Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случва след трансфер на третия ден?
Какво се случва след трансфер на петия ден?
Какви са етапите на развитие след трансфер на ембрион?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случва след трансфер на третия ден?
След трансфер на третия ден, ембрионите продължават да се развиват, като преминават от 6-8 клетъчен стадий до стадий морул. След това клетките на морул продължават да се делят, развивайки се до бластоцист. Обвивката на бластоциста започва да се пука и бластоцистът продължава да се освобождава от обвивката си, като в крайна сметка започва да се закрепва към маточната стена. Процесът на имплантация продължава до завършването му на седмия ден.
-
Какво се случва след трансфер на петия ден?
След трансфер на петия ден, обвивката на бластоциста започва да се разкъсва, след което бластоцистът продължава да се освобождава от обвивката си и започва да се прикрепя към маточната стена. След това бластоцистът се прикрепя все по-дълбоко и започва процеса на имплантация, който продължава до завършването на имплантацията на седмия ден.
-
Какви са етапите на развитие след трансфер на ембрион?
След трансфер на ембрион, развитието включва преминаване от 6-8 клетъчен ембрион в стадий морул, след което клетките на морул продължават да се делят, развивайки се до бластоцист. След това обвивката на бластоциста започва да се пука и бластоцистът продължава да се освобождава от обвивката си. След това започва закрепването към маточната стена и имплантацията завършва на седмия ден.
-
Какви са обичайните симптоми след трансфер на ембриони, включително симптоми на бременност след ембрионен трансфер?
-
Какво представлява hCG и как се измерва?
На 28-ми беше моят първи трансфер на две 3 дневни ембриончета. Със ЗЕТ съм. Всичко мина добре, даже казаха, че били много хубави. Което ми стопли душата... сега се моля да са достатъчно силни да се имплантират. Или поне едното. При д-р Чапанова съм.