Дългото чакане след трансфер-тема 101

• 51 956
  • 784
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте 🙂 Малко ми е притеснено, чхг вървеше нормално до предния тест, който беше на 14.11 - 292
Днес когато пуснах се е покачило на 413.. което е доста малко според мен 😒
На някой да му се е случвало чхг да забави растеж

# 466
Диляна, двечки ли Ви сложиха? Ако са били две ембриончета, може едното да е спряло развитие, но другото до е Ок. Така съм чувала.

# 467
Диляна, двечки ли Ви сложиха? Ако са били две ембриончета, може едното да е спряло развитие, но другото до е Ок. Така съм чувала.

Не, едно 5дневно

# 468
За едно не знам, но може би е наред резултатът, защото все пак се удвоява в рамките на 48-72 часа. Стискаме палци!

# 469
За едно не знам, но може би е наред резултатът, защото все пак се удвоява в рамките на 48-72 часа. Стискаме палци!

Надявам се, по калкулатор
ми излиза че са около 86-90часа 😢
Дано навакса и да не е спряло развити, защото ще ми е за втори път да спре..
На някой ако се е случвало да забави растеж и после да навакса ще съм благодарна да
сподели

# 470
Здравейте смели момичета.

На 05.11. Имах трансфер на едно тридневно ембронче.
Днес правих кръвен тест.
Не искам да съм чврногледа, но за мен си е отрицателен.
Свързах се с доктора ми, каза да продължавам с лекарставата и на 21.11. (Понеделник) нов тест.
Искам да попитам на база вашите опити има ли надежда или да не се самозалъгвам ?

Благодаря на всички предварително!

П.С. Пожелавам успех на всички и не забравяйте, че на чудесата им трябва време, за да се сбъднат! ❤

# 471

На някой ако се е случвало да забави растеж и после да навакса ще съм благодарна да
сподели

Лично на мен не ми се е случвало, но на най-близката ми приятелка не само, че се забави, но беше нараснало много малко. На третия тест вече беше наваксало, към днешна дата е с живо и здраво детенце. Така, че след 48 часа нов тест.

# 472

сподели

Лично на мен не ми се е случвало, но на най-близката ми приятелка не само, че се забави, но беше нараснало много малко. На третия тест вече беше наваксало, към днешна дата е с живо и здраво детенце. Така, че след 48 часа нов тест.

Много благодаря ☺🥰

# 473
Здравейте, мили момичета.
От сърце желая успех на всяка една от нас. Истински го пожелавам. И не само да забременее, но да стигнем и до финал.
Искам да ви попитам-какво ще кажете за моя резултат на 6ти ден на 2ва 5дневни бластоциста

Приемам Медрол, витамини, Ношпа и слагам Циклогест. Не смятам, че те влияят по някакъв начин на резултата

# 474
Зайче, резултатът е положителен, но е много рано за кръвен тест. Отиди пак след 5-6 дни и тогава ще видиш как са стойностите на ЧХГ.
Дотогава си почивай и успех!

# 475
Book много благодаря. Знам, че е рано, но исках да видя дали нещо въобще се случва.
Успех на всички Heart

# 476
Здравейте, момичета как сте, има ли наближаващи дати за тестове? На мен днес ми е 8ми ден след трансфер на едничко 5дневно, мисля да направя кръвен утре или вдругиден, обаче много ме е страх от резултата, направо не знам как ще го проверя. Към момента усещам само леки болки ниско в кръста, но това предполагам е нормално. Вие какъв тест смятате да правите и на кой ден?

# 477
  • София
Аз днес съм 8ми ден след ЗЕТ на 5 дневен.
Пуснах сутринта прогестерон и ЧХГ и чакам резултата. Дано да се удвоява, дано дано Heart

# 478
Здравейте ,момичета.
Исках да попитам дали някоя от вас може да изкаже мнение за бластоцист с класификация 4АБ ?

# 479
Какво точно ви интересува ? Нашите бяха с това качество, което по стандартите на Турската клиника, в която бяхме, се води много добро и доста добри шансове за имплантация и задържане на бременността.

Здравейте ,момичета.
Исках да попитам дали някоя от вас може да изкаже мнение за бластоцист с класификация 4АБ ?

Общи условия

Активация на акаунт