Дългото чакане след трансфер-тема 101

• 52 856
  • 784
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, аз не я намирам изобщо.

# 196
Пиши ми на лично и ще те добавя, ако не я намираш. Групата е видима, само съдържанието не може да се вижда от хора, които не са членове.

# 197
Пиши ми на лично и ще те добавя, ако не я намираш. Групата е видима, само съдържанието не може да се вижда от хора, които не са членове.

И аз не я намирам

# 198
  • София/Севлиево
Аз я намерих,пуснах си заявка за членство.Мисля,че с доста от вас се познавам и във ФБ.

# 199
# 200
  • София
И аз се присъединих Blush

# 201
# 202
Момичета, имате ли вече някакви симптоми? 7 ден от трансфера е и имам чувството, че ще ми дойде. В понеделник ще пусна един кръвен, да имам поне малко яснота. Малко се поотчаях... дано не е ПМС.

# 203
Не се плаши при всеки е различно и при бременност има ПМС.
 Стискам палци за положителен кръвен в понеделник😊😊😊
Момичета, имате ли вече някакви симптоми? 7 ден от трансфера е и имам чувството, че ще ми дойде. В понеделник ще пусна един кръвен, да имам поне малко яснота. Малко се поотчаях... дано не е ПМС.

# 204
Аз до 7-8ма седмица не съм имала никаква разлика между ПМС и бременност. Ама никаква, че и после имах много леки симптоми…

# 205
Аз до 7-8ма седмица не съм имала никаква разлика между ПМС и бременност. Ама никаква, че и после имах много леки симптоми…

Почти същото с изключение на по-честото ходене до WC ,даже и през нощта ,което е много нетипично за мен.ПМС болките преди два дни ми бяха толкова силни,че отидох до спешния в Тина Киркова.Всичко беше наред,в 11 г.с. съм

# 206
Благодаря, момичета. Четох, че може да е симптом, но исках да си споделя. Който е минал през това или сега минава, може да разбере.

# 207
И аз съм по същия начин - ПМС усещания,вдигнах и леко температура 37-37,2 (предполагам от прогестерона).Стискам палци на всички за положителни резултати!

# 208
  • София
Здравейте, тези от вас които правят вливки с интралипид от къде го вземате?
Пред ЗЕТ съм и ми е назначена вливка в понеделник, а го няма .....

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 11:18 от Axenia

# 209
На мен ми ги правеха в болницата
Здравейте, тези от вас които правят вливки с интралипид от къде го вземата?
Пред ЗЕТ съм и ми е назначена вливка в победелник, а го няма .....

Общи условия

Активация на акаунт