💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 148 262
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 030
Ех, Мани е мега противното същество. Ей това е психически тормоз!

# 3 031
Гого ... компенсира невероятното си присъствие на арената с поведението на хлапе, на което някой е взел играчката. Не съм сигурен напълно, но долових и леко злобеене в думите му към Мани.

# 3 032
  • София
Не съм казала, че говори зад гърба й, а че винаги я злепоставя пред останалите, което не е ок за мен.
Извинявай, аз прочетох "публиката" и помислих, че става въпрос за зрители. Иначе, и аз предпочитам да не се беше случил разговорът днес, но като гледам, няма особени последици, което вече не зависи от Жени.

# 3 033
Въобще не предполагах, че мога да видя Гого в тази малко по-строга светлина. Пак си твърдя, че и двамата с Мани ги харесвам. И мисля, че изглеждат малко все едно като скарана двойка 🤣🤣🤣 Не мисля, че искрено не я харесва, просто ми изглежда разочарован, защото я е имал за някакъв негов идеал. Няма идеални все пак, видяхме, че и той не е идеален. Сладури са ми.
Виктория, най-накрая видях едничко нещо, което мога да кажа, че бива. Мисли над играта за първи път малко по-правилно.
Генчо, доста добри разсъждения. Трезвомислещ човек.
Очертава се интересна социална игра за напред.

# 3 034
Аз си мисля, че Мирела, като танцьорка, иска да си пази контакт с Джеферович и всякакви продукции навън. Затова е такава ъъъ подлога
Защо Мира и Зори са такива, не знам....

# 3 035
Манито Му отне най-милото! С коварство!
А сега как Му се омилква.... не е истина!

Веднага Енергиен щит!!! Simple Smile

# 3 036
Гого не се държи много мъжки,каквото и да е направила Мани това е просто една  игра.Много злоба,и  не съм го очаквала колкото и да е разочарован  така да се държи .Това не е начина.

- Моля влюбените в Гого да не ме нападат ,а да гледат реално на нещата ,а не през розави очила!
Аз не съм влюбена в Гого. Ама чак пък много злоба. Разочарован е, яд го е, ама чак пък злоба.

Както казах в думите му имаше злоба освен ,че  е супер разочарован.Но не разбирам защо при положение ,че никога не са били близки.Той беше в другата коалиция, и никога реално не се е застъпвал за нея.А така лично го прие все едно играят заедно от ден едно в играта.

# 3 037
Гого се държи ужасно детински. Хем ми е смешен, хем олеква.

# 3 038
  • София
Гого ... компенсира невероятното си присъствие на арената с поведението на хлапе, на което някой е взел играчката. Не съм сигурен напълно, но долових и леко злобеене в думите му към Мани.
На мен Гого ми изглежда много огорчен. Това, че зрителите имат очаквания към него, не означава, че няма право на емоции, все пак не си е позволил да се държи снизходително и агресивно в огорчението си, както го прави дамата в червено.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 21:46 от La Vikinga

# 3 039
Екстра си е Гого. Не ми пречи да говори. Даже повече го харесвам
Защо да няма право да е обиден?

# 3 040
  • София
На мен Гого ми изглежда много огорчен. Това, че зрителите имат очаквания към него, не означава, че няма право на емоции, все пак не си е позволил да се държи снизходително и агресивно в огорчението, както го прави дамата в червено.

Това е така. Но от него строи злоба, което значи, че това е част от него. Не ми харесва.

# 3 041
Много  искам игри на волята да бъде спечелена от жена Жена която показва ,че има воля и е човек готов да понесе удари Да Гого и Фифо са много добри като мускули и сила,но им липсва чест .

# 3 042
Гого не се държи много мъжки,каквото и да е направила Мани това е просто една  игра.Много злоба,и  не съм го очаквала колкото и да е разочарован  така да се държи .Това не е начина.

- Моля влюбените в Гого да не ме нападат ,а да гледат реално на нещата ,а не през розави очила!

Изобщо не съм фенка на Гого, ама какво толкова лошо и необичайно е направил сега, че и чак да е проявил много злоба? Крещеше ли, какво?

Или Мани като част от играта може да си прави схеми, саботажи, да коментира злобно зад гърба над някои съплеменници, но на него му е забранено да прояви разочарование и неприязън, след като в поредната игра, в която се е раздавал на макс, някои едва ли не му се подиграха, като обезсмислиха всичките му хвърлени усилия, щото си правят свои си сметки?

# 3 043
Ау колко е злобен Гого, как смее да говори така на малко крехко момиче. Това е тормоз. Мани да скрие част от пъзела и днес и да се махне от това гадно племе Joy

Виктория пак ще пресоли манджата.

# 3 044
На мен Гого ми изглежда много огорчен. Това, че зрителите имат очаквания към него, не означава, че няма право на емоции, все пак не си е позволил да се държи снизходително и агресивно в огорчението, както го прави дамата в червено.
Няма спор за това. Съгласен съм с всяка дума.

Общи условия

Активация на акаунт