💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 318
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 835
Нещо не е наред с тази снимка 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ех,къде гледаш пак....Joy
Просто Гого използва тежестта на цялото си тяло 🤣🤣🤣

# 2 836
Е къде - в дънера.

# 2 837
  • София
Айде да видим кой е сметнал колко време Гого е подпирал трупата по тоя начин и си е извадил заключенията Joy

# 2 838
От последните 130 страници, които изчетох признавам си през няколко, разбрах че имало начин да секне всеБГмамовската любов към Гого - ако той открито упрекне в нещо Мани и най-вече Фейгин.
Всички са я възприели като невинно, чисто и мило дете(възможно е и да е така, но за мен си има хитруване и маска у нея) и скочиха да я защитават все едно Виктория и Алекса не спират да я обиждат и са и връчили метлата да чисти стопанството, заключват я на тавана при мишките. То продукцията е филм, обаче тук хората са се вкарали в много по-голям.
Брутално беше това, което се случи в сезон 1 с Ана-Мария, само защото дръзна да номинира Веселин. Нито Цветан като се върна искаше Фейгин да му глади ризите, нито Гого е нагрубил Мани. Много мек беше даже. Може ли да ми припомни някой, Цецо не носеше ли Фейгин на гръб, когато се контузи в седмицата след като се върна от една елиминация и говореше как го няма вече добрия великан и ще ги съсипе? Обаче не го направи, понеже говореше под афект. Същият гад Цецо.
Снощи щеше да е нереално Виктория и Алекса да не и държат сметка и да не се развикат, че ги е направила на идиоти и им е попречила да си спечелят битката.
Не, не ме кефят Вики и Алекса. И Цецо не би ми бил приятел. И Фейгин и Мани.
Но ви моля да се спре с тази тема, понеже всичко се разводни и добрия тон изчезна тотално!
Както искате всъщност, продукцията се кефи на тези дискусии и извън добрия тон.

# 2 839
Всичко е така, да, и ето моето мнение – да, смятам за нормален всеки ход, който не е против правилата на тази игра. Още повече в етап, в който всички са наясно, че прегрупиране на играчи ще има,  смятам че никоя коалиция не дължи лоялност на друга, с която нали воюват. Т.е. за мен тая мантра за отборност си е популизъм и лост за власт и контрол – от страна на някои участници и също от страна на самата продукция.

А, е тука е истината. Не се държиш с хората като с твои съотборници, а очакваш да има отбор... има ли отбор? Не. Робите не са съотборници.

Също предаването на капитанството от страна на Мани беше за да имат отбор и да са единни и в същото време да види колко струват обещанията на "силните". Е видя се, че не струват нищо.

# 2 840
djoleva Не се знае баш в кой дънер гледа Ралито. Grinning

# 2 841
Малко поизпуснах дискусията тук, но не ми се връща да преглеждам предишните мнения, защото само мога да си представя какви моралистки оди са се разтегляли по-назад в темата.

Само една вметка, преди и аз да се впусна по принципарско-моралистката писта: много хубави въпроси сте пуснали в анкетата този път. Напълно в резонанс с пулса на последните събития, така да се каже. Браво!

Относно "предателската" драма от снощи. Лично за мен това е ходът на сезона. Направо им пръснаха кочинката на големите спортисти. Не става да не те зачитат ни за играч, ни за човек, да гледат на теб само като брой гласове на съвет, да те обиждат непрекъснато косвено и директно на убитак, нисък човек, слабо звено, и после да ти търсят лоялност към отбора. Евалата на Мани - истински хладнокръвен убиец в най-добрия смисъл на думата. Не трепна, призна си, защити лабилната Фейгин, гледаше хората в очите, докато й четяха назидателни лекции, и си отстоя твърдо решението с гордо вдигната глава. Абсолютният играч на седмицата.

Единствено за Гого ми стана малко жал, особено след тези мъжки сълзи, но и той получи своя важен урок. Когато седмици наред седиш отстрани и наблюдаваш безучастно явните несправедливости, които се вършат пред очите ти, това те прави пълет съучастник на неправдите и следва да си понесеш последствията наравно с явните агресори.

Алекса - много го харесвах в началото, накефи ме как обедини разпасаната дружина на сините и ги поведе към победи, но всичко приключи от момента, в който събра Мани и Фейгин, за да ги командори за кого да гласуват.

Виктория - за мен това е еманация на типичния БГ спортист комплексар, продукт на една уродлива казармена школа - агресивен, нагъл и злобен човек с характерното дебилно самочувствие без покритие, мачкащ и потискащ всичко наоколо и оправдаващ това със "спортен хъс" и "силен характер". Виктория беше истинският енергиен вампир в синьото племе и Гогата може да се сърди изцяло на нея и себе си за злополучния край на племето.

За жълтите лицемери не искам и да отварям дума. Женята дала втори шанс на Мани? Ало, коя беше ти бе, моралистката? Тази дето гледа целия сезон като зрител от кошарката на пъзелистите или от превързочния пункт и разби най-силното и сплотено племе с интриги и двуличие. Надявам се Мишето да се върне, Фифката да се осъзнае и заедно с Мани и Рали да ги отстрелят един по един тези непотребни паразити - като започнем от Женята, Мирелка и безгласникът Лефтеров.

За финал: много достойно отпадане на Елица. И тъкмо навреме в името на баланса и "съспенса" в племето и играта като цяло. Ако продукцията има пръст в това, еваларка за сценария.

# 2 842

😅😅😅🤣🤣🙂🙂

# 2 843
  • София
Забравих да коментирам нещо за Зори. Този сезон тя е единствената, която беше в коалиция с някого - конкретно с Елица, която в един епизод коментира, че и вярва на 100%,а в следващия кадър дават Зори, която изпява всичко, което са говорили двете, на мъжете. Самата Зори, в синхрон сподели, че играе на двата фронта. В последствие премина към Гената и сие, а накрая отиде обратно към Елица. И при това така го направи, че Елица и Мира си я спасиха от номинация. Ето за нея мога да кажа, че добре и се получават нещата, дори съм сигурна, че от двете оригинални червени жени, тя е по-малко застрашена.

# 2 844
  • София
Ох, нямате изчитане, уф. Справям се де, ама дори в Ергенът не бе такава лудница... 😀😉

Така идвам с една чудна новина.
Имаме зелена светлина от Надкастърите Туджаров и Неделчо да задават наши въпроси от форума на Бг Мама на своите гости в техния Надкаст
.

Така, първо, идеята не е моя, а на jhbd, която ми писа на ЛС. Браво момиче! 🙂
Нещата малко се забавиха, защото явно стана някакво недоразумение от моя страна, но няма никакво значение, всичко е ОК и имаме официално съгласие.

* ВАЖНО *

1) Имаме право на макс 3 въпроса. Може да се зададат и трите, но може да оцелее и само един... Зависи дали играчите са склонни да отговорят или не. Ако не отговорят на трите въпроса или ако и трите не бъдат зададени не се сърдете, така са преценили водещите.
2) Много ви моля, нека въпросите да са интелигентни и на ниво. Няма смисъл да задавате въпроси от рода, на кой печели формата ; гей ли си ; с еди кой си гаджета ли сте и т.н. и т.н.
3) Без просташки въпроси
4) Без въпроси, които ще провокират участника да издаде нещо, което не трябва. Имайте предвид, че имат договори със сериозни неустойки.
5) Няма как да ги питате за неща, които все още не са се излъчили от предаването

Тези 5 точки аз ги измислих. Но ако се спазват, то не виждам причина, да не се зададат нашите въпроси от Джаро и Дечо.

В момента отварям темата за въпроси към Илиян, който ще се прибере в България след около 10 дена и ще им гостува в студиото.

След петъчния епизод и поредния отпаднал участник ще имаме време да задаваме въпроси събота и неделя, защото записа с новия гост ще е в понеделник.

И за финал най-важното:
Кои три въпроса ще се селектират?
За да няма обидени или субективизъм, ще се класират тези 3 въпроса, които съберат най-много лайкове и бъдат одобрени от мен. Ако отговарят на горните 5 точки и имат най-много лайкове, то ще ги изпратя към Туджаров и Неделчо.

За Илиян имате време да задавате въпроси до събота, защото тогава ще започнем да задаваме въпроси към новия отпаднал участник.

Аз няма да участвам, защото ще съм нещо като арбиртър и посредник. Също така няма и да лайквам въпросите, всичко ще си дойде от вас.

Вие сте ==> Simple Smile

# 2 845
Скрит текст:
Е къде - в дънера.
Червен флаг - за жълтото племе.

# 2 846
Пускали ли сте тук Фифо, от участието му с група други мъже от България търси талант?
Попадна ми днес в сайта на Господарите, но не мога да пусна линк.

Мдаа. Джафа беше отлично гримирана. Може да е левичарка.
Да, има го в темата, гледах го, посмях се доволно 😃

# 2 847
Хаххахахахахаххахахаха, повече такива коментари й трябват на тази тема

# 2 848
Дяволо, благодаря за идеята!
Аз лично бих попитала всеки участник само едно - Смяташ ли, че си заслужава участието в ТВ предаване, след като много често участникът бива представен в светлина, която му носи супер много нападки и негативни коментари и би ли се записал отново в друг ТВ формат?

# 2 849
Скрит текст:
Ох, нямате изчитане, уф. Справям се де, ама дори в Ергенът не бе такава лудница... 😀😉

Така идвам с една чудна новина.
Имаме зелена светлина от Надкастърите Туджаров и Неделчо да задават наши въпроси от форума на Бг Мама на своите гости в техния Надкаст
.

Така, първо, идеята не е моя, а на jhbd, която ми писа на ЛС. Браво момиче! 🙂
Нещата малко се забавиха, защото явно стана някакво недоразумение от моя страна, но няма никакво значение, всичко е ОК и имаме официално съгласие.

* ВАЖНО *

1) Имаме право на макс 3 въпроса. Може да се зададат и трите, но може да оцелее и само един... Зависи дали играчите са склонни да отговорят или не. Ако не отговорят на трите въпроса или ако и трите не бъдат зададени не се сърдете, така са преценили водещите.
2) Много ви моля, нека въпросите да са интелигентни и на ниво. Няма смисъл да задавате въпроси от рода, на кой печели формата ; гей ли си ; с еди кой си гаджета ли сте и т.н. и т.н.
3) Без просташки въпроси
4) Без въпроси, които ще провокират участника да издаде нещо, което не трябва. Имайте предвид, че имат договори със сериозни неустойки.
5) Няма как да ги питате за неща, които все още не са се излъчили от предаването

Тези 5 точки аз ги измислих. Но ако се спазват, то не виждам причина, да не се зададат нашите въпроси от Джаро и Дечо.

В момента отварям темата за въпроси към Илиян, който ще се прибере в България след около 10 дена и ще им гостува в студиото.

След петъчния епизод и поредния отпаднал участник ще имаме време да задаваме въпроси събота и неделя, защото записа с новия гост ще е в понеделник.

И за финал най-важното:
Кои три въпроса ще се селектират?
За да няма обидени или субективизъм, ще се класират тези 3 въпроса, които съберат най-много лайкове и бъдат одобрени от мен. Ако отговарят на горните 5 точки и имат най-много лайкове, то ще ги изпратя към Туджаров и Неделчо.

За Илиян имате време да задавате въпроси до събота, защото тогава ще започнем да задаваме въпроси към новия отпаднал участник.

Аз няма да участвам, защото ще съм нещо като арбиртър и посредник. Също така няма и да лайквам въпросите, всичко ще си дойде от вас.

Вие сте ==> Simple Smile

Ихааааа!

Аз за Илиян имам 2 въпроса: Дали смята, ама честно, че ако беше излязъл капитан вместо Алекса щеше да победи и да не отпадне, и как това щеше да се отрази на тяхната коалиция? и И ако беше отишъл той с Мани и Гого в Безстрашните - каква коалиция щеше да игра, вземайки предвид ситуацията там? .

Общи условия

Активация на акаунт