💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 027
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 4 335
Скрит текст:
Алия ей ги Титко и Морунон... Grinning

Благодаря 🤣 Много сте мили всички 😍 Първият ме плаши 🤣 За втория ще си помисля дали да запаля огън на открито 🤣

# 4 336
Морунов ми беше любимец миналата година.

# 4 337
Алекса може да е всякакъв, но има характер. За разлика от примерно Гого.
Много цветен персонаж е Алекса- за много неща можеш да не го харесваш, и за много можеш да го харесваш.
Гого си е в сиво през цялото време.

# 4 338
Морунов го гледах при Туджаров и Неделчо. Много мъжко присъствие. Настоящият сезон май са повече момченца. Като изключим може би Генчо. Такъв точно мъжага нямаме.

# 4 339
Колко пъти да повтарям, че сладкиша е скрита лимонка 🤣 Опасна, тиха и дълбока вода е 🤣 Въпросът е, че се издавихме всички дами, а вие мъжете не можете да си го простите 🤣

# 4 340
Морунов го гледах при Туджаров и Неделчо. Много мъжко присъствие. Настоящият сезон май са повече момченца. Като изключим може би Генчо. Такъв точно мъжага нямаме.

Затова пък има силно присъствие на мъжкарани в лицето на Виктория и Джаф Grinning

# 4 341
Има и друго. До сега от 4 сезона не знам да е имало чак толкова харесван участник като Гого. И от зрителите и от участниците.

# 4 342
Дано си права Алия. Това ще направи играта по-интересна за нас като зрители. Аз лично се съмнявам, защото е последовател, а не лидер, но ще съм доволен на промяна.

# 4 343
Има и друго. До сега от 4 сезона не знам да е имало чак толкова харесван участник като Гого. И от зрителите и от участниците.

Абсолютно си права тук. Подкрепям. Гого за 4-те сезона е най-харесвания участник.

# 4 344
Много цветен персонаж е Алекса- за много неща можеш да не го харесваш, и за много можеш да го харесваш.
Гого си е в сиво през цялото време.

В сивото има много нюанси, както знаете. И стил. Шаренията обаче тук е класически кич. Simple Smile Wink

# 4 345
Знам, че се говореше отдавна, но нямах време да се включа за All Stars, та ще го направя сега, тъкмо да вдигнем с още някоя страничка.

Няма да спазя правилата, които Дяволо беше описал, защото не мога да избера равен брой участници, затова просто ще напиша тези, които с удоволствие бих гледала отново на арената.

От първи сезон - Юлиян, Стоян, Пламен, Добрин, Март, Амелия-Мира, Марешка, Роберта.

От втори сезон - Любо, Влади, Чудомир, Вайс, Катя, Ваня.

От трети сезон - Андрей, Александър, Мартин, Морунов, Стоян, Красима, Милена.

От четвърти сезон - по ще ми е лесно да кажа кои не бих искала да виждам - Пухи, Веси, Елина и Касим. На всички други симпатизирам по някакъв начин и трудно ще избера само няколко, защото това определено е най-добрият каст досега. 

Капитани ще се избират всеки понеделник с битки, преди териториалната игра. На реката ще се знае, че получават храна, примерно около 1000 кал на ден или нещо такова. Хем да има лек глад, хем да няма припаднали и изтормозени, мизерията е достатъчен тормоз. За всички ще има доволно слънцезащита. 

Цветан ще е човекът, който ще тества препядствията преди игрите. По този начин хем ще се забавляваме, хем няма да го чуваме, хем аз ще плакна очите. Не е нужно да казвам, че ще ги тества по боксерки, нали?Heart Eyes

# 4 346
Стратимир е готин , само да не говори много 🥹

# 4 347
Цветан ще е човекът, който ще тества препядствията преди игрите. По този начин хем ще се забавляваме, хем няма да го чуваме, хем аз ще плакна очите. Не е нужно да казвам, че ще ги тества по боксерки, нали?Heart Eyes

MON Day  Ех тоя, Цецо. Поздравче за теб.

# 4 348
  • Другата България
Не съм гледала две и три - сезони, но Юли също беше много харесван заради физическото си представяне в игрите и хейтен заради социалната игра. Факт е обаче, че той беше лидер, умееше да мотивира останалите, имаше един специфичен заряд, който у Гого поне аз не го виждам. Моето мнение съвпада отчасти с това на Бен, и съвсем не смятам, че Гого е най-харесвания участник във всички сезони не заради друго, а защото 10, или 20 пишещи в Бг мама далеч не могат да са представителна извадка за обществените нагласи. И то момичета, които припадат по него заради външен вид, а не заради представяне на терена. Аз говоря именно за представяне в игрите, комплексно. При Гого се получи точно както при Юли - в момента, в който се намеси в някаква интрига, и зае страна, и моментално половината му фенки вече го “разлюбиха“. Joy Много познато, нали? Тупарев харесва това.
Докато при Филип за момента това го няма, той е перфектен на терена и вече многократно доказал се в индивидуална битка, интереса към него е не защото има страхотни очи, а защото е силен състезател.
Оффф, не знам дали го обяснявам добре, Гого е и мой фаворит, но отчитам и нещата, които до момента НЕ е показал.

# 4 349
Joy

MON Day  Ех тоя, Цецо. Поздравче за теб.

Скрит текст:

Ауу, благодаря ти! Hug

Аз и Гого харесвам, чудесна снимка си избрала. Stuck Out Tongue Winking Eye

Защо ми изникна думата 'сандвич' в главата. Хмм, сигурно съм гладна....Sob

Общи условия

Активация на акаунт