Дългото чакане след трансфер-тема 101

• 52 070
  • 784
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, борбени момичета! Някоя от вас страдала ли е от безсъние след трансфер? Аз се събуждам межд 1:30ч и 3ч сутринта с позиви за малка нужда и като легна не мога да заспя около 1 час. Снощи ми отне 2 часа, за да заспя...Може да се каже, че съм като цяло спокойна, но това будуване малко ме притеснява.

По два пъти на нощ и все от позив за малка нужда веднъж около 1:30 като теб и после към 4:30 и няма заспиване поне час

# 301
Значи не съм само аз 😁 От сърце ти пожелавам да се похвалиш скоро, ако все още не си ❤️

# 302
Момичета, до преди няколко седмици и аз съм писала тук, вече дори след + резултат и прегледите отново продължавам с интерес да ви следя.
Искам да ви кажа само , че всички вие сте МНОГО силни жени и трябва да сте ГОРДИ, че имате такава воля, защото това което правим за да сбъднем мечтата си е нечовешки трудно понякога…. 🍀 стискам палци и успех на всяка една!❤❤❤

# 303
Здравейте, борбени момичета! Някоя от вас страдала ли е от безсъние след трансфер? Аз се събуждам межд 1:30ч и 3ч сутринта с позиви за малка нужда и като легна не мога да заспя около 1 час. Снощи ми отне 2 часа, за да заспя...Може да се каже, че съм като цяло спокойна, но това будуване малко ме притеснява.

Кактусче, всеки път след трансфер си бодувам по цели нощи. Стрес, хормони и какво ли още не оказва влияние, а най ми влияе на мен преднизолона.

# 304
  • София
Момичета, прибрах един 5 дневен замразен днес.
Кактус, аз докато бях бременна не мигнах , а така ми се спеше, но не... дано да е на хубаво този твой симптом.
Аз продължавам на същата терапия 3х половин естрофем, 3х2 вагинално утрогестан, 1 фракси и един Пролутекс .
Относно турските лекарства,  в момента слагам от турския утрогестан, ама според мен има голяяяяма разлика. Въобще не изтича, нищо общо с този в БГ.

# 305
Ехаа, имаш стиснати палчета от мен, Аксения ❤️❤️❤️ След 10 дни те чакам с хубаво ЧХГ 🥰 На мен днес ми е 7ми ден след 5дневната калинка и съответно 9ти след 3дневната. Предишните два трансфера също бях с Преднизолон, но не съм се събуждала и будувала с часове. На третия ден от 5дневното имах ужасни ПМС и режещи болки. За два дни всичко отшумя и започна безсънието. Днес пак имам ПМС и болки от време на време. Единственото нещо, което ме притеснява е усещането как цикълът все едно тръгва... усещам все едно се стича, а няма абсолютно нищо, никакво течение. Направо ми омръзна да се проверявам 😅 Друга съществена разлика е, че не ми се прави с*кс. На предишните трансфери имах огромно желание. Много се надявам този път да видя нещо различно от 0. Предишните три бяха кръгла 0.

# 306
Кактусче, успех желая! Този път да видиш трицифрен резултат!

# 307
Кактусче, успех желая! Този път да видиш трицифрен резултат!
Благодаря ти много, Дай Боже! 🙏 Ти също, ако все още не си, както и всички останали борбени момичета тук! ❤️

# 308
  • София
Кактус, ти кога смяташ да правиш тест?
Според мен ако утре направиш ще излезе.

# 309
Здравейте момичета аз съм съвсем нова във вашата темичка. От доста години чета теми,но не съм се осмелявала да пиша защото от пет години правя инсеминации ин витро. Сега отново съм в чакане на чхг. Последният трансфер който го правих беше успешен донякъде в осма седмица ембриона спря да се развива и след това установиха че имам тромбофилия за която аз не знаех въпреки множество опити. Този път започнах с клексан от 0.400,медрол 2х1 естрофем 3х1,утрагестан 4х2.нош-па 3х1. Кръвният тест ми е утре. Днес вече не издържах и направих уринен тест който показа отрицателен. Все още има малка надежда в мен че утре на кръвния може би ще покаже положителен. Въпреки че този път след трансфера аз изпитвам много силни болки в яйчниците и изцяло в матката. При предишния опит когато всъщност забременях аз нямах абсолютно никакви симптоми дори бях сигурна че нищо не се е случило но за моя изненада бях. Ще ми бъде приятно да общуваме и да ви бъда и аз полезна с нещо.Искам да пожелая на всички момичета успешно забременяване и леко износване на бебешорките😊👼👼👼

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 16:49 от Anna_valeriq

# 310
Кактус, ти кога смяташ да правиш тест?
Според мен ако утре направиш ще излезе.
В петък може уринарен, иначе в понеделник ще пусна.

# 311
Мили момичета, за съжаление моят тест е отрицателен 0,620-  8 ми ден след трасвер на 5 дневни бластоцисти.
От клиниката ми казаха да спирам всички лекарства .
След колко дена да очаквам цикъл?
Благодаря

# 312
Ех, колко тъжно! Съжалявам… 😔

Успех следващия път!

# 313
qgodka@  След 3-4 дни трябва да ви дойде цикъла

# 314
Мили момичета, за съжаление моят тест е отрицателен 0,620-  8 ми ден след трасвер на 5 дневни бластоцисти.
От клиниката ми казаха да спирам всички лекарства .
След колко дена да очаквам цикъл?
Благодаря

3-4 дни до седмица

Общи условия

Активация на акаунт