💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 511
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 4 110
Какво е това прословуто видео на Филип как танцува ? 🤣 Някой ще даде ли линк
🔞 https://www.facebook.com/groups/293043028480658/permalink/700276534423970/
🤣🤣

# 4 111
  • Sunshine state
Аз понеже съм от фен клуба на Филип, а не тоя на Гого (по външен вид, а не по сили, да се знае), ще кажа, че видеото ми хареса. 😋😍

# 4 112
  • София
На снимката с Гого това е Алия. Изпуснахте го, момичета Stuck Out Tongue

# 4 113

Познавате ли абитюриента?

# 4 114
Жени може да е имала първоначална идея за женска коалиция, но тотално се е оплела от кроене кой да обстреля.
Със сигурност ще я изкарат велик стратег по интервюта после, но реално за мен се изложи.
Ако е с претенции на известна, трябва да е пример не само за хората вътре, но и навън. Вече пет пъти по два пъти са си разказвали историята с Ваня като двойка в живота по телевизии, не виждам с какво повече да ни занимават.

Минали са през Сървайвър и двамата с мъжа и, опита който има и е посъветвана за участието в игрите, тук за мен като зрител не я издига, напротив.

Пример от риалити ми е Владо Николов, където нямаше кой да го бие, сам се отказа да даде възможност на друг.

# 4 115
Алия да се яви веднага и да даде обяснения. Ма къ може така. Дека се крие тази Шушумига

# 4 116
  • софия
Скрит текст:
Скрит текст:

Отиде човека
Веднга да признавайте коя е.

Гогчо изгоря. Grinning Ама пък е много сладък. Heart Eyes Да сме на мястото на мацката, а? Алиа къде си?

Е не виждаш ли къде е, на снимката...аз се чудя що цял ден мълчи таз скумрия, а то...нож в гърба 😁

Алиа бързо тук на очна ставка GrinningHeart Eyes

Скрит текст:

Абе, все повече ми излизат танците на Филип в предаванията, в които е бил, та се чудя дали им е танцувал така в племето Joy .. хаха, шегувам се

Направо си представям с една пръчка за бита в земята и Фифо се върти в кръг по слипчета и се кълчоти, пък Гогчо покрай него ходи на ръце и прави стойки. Joy
Моля ва, дайте по сериозно. Значи, Фифо се чекне не на коя и да е пръчка. Дъ пръчката с челюст на върха. Музикалният фон е Кукавица (познайте кой я изпълнява) зад него беквокалисти: Зори, Мира и Виктория. Кака Женя дебне в ъгъла да дръпне щепсела, че да се свърши тази мъка. Мирела риве в другия ъгъл, че светлините не са насочени към нея. Рали и Мишето се чудят защо гледат това, след като са убедени, че са купили билети за Лебедово езеро.

# 4 117
Като чета последните няколко страници все повече започвам да си мисля, че Гого в ролята на Ерген ще донесе много рейтинг и коментари на предаването.

# 4 118
Като чета последните няколко страници все повече започвам да си мисля, че Гого в ролята на Ерген ще донесе много рейтинг и коментари на предаването.
Тук сме на едно мнение!

# 4 119
Отиде човека

Гогчо изгоря. Grinning Ама пък е много сладък. Heart Eyes Да сме на мястото на мацката, а? Алиа къде си?
Е не виждаш ли къде е, на снимката...аз се чудя що цял ден мълчи таз скумрия, а то...нож в гърба 😁
Руса, със сини очи съм 🤣 Дишайте 🤣 Ще разбера коя е дамата и дейставаме 🤣

# 4 120
Охо! Здравейте, интересно са го изловили Гого. Не се знае жената каква му е обаче сега ми стана интересно ако някоя хубавелка му каже Гого, искаш ли да излезнем някой път, как ще реагира? Сигурно са го канели в Инстаграм де, има достатъчно обсебени. 😂😂

# 4 121
Досега във всеки сезон има едно излустрено племе на випаджийте.Обикновено жълтите.Така и сега. Те се държат като най-силните,умните,  можещите,възпитаните и каквото там се сетите.А под повърхността ври и кипи, и се "ритат"  по глезените-тихо, умно , възпитано и усмихнато.Затова не мога да ги харесам.Джаферович ми е като Марк-нищо не може заради контузия,върти, суче и ги мята на пангара.Валери(така и не разбра как му намазаха кънките), Мирела и сие го играят придворни.Ралица и Михаела също, ама от непослушните , та ги прошляпват отвреме на време.Филип на мен ми е един по-излъскан Веско.То кой остана!?
Та затова там Гого остана единствен дето може да спечели още повече симпатии, ако не го "сготвят"докато им върти манджата.
Мани, ох Мани дано остане вярна на себе си и ги раздруса малко  тези "богове".Останалите са ми някак по-земни и чисто човешките драми, дрънканици и нападки не ме дразнят толкова.Винаги като дават жълтите ,чувствам едно напрежение, че мога да не разбера между редовете и "Че добро утро,..", всъщност значи:"На днешния добър за мен ден, ще ти резна главата".

# 4 122
Искам да споделя, че преглеждайки назад епизодите, в епизод 36 изгледах пак разговора между мани, илиан и фейгин, в който приятелите за мен много здраво натиснаха фейгин да си промени мнението. И Илиан, и Мани казаха на Фейгин, че при сливането първата седмица новите в племето ще имат ИМУНИТЕТ. Учудих се... а даже и Джаферович не знаела...

# 4 123
Скрит текст:

Отиде човека

Руса, със сини очи съм 🤣 Дишайте 🤣 Ще разбера коя е дамата и дейставаме 🤣
И аз, ама 10г по-дърта 🤣🤣🤣

Най-накрая се появи бе, жена. 😋

# 4 124
Какво е това прословуто видео на Филип как танцува ? 🤣 Някой ще даде ли линк
🔞 https://www.facebook.com/groups/293043028480658/permalink/700276534423970/
🤣🤣
Котьооооооооооо, ела мииииииии Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт