💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 057
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 885
Мал шанс за Михаела , много комплексен играч за мен си беше един от фаворитите, една от силните жени тази година.
Предимството за пореден път беше супер тъпо 😷

# 3 886
Всъщност това с държането на кошницата зад гредата би трябвало да е забранено, защото ако и двамата го направят ще има патова ситуация, съвсем не в духа на играта.Ама не са се сетили.

# 3 887
  • Другата България
Тия от продукцията са за съд направо.
Как още няма наистина тежък случай, просто някакъв късмет е това.
Тази игра е класическа и за Сървайвър с една ОГРОМНА разлика. В Сървайвър винаги се играе в спокойна вода, за да се омекотява евентуално падане на играчите. А не на пясък, както е в побългарения и вариант.
Знам я играта, но аз по-скоро комплексно говорех, като цяло за безумните им игри, които не са обезопасени по никакъв начин.
Едно Мише за омекотяване на гадния вкус от видяното промо, от което не може да се направи никакъв извод кой печели, дано наистина няма тежко пострадал.

# 3 888
Оф, с това промо за понеделник, направо за петък ще изкарат "нормата".Дано се разминат леко и двамата.
Съжалявам за Михаела, но Гого игра срещу трима в играта.Тя милата направо му нагласяше кошовете на Генча, а Георги въртеше като вентилатор.
На мен Фейгин и Георги не са ми ок като двойка, малко изнасилено от продукцията ми идва.
Зори ама хич не е глупава и тъпа както я храните.Много добре им ги нарежда даже.На Гената му била слаб играч, друг път.Неговия Пухи и на 1/3 от от нейните постижения няма да стигне.
Чета,чета и се смея.Днес Виктория не бесня, не крещя и ососва.И пак черна.Като не знам какво си ходела след Алекса.Ама ще ходи къде и след кого си иска!
Фифо лелеи,чак пък и обиден го игра,че избрали Гого.Ама той супер , мега и т.н мерни единици комплексен да е, на мен ми е в отбора на Стратимир(и брат му сега).Обърсват полите на таз и онази.Ама сигурно е стратегия и мега социална игра, според мненията  🤣,които надделяват напоследък.

# 3 889
ketito Аз се сещам за Стоян от Фермата 1 май или 2..
Страшно силен и подготвен, не знам как не им омръзна да го пращат на елиминации и той д се връща още по силен.
Тук наблюдавам съшото пращат Хеорги и Филип с надеждата да си тръгнат амс се случвс обратното. А чисто като индивидулно представяне, битки,за мен те двамата са най добри за победители. Хич няма да ми харвса няккк кокти се крие зад жените иои зад силните нс деня да спечели.

# 3 890
  • София
Хубава игра тази вечер!
Браво на Мишето - достойно игра и достойно си тръгна. Грешката ѝ беше, че не се коалира навреме с Чакалов и Фифо, но явно е друг типаж.

Поздравления за Георги - очаквано спечели - не само в играта, но и в любовта. Много са ми сладички - дано дълго запазят този трепет и хубави емоции.

# 3 891
Направи ми впечатление, че Мани се притича веднага като падна Фейгин в промото и тръгнаха да я изнасят. Радвам се, че си дружат още заедно

# 3 892
  • SF
Всъщност това с държането на кошницата зад гредата би трябвало да е забранено, защото ако и двамата го направят ще има патова ситуация, съвсем не в духа на играта.Ама не са се сетили.

Те им казаха да въртят и така Генчо вкара последния кош.

# 3 893
Не мога да го гледам, но има лайф на Зори, Касим, Вики и Цецо. И една съфорумка го гледа. Жади Stuck Out Tongue, ако искаш може да ни разкажеш после какво интересно са казали.

# 3 894
  • софия
Жорето взех да го харесвам напоследък.
Как си приема номинациите това момче - няма мрънкане, цупене, люти клетви. Много ме радва))))

Чудех се продукцията кога ще започне да "дъни" Гого и как за бога биха го постигнали!!??!! , а  то не било толкова трудно......още няколко синхрона и чифт чорапи и готова е работата)))))😅

# 3 895
Не мога да го гледам, но има лайф на Зори, Касим, Вики и Цецо. И една съфорумка го гледа. Жади Stuck Out Tongue, ако искаш може да ни разкажеш после какво интересно са казали.

Не казвам. Излизам и влизам да видя дали ще включат Гого, не го включват-излизам. И те така. Trollface

# 3 896
  • Където морето целува небето...
Хареса ми как Георги и Михаела приеха номинациите. Така се реагира, все пак това е игра. Иска ми се да номинират Гого за да видим и неговата реакция, Евгения също. Струва ми се, че няма да са толкова спокойни и двамата.

# 3 897

Не казвам. Излизам и влизам да видя дали ще включат Гого, не го включват-излизам. И те така. Trollface

Теб този път не те видях, иначе съм те засичала.Kissing Heart А сега имах предвид друго момиче, което обикновено поднася интересна информация и без да е гледала лайфовете.Bowtie

# 3 898

Хванала си ме 😂
Питах за обезопасяването на игрите. Сигурно си чула как реагираха и 4-мата. Обяснявали им как да не се убият, останалото на късмет. Ми извинявай ама ще се изтрепят. Белезите от дърпането на дънерите и ония халки в пясъка още им седят.
Ще правят акция в приюта за кучета в Богров. Канят всеки, който може да иде, защото кучетата не излизали с месеци 🥺

# 3 899
Иска ми се да поразсъждаваме за ситуацията при Жълтите в момента
Интересно ще ми е да прочета и вашите гледни точки, ето я моята.

Приемаме, че са на съвет и трябва да се номинира един човек.

Очевидния вариант е Мани.
Но лично аз мисля, че има възможност и да не е тя.

Нека погледнем алиансите :
Алианс 1
Твърдо ядро Жени - Мирела - Лефтеров
Периферия - Фифо

Алианс 2
Твърдо ядро - Ралица

Свободни електрони - Мани и Гого

Капитан на племето ще е някой от твърдото ядро на Алианс 1. Твърдо.

Какво мисля за играчите
Гого - Гого ще продължи да се дистанцира от Мани. Със сигурност иска да я номинира заради предателството. Би играл с Фифо, не би гласувал срещу Фифо, а вероятно и срещу Лефтеров. Би гласувал срещу Мани заедно с Алианс1.

Фифо - В момента е на завет в Алианс 1, но също така е на последна позиция в този алианс. Реално има основания да търси по-добро позициониране при Алианс2. НО. Даже Ралица да успее да привлече Мани са само два гласа. С неговия стават три, при условие, че не знае за двата гласа на Ралица. 3 гласа от осем възможни в племето ( 7 играчи + 1 капитански ) са недостъчно за преврат. Даже и с гласа на Гого стават четири, но при равенство 4-4 капитана решава. И тук идват парите на Ралица - допълнителен глас. И става 5-4. Напълно възможен преврат, зависещ обаче от играта заедно между Гого и Мани. Проблема е, че не знае за двата гласа на Ралица, които биха били силен аргумент за убеждаването му да смени алиансите. Може само да предполага. Моето предположение е, че не би рискувал на този етап на играта да вярва най-вече на Мани, и в по-малка степен на Гого и да преминава в Алианс2. Ще крепи мира с Жени за поне още една седмица.

Жени - тук е интересното. Според мен Жени ще започне сметките от 11 гласа в племето, ще брои и сабите в игра и глас с парите на Ралица. При 11 гласа и капитан при тях имат само 5 с гласа на Фифо. Тук ще се наложи да го прецени много добре дали няма да и обърне гръб, защото Фифо има и пари. Даже да прецени, че няма да и обърне гръб и трябва още един глас, за да елиминира сабите от сметките. Този глас може да дойде само от син играч - или от Мани или от Гого. За мен офертата е ясна - и към двамата би била подкрепа на Алианс1 срещу глас срещу другия син. Но на кого би предложила офертата. Ако мисли ход напред трябва да мисли и за Фифо. Точно там Мани има огромно предимство, защото Гого не би гласувал срещу Фифо. Това прави Гого също неудобен за Жени след седмица или две. Ако трябва да залагам в момента - залагам,че Жени ще постигне разбирателство с Мани, цената ще е Гоговата номинация.

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 11:28 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт