Дългото чакане след трансфер-тема 101

• 52 941
  • 784
  •   1
Отговори
# 255
хаха, същата съм и аз 😂😂
Благодаря ти, ще очакваме и теб утре да се похвалиш 🫶🏻
Здравей, ами в гърдите нямам никакви усещания, но при мен и преди цикъл ги няма. За сега са само симптоми на ПМС и всяко ходене до тоалетната е вглеждане по 1 мин на салфетката, дали случайно няма нещо Joy Стискам ти палци след няколко дни да се похвалиш с много високо ЧХГ Blush

Успех ти желая! Аз бях на 30ти, но кръвния ще ми бъде на 11.11. Ти освен придърпвания имаш ли други симптоми? Някаква разлика в гърдите усещаш ли?
Здравей и от мен!
На 01.11 беше моя ЗЕТ на едно пет дневно ембрионче. От 3-4 дни имам леки придърпвания ниско долу, както при повечето от вас. Толкова ми е притеснено, от два дни съм кълбо от нерви и за съжаление го отнася мъжката част Smiley В болницата в която съм първия кръвен тест се прави 7 дни след трансфера, така, че утре е денят.. Не знам ако се е получило нещо толкова рано какви стойности да очаквам. Стискам палци на всички от вас и с нетърпение очаквам вашите резултати ! Hug

# 256
  • София
Аксения, колко ти беше прогестеронът последно? Сигурна съм, че бързо ще го вдигнеш с инжекциите.

От днес сутринта 33.97 nmol/L , тренсфера ще е в сряда.

# 257
Здравейте, включвам се за съвет. Днес ми е 8 ден след трансфер, като вчера се появи леко зацапване и след като звъннах в болницата ми казаха ако и днес го има да ходя да пусна тест, та днес се завърна с пълна сила, пуснах кръвен и е отрицателен 0.100 mIU/ml. Казаха ми да спра с лекарствата, но забравих да попитам колко точно кървене е нормално, че започва да е обилно а и да има болки, та дали вие може да ми кажете дали ако стане много трябва да се притеснявам?

Благодаря предварително и успех!

# 258
Аз също съм на Пролутекс и се запасих от Турция,тъй като е с най-добра цена. Но се поинтересувах и в аптеки Медея също го предлагат на склад, с предварителна поръчка ми обясниха,че за ден пристига. 70лв е кутията. А също така пазя визитка на турска аптека в Одрин, правели доставки до Бг. Не съм се възползвала все още,но я открих именно от дами,които са поръчвали лекарства. Ако някой има интерес мога да я изпратя на лс Simple Smile

# 259
Съжалявам за отрицателния тест. Най-вероятно настъпва цикъл, особено след спирането на лекарствата и като цяло е нормално да е по-обилен и болезнен от обикновено.

# 260
Съжалявам за отрицателния тест. Най-вероятно настъпва цикъл, особено след спирането на лекарствата и като цяло е нормално да е по-обилен и болезнен от обикновено.

Аз се зачудих, тъй като моят цикъл е на 30-1-2  дни, и трябва след поне 5-6 дни да ми дойде.

# 261
Аксения, не се притеснявай, не е толкова зле прогестеронът- 10.6822ng/mL два дни преди трансфер е добре. С инжекциите ще го вдигнеш с поне още 10 единици, което е напълно достатъчно за трансфер. Моят при трансфера на 3дневната снежинка беше около 37ng/mL и дори се притеснявах, че е прекалено висок 🤣 Нали след още два дни пак имах трансфер, но тогава не го изследвахме. Успех ти пожелавам! ☺️

# 262
Момичета, аз със утрогестан съм стигала обаче за свеж трансфер 53 ng/ml, неуспешен. Едва ли заради прогестерона разбира се. При проследяване за биопсии в надежда знаете има практика да сме на прогестерон/утрогестан/ до деня за биопсията, и за диагностично хистеро 5 дни след ову съм правила и пак бях на циклогест , съм била 30 ng/ml. Сега съм в Турция с инжекции пролутекс 25 мг 2 х 1 на ден и въобще не са ме изследвали в деня на трансфера, предполагам са сигурни че се усвоява перфектно. И аз се запасих от Турция, около 44 лв кутията грубо. И с естрофем се запасих около 12 лв кутията. Е не във всяка аптека имаше, пообиколихме, отделно не във всяка дават колкото искаш, но намерихме. Колкото до Надежда много кофти практика да не разбираш колко ти струват лекарствата, бяха ми изписали за един трансфер, който не можа да се осъществи де в крайна сметка някъв прогестерон инжекционен мускулен 100 мг еугест индийски през няколко дни трябваше да се слагат, 5 ампули за 150 лв. Така и не разбрах защо бе нужно, никой не ми обясни, при положение че усвоявам добре и вагиналните очевидно. Сложихме 1, за следващата се разболях и така си останаха и не ми влезнаха в употреба. Никой не бе чувал за тях.

# 263
  • София
С успешният ми трансфер (до 17 г.с.) бях само на 3х2 утрогестан и всичко си беше наред,  вярно че беше свеж трансфер...а сега ме притесни това внезапно включване на допълнителни лекарства.
За съм, чудесно е, че ще добавим, просто не го очаквах и се напрегнах доста.
Ако знаех, че има възможност да ми го включат и аз щях да го взема. Даже специално ходих при лекаря си да му кажа и да искам да ми напише рецепти за лекарствата, които ще ми трябват, за да съм подготвена. Същото нещо беше и с тази вливка на интралипид,  за всеки случай ... а НК в норма...
И така, да минава този трансфер и да се приключва вече, че ми писна,  нямам сили за нищо.

# 264
Ако си си взела инжекциите от Щерев си сложи още тази вечер и утре пак, ще се вдигне спокойно. Моят ЗЕТ беше с прогестерон 14ng/ml в деня на трансфера и е успешен за сега, но ми включиха веднага инжекции пролутекс.
С успешният ми трансфер (до 17 г.с.) бях само на 3х2 утрогестан и всичко си беше наред,  вярно че беше свеж трансфер...а сега ме притесни това внезапно включване на допълнителни лекарства.
За съм, чудесно е, че ще добавим, просто не го очаквах и се напрегнах доста.
Ако знаех, че има възможност да ми го включат и аз щях да го взема. Даже специално ходих при лекаря си да му кажа и да искам да ми напише рецепти за лекарствата, които ще ми трябват, за да съм подготвена. Същото нещо беше и с тази вливка на интралипид,  за всеки случай ... а НК в норма...
И така, да минава този трансфер и да се приключва вече, че ми писна,  нямам сили за нищо.

# 265
Здравейте,момичета имам нужда от съвет.След положителните тестове,реших да си пусна изследване за тромбофилия което излезе положително и д-р Анжел препоръча да пия само Натаспин.Днес ходих при доктоп,който мисля да ми води бременността (в Бургас) и той ве ошашкаКаза ми веднага да почвам Фраксипарин,да пускам НК клетки,които са завишени се правели някави вливки и задължително консултация с имунолог Конова от Плевен.Според вас да направя ли консултация за още едно мнение?

# 266
  • София
Днес вече пих Дуфастона, а утре сутрин ми каза да си бия инжекцията. Аз му имам голямо доверие, и знам, че каквото зависи от него ще го направи, явно емоционално не издържам вече.
Къде ги биете тези инжекции Пролутекс? Пише че може и подкожно, в корема ли?

# 267
Здравейте,момичета имам нужда от съвет.След положителните тестове,реших да си пусна изследване за тромбофилия което излезе положително и д-р Анжел препоръча да пия само Натаспин.Днес ходих при доктоп,който мисля да ми води бременността (в Бургас) и той ве ошашкаКаза ми веднага да почвам Фраксипарин,да пускам НК клетки,които са завишени се правели някави вливки и задължително консултация с имунолог Конова от Плевен.Според вас да направя ли консултация за още едно мнение?

Прикачете изследването за тромбофилия

# 268

Прикачете изследването за тромбофилия

# 269
Аз бях на 2*1 дуфастон, 2×1 циклогест и 1 пролутекс, така че не мисля че може да прекалиш,някои даже слагат по 2 инжекции... Пролутекса се слага в корема,както инжекциите за стимулация. Успех!
Днес вече пих Дуфастона, а утре сутрин ми каза да си бия инжекцията. Аз му имам голямо доверие, и знам, че каквото зависи от него ще го направи, явно емоционално не издържам вече.
Къде ги биете тези инжекции Пролутекс? Пише че може и подкожно, в корема ли?

Общи условия

Активация на акаунт