💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 137
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 345
Джафа обаче винаги насмита Мирела само пред публика, което не ми харесва.
Защо злепоставяш най-близкия си човек пред останалите? Ами кажи си на Мирела каквото имаш да и казваш на четири очи.
Чувстваше се длъжна да се оправдава пред Мишето и новите попълнения.
Цялото жълто племе са като в Широко затворени очи. Големи публични манипулации и всичките след това шокирани.

# 3 346
Много се надявах тази година да минем без битки на съюзници. Това е много удобен начин продукцията да си избира кой да отпадне. Миналата година Красима беше прецакана много грозно точно заради предимството, което имаше другият играч.

# 3 347
  • София
А дали обърнахте внимание снощи какво точно се каза от Джаферович... и после на синхрон от Мирела.
Жени каза нещо от сорта - аз застанах до теб, а ти да продължиш да се криеш зад мен.... (цитирам по памет). Мирела после на синхрон каза нещо подобно - Жени застана зад мен, а аз на съвета не можах да изразя ясна позиция... Ох, нещо от сорта, перефразирам.
Та явно нещата отново се въртят около Мирела и Михаела според мен ...
Понеже не винаги изчитам всичко, извинявам се ако е вече коментирано. Но разбра ли се за какво точно е бил скандалът между двете ... Имаше съмнения уж, че е било заради Лефтеров, но потвърди ли се? И дали не са казали нещо на някой лайф...

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 11:00 от Каlista

# 3 348
Седнал бей Алекса и всички като божество му се кланят.
Хах да, култов е Алексио. При сините влезе последен и стана тартор за нула време. Алекса каза, племето реши беше положението.Joy Влиза при червините и те един по един минават да му се мазнят. Първо Мира и Зори се лепнаха за него. После Генчо им докладва за кой ще гласува Joy и да знаят, че няма да им се опълчи.
Умее да командва и подчинява.

# 3 349
Обаче плюем продукцията, смотани били, нямали поглед над зрителите и техните любимци, не можели да ни манипулират. Ами!
Я как Гого от любимец на форума рязко загуби фенки, ще му пуснат още няколко синхрона антиМани, после ще го прецакат на някоя игра и няма да има много страдащи - даже ще си кажат как си го е заслужил съюзникът на агресори.
След това ще изплува и Фифо от сенките, ще каже как не са заслужавали толкова жени да останат, пък да си замине силен играч като Гого, ще прецакат и гадния сексист. Форумът ще забрави как се е заканвал на Тупарев за бунт ако Фифо и Гого отпаднат.
Междувременно почва избелването на Алекса и Джаферович. Той остана сам, няма да дразни зрителите с любимата, пък и благороден - прегърна Фейгин и прости, джентълмен - ще си пази всички дами.
Джаферович може да плете интриги на килограм, обаче не позволява викове в племето, умна жена, всички ръководи умело.
И браво на продукцията и монтажа! Едните от герои станаха гадняри, другите от връзкари - герои.
Както и да го гледам най-добрият вариант е да направят Лефтеров победител и да си следват принципа на тихото и скромно момче от сезон 1 и 2.

# 3 350
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Генчо срещу Алекса. Исками се да видя тази игра по тарикатлък и надлъгване. Виж това ще е интересно откъм стратегии, хитрост и подлей вода на противника. Стискам палци за Генчо, но като гледам кокошарника на дон Алексио, на Генчо никак няма да му е леко. Тези двамата са си тарикати от класа и докато другите го играят самотни бойци и рицари, при тях е в сивата гама и оттам е по-интересно да им следиш ходовете и кой кого.

# 3 351
За пръв път, мисля, виждаме как на новите в племето се обяснява какво и защо и да се иска при тях да се присламчи някой, а не първите да отидат при някой от лагерите 😹
Алекса и Виктория разчетоха добре намеренията на Генчо, ама пак си мисля, че по него ще стрелят днес на съвета.
И след като им се докаже като вярно куче в ЕЛИминациите ще си го приютят в кралската стража.

# 3 352
Седнал бей Алекса и всички като божество му се кланят.
Хах да, култов е Алексио. При сините влезе последен и стана тартор за нула време. Алекса каза, племето реши беше положението.Joy Влиза при червините и те един по един минават да му се мазнят. Първо Мира и Зори се лепнаха за него. После Генчо им докладва за кой ще гласува Joy и да знаят, че няма да им се опълчи.
Умее да командва и подчинява.
Култов таратанци.
Култова е Продукцията, не е той.
Продукцията му даде 200 гроша и правото да си избере противник за влизане в основната схема.
Продукцията му даде двойно предимство под вида на томаховката.
Продукцията махна Елица от играта, за да може спокойно да "наследи" придворните и дами в новото племе.

# 3 353
Напротив, вчера в лайфа Генчо каза, че е подходил наивно към Алекса, с доза надежда/мъжкарски и открито също каза/, а те са му се изсмяли зад гърба. Щял да говори  днес след епизода повече, надъхал се е, явно че днешният съвет не носи много позитиви за него.

# 3 354
  • София
По въпроса за децата. Моите двете /момче на 13 и момиче на 10г/ са големи фенове на Гого и Филип, както и цялото ни семейство междувпрочем.
Аз прибавям в личната си класация и Генчо - "Аз всъщност нямам нищо предвид, но да ти кажа ..." Laughing То варианти ли не бяха, стратегии ли, потупване на вожда Алекса по рамото, но какво да прави човека - духът на Елица все още витае в племето и го преследва  Laughing,
Извън рамките на шегата е добър играч и стабилен човек според мен.

# 3 355
  • София
Генчо срещу Алекса. Исками се да видя тази игра по тарикатлък и надлъгване. Виж това ще е интересно откъм стратегии, хитрост и подлей вода на противника. Стискам палци за Генчо, но като гледам кокошарника на дон Алексио, на Генчо никак няма да му е леко. Тези двамата са си тарикати от класа и докато другите го играят самотни бойци и рицари, при тях е в сивата гама и оттам е по-интересно да им следиш ходовете и кой кого.
Генчо няма никакъв шанс. Има само Гошката и Фейгин. Тотална черта. В много правилното племе попадна. При Безстрашните Евгения му биеше шута на втория съвет и щеше да го принуди да развързва кесиите и хилядите награди.

И така мега бруталното "предателство" на Мани и Фейгин, където ги попиляха, работи изцяло за сърбето.

# 3 356
Отношението на Гого към Мани си е напълно нормално, все пак човека се раздава на всяка игра.  Ама когато им крещяха ония двамата мутрагени, той кротко си трайкаше, не се чувстваше застрашен при сините и си левитираше по ъглите. Развалиха му плановете момичетата, и той най-вече това го ядосва.
Зорница лично мен страшно ме напряга, като ревнали двете за тая Елица с дружката си Мира... Ами напуснете бе, като ви е толкова тъжно.
Седнал бей Алекса и всички като божество му се кланят. Виктория се вкопчила в него, че ако разчита на нейните сили и Мира не може да бие.
Слабачка пък самочувствие до небето, не видя как никое племе не я избра.
Още ме е яд, че Кукчо отпадна, там какъв панаир щяхме да гледаме😄
Разкошен коментар. Един от най-добрите, които съм чела в темата. Изчерпателен и точен.
Гого се напрегна точно, защото най-после се наложи да се бори за участието си не само в битките, но и в социала. Цял сезон изкара под чадъра, без да се пъне в социалната игра. Той единствен от Сините не е ходил на елиминации.  Излезе от конфортната си зона и какво показа сърдене, цупене, детска история изяли му закуската. Малко по-сериозно, моля.
Отношението към Мани нелепо. Ок обиден си, прецакали са те, ама малко кавалерство не е излишно. Предозира нещата с това изгонване на Мани от стаята. Престоя в Саудитска Арабия не му се е отразил добре в отношението към жените.
Нико съвсем задълба дъното, като пираня е. Два дена не спира да тричи девойчетата, все едно са извършили първородния грях и тълпата трябва да ги пребие с камъни. Намаза ги с катран и покри с перушини, после ги качи на позорния стълб. Патетичен Тупара, както винаги. Много патетичен и проЗд.
Що за линч вече втори ден?! Жал ми стана за Фейгин, изплака си очите девойчето, ама на Нико не му стига.
Мани наистина е с голямо сърце и с топки. Защити Фейгин предния ден, снощи й влезе в положение и не се разсърди след, като Фейгин едва ли не се отказа от тях под влиянието на изживяващата се, като Немезида волейбостка.
Мани ме спечели отдавна и се радвам, че е точно такава, каквато я видях още първата седмица. С нито едно действие или дума не ме е разочаровала. Един от най-ярките образи участвали в ИВ. За мен най-силния женски персонаж от всички сезони дотук.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 12:33 от sineva 1

# 3 357
Култов таратанци.
Култова е Продукцията, не е той.
Продукцията му даде 200 гроша и правото да си избере противник за влизане в основната схема.
Продукцията му даде двойно предимство под вида на томаховката.
Продукцията махна Елица от играта, за да може спокойно да "наследи" придворните и дами в новото племе.
Алесио стигна без грошове и томахавки до тук и скоро няма да му се наложи да ги ползва. Картите са на негова страна. Аз също не го харесвам, но не отричам че има качеството да контролира групата. Той е човек с положителни и отрицателни качества.

# 3 358
Много се надявах тази година да минем без битки на съюзници. Това е много удобен начин продукцията да си избира кой да отпадне. Миналата година Красима беше прецакана много грозно точно заради предимството, което имаше другият играч.

Абсолютно вярно! Предимството би имали смисъл при една по-честна и не толкова очевадно манипулативна Продукция.
Като сме зачекнали темата, мисля, че Мишето ще вземе Рали за съюзник. От червените, който и да е номинираният най-вероятно ще вземе Алекса. Не за друго, ами да тегли една мазна четка на Генерала. Triumph

# 3 359
Генчо няма никакъв шанс. Има само Гошката и Фейгин. Тотална черта. В много правилното племе попадна. При Безстрашните Евгения му биеше шута на втория съвет и щеше да го принуди да развързва кесиите и хилядите награди.

И така мега бруталното "предателство" на Мани и Фейгин, където ги попиляха, работи изцяло за сърбето.

Бяха му раздедени най-слабите карти... каквото можа направи. С безполезници като Пухи, Звезди и Веси нямаше как да победи в директните двубои на арената. Тук Алекса(Продукцията) яко го наигра с Веска.

Общи условия

Активация на акаунт