Дългото чакане след трансфер-тема 101

• 52 782
  • 784
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,момичета.
След трансфер на 25.10 днес реших да си пусна едно ЧХГ и резултата ми за втори път е 0.100. Доки каза ,че уж било рано да съм изчакала ,но според мен няма смисъл и надежда. Сега предстои да разбера от къде на къде вече за втори път няма никой......
Успех на чакащите ,моля се за вас и силно се надявам никоя от вас да не вижда по-малко от 50 чхг на 5 ден ,даже.
Успех борбени момичета ❤❤❤

# 136
Здравейте, момичета.

Ще правим първо инвитро и се чудех, как процедирате. Работите ли в деня на пункцията и в деня на трансфера? Ако не - болнични ли взимате, обикновен отпуск или отпуск за инвитро? Ако е последното, какво се прави точно? Той за цял ден ли се дава или имаме право да отсъстваме само определени часове?

Успех на всички!

# 137
аз си взех 1 ден за пункция и 1 ден за трансфер

когато пункцията или трансфера се пада през уикенда не ми се е налагало да отсъствам

има хора които си пускат 5 дни за пункция и  5 за трансфер

има хора които си пускат 5 дни за пункция и 10 или 15 дни за трансфер

и дори знам за хора, които си пускат цял месец...

всеки сам си преценя; освен това всяка болница/клиника има различна политика и броят дни, които дава варира

- затова питай на регистратура/информация колко дни максимум дава клиниката в която си, виж си работния график и след това прецени колко дни искаш/можеш да си пуснеш Blush

няма златно правило, има жени, които са забременяли след като са лежали 20 дни вкъщи, има и такива, които са забременяли като са лежали 2 дни след трансфера и такива, които са лежали само 20-30 мин след трансфера и пак са бременни

Здравейте, момичета.

Ще правим първо инвитро и се чудех, как процедирате. Работите ли в деня на пункцията и в деня на трансфера? Ако не - болнични ли взимате, обикновен отпуск или отпуск за инвитро? Ако е последното, какво се прави точно? Той за цял ден ли се дава или имаме право да отсъстваме само определени часове?

Успех на всички!

# 138
Момичета, вие имате ли някакви симптоми? Знам, че е рано, едва 3 ден от трансфера е. Но от ден първи постоянно ми се пишка. Вечер ставам по 3-4 пъти. И съм все гладна.. предполагам е от хормоните. И вие ли сте така?

# 139
При мен нещата не се развиват добре. Днес 6с5д гестационният сак е съвсем празен. ЧХГ от 6614 е станало 11525 за 89 часа, над 4-ри дни, което е 34.9% двудневно нарастване.

D1d37o - повтори все пак чхг-то. Аз този път за първи път пуснах на 7- ми ден и беше 3.5 след това се движеше много добре, въпреки, че не съм успешен пример, но за да си напълно сигурна.

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 15:47 от mir_

# 140
D1d37o, и аз като mir_ смятам, че е твърде рано за резултат. Изчакай поне 7-8 ден. Желая ти усех! Hug

# 141
Благодаря ви ,момичета.
*mir какво имаш предвид под това ,че нещата не вървят добре ,какви са опасенията ти и лекаря ти какво каза някакви предположения за нещо?
*cherry*kiss благодаря за подкрепата ще опитам с още един кръвен

# 142
Каза, че вероятно е кухо яйце и че трябваше да видим поне жълтъчно мехурче.

# 143
Извинявам се за невежеството ,но ако има жълтъчно мехурче това означава ли ,че ича бременност и тя е нормална или се потвърждава теорията за кухото яйце и евентуално ако е кухо яйце как ще процедирате?
Каза, че вероятно е кухо яйце и че трябваше да видим поне жълтъчно мехурче.

# 144
Момичета, на 28.10 ми беше 8ми ден от трансфера на 2 петдневни ембриона. Резултатите ми бяха прогестерон 14,700, ЧХГ - 44. А днес - на 11 ден са това. Имам кафеникаво зацапване от вчера и включен Дуфастон 2 по 1

# 145
Ако сега имаше жълтъчно мехурче, щеше да има по-голям шанс после да се появи ембрион. При кухо яйце сакът расте, чхг също може да расте нормално тъй като се отделя от плацентата, но ембрион няма, тъй като по някаква причина е спрял развитие. Казват, че най често се дължи на хромозомни аномалии като при мен единиат ембрион беше тестван.
А какво ще правя, не съм съвсем на ясно, но изглежда има три варианта, кюретаж, да изчакаш по естествен път да изхвърлиш тъканите или медикаментозен аборт.

# 146
Това е ужасно.... и искаш да кажеш ,че няма никаква вероятност да се оправят нещата,така ли?Ако е така много съжалявам😔😔😔
Това кой опит ти е ,правила ли си някакви допълнителни изследвания като хистероскопия и други, ако това не ти е първи опит имала ли си други бременности или имплантация?
Питам и заради себе си за да мога да реагирам по някакъв начин и да търся и аз причина.
Ако сега имаше жълтъчно мехурче, щеше да има по-голям шанс после да се появи ембрион. При кухо яйце сакът расте, чхг също може да расте нормално тъй като се отделя от плацентата, но ембрион няма, тъй като по някаква причина е спрял развитие. Казват, че най често се дължи на хромозомни аномалии като при мен единиат ембрион беше тестван.
А какво ще правя, не съм съвсем на ясно, но изглежда има три варианта, кюретаж, да изчакаш по естествен път да изхвърлиш тъканите или медикаментозен аборт.

# 147
Момичета, на 28.10 ми беше 8ми ден от трансфера на 2 петдневни ембриона. Резултатите ми бяха прогестерон 14,700, ЧХГ - 44. А днес - на 11 ден са това. Имам кафеникаво зацапване от вчера и включен Дуфастон 2 по 1

След 2 дни пусни отново ЧХГ

Mir, дано все още да има шанс ембрионче то ти, но ако се наложи да избираш между кюретаж и медикаментозен, избери второто. По-щадяшо е за организма ти и ще можеш да започнеш опити много по-скоро.
Прегръдки 🤗

# 148
Има някакъв много малък шанс предполагам, но не е много реалистично.
Имам 11 пункции, 2 инсеминации и 8 трансфера. Това ми е първата имплантация изобщо като изключим две биохимични с чхг от рода на 11. Правила съм всякакви изследвания, хистеро нееднократно, лапаро. Според мен нещо не е наред, но според лекарят е късмет. А и не съм сигурна колко смислено е да повтарям едно и също, което не води до нищо.
Малко ми е черногледо днес, извинявайте за негативизма.

# 149
Има някакъв много малък шанс предполагам, но не е много реалистично.
Имам 11 пункции, 2 инсеминации и 8 трансфера. Това ми е първата имплантация изобщо като изключим две биохимични с чхг от рода на 11. Правила съм всякакви изследвания, хистеро нееднократно, лапаро. Според мен нещо не е наред, но според лекарят е късмет. А и не съм сигурна колко смислено е да повтарям едно и също, което не води до нищо.
Малко ми е черногледо днес, извинявайте за негативизма.

ПИД на ембрионите?

Общи условия

Активация на акаунт