Дългото чакане след трансфер-тема 101

• 51 901
  • 784
  •   1
Отговори
# 630
Според мен няма смисъл. Наистина ден 5 е критичен. Аз лично имах обаждане само на ден 1 и после на ден 5.

Аз имам такъв въпрос. Прогестерон винаги съм пускала сутрин на гладно. Но когато си бременна, има ли чак такова значение кога в деня го пускаш? Момичетата след ЗЕТ колко често го следят - веднъж , 2 пъти месечно?
На мен никой не ми го иска за съжаление, а самосиндикално си го пускам и следя.

# 631
Аз го следях само в първите две седмици и след това спрях 😁 Иначе си го пускам без значение дали съм се хранила или не, не мисля че се влияе.

Според мен няма смисъл. Наистина ден 5 е критичен. Аз лично имах обаждане само на ден 1 и после на ден 5.

Аз имам такъв въпрос. Прогестерон винаги съм пускала сутрин на гладно. Но когато си бременна, има ли чак такова значение кога в деня го пускаш? Момичетата след ЗЕТ колко често го следят - веднъж , 2 пъти месечно?
На мен никой не ми го иска за съжаление, а самосиндикално си го пускам и следя.

# 632
Момичета имам въпрос. Как е по-добре да се следи ЧХГ. На 48 или на 72 часа?

# 633
Zaiche88, аз също мисля, че не трябва да спираш в никакъв случай лекарствата.
Засили прогестерона, както са написали другите момичета тук.

Kactus свеж трансфер на 2ва  5 дневни ембриоми.
Първо ЧХГ удвоява стойности на 29часа,а сега на 48 (забавят се)
Другото, което е ако аз продължавам с лекарствата, оставам без доктор и трябва да търся друг за отрицателно време, защото този ми е казал да спра.
Polly 90 мисля, че ще успея да намеря, но ако нещо ме възпрепятства ще ти пиша задължително.
Благодаря на всички, че сте до мен.
Място не си намирам

# 634
Bubastet, нищо няма да спирам, да. Поръчах си Пролутекс, и днес ще настоявам да ме свържат лично с докторът. Мисля, че от регистратура не предават, нещо правилно. Иначе смятам, че докторът ми е добър, но като няма комуникация лично с него, става лошо.

# 635
Момичета имам въпрос. Как е по-добре да се следи ЧХГ. На 48 или на 72 часа?

На 48 часа.

# 636
Само така. За кървенето витамин C - 1000 mg.също. И ограничи движението до минимум, без резки движения, клякане, присвиване, вдигане на тежко.

Bubastet, нищо няма да спирам, да. Поръчах си Пролутекс, и днес ще настоявам да ме свържат лично с докторът. Мисля, че от регистратура не предават, нещо правилно. Иначе смятам, че докторът ми е добър, но като няма комуникация лично с него, става лошо.

# 637
Bubastet, до сега приема Витамин Ц, но 500,ще го удвоя.
Да, ще лежа повече и ще се моля.
Благодаря за подкрепата Heart

# 638
Късмет! И не се отказвай!
Heart Heart Heart

Bubastet, до сега приема Витамин Ц, но 500,ще го удвоя.
Да, ще лежа повече и ще се моля.
Благодаря за подкрепата Heart

# 639
  • Пловдив
Докато не и е ЧХГ - то 2000 няма смисъл да я бъркат, затова я съветвам ако отиде на обикновен АГ само да се консултира, без преглед. Иначе, много жени ги преглеждат само с коремен от началото до края. Моят лекар никога не преглежда с вагинален. Иначе, имам особено мнение и опит в тази връзка, които няма да споделя, за да не стресирам никой.

quote author=Celeste_10 link=topic=1493872.msg45616838#msg45616838 date=1669101476]
Прегледите ми до 10г.с. Бяха с вагинален ехограф, вкл. и при зацапването, защото трябваше да се види каква е причината. Не я стряскайте излишно, в началото с коремен нищо не се вижда, не случайно се използва вагинален. В опитни ръце няма нищо страшно.
[/quote]

# 640
Момичета.
Свързах се с докторът ми.
Както подозирах, са му предали неточна информация.
Човекът се хвана за главата. Каза-"При растящо ЧХГ, нищо не спираш".
Аз без малко да се откажа, от него, заради грешка на рецепция. А той наистина е добър доктор

# 641
Тези идиотки трябва да бъдат уволнени дисциплинарно незабавно и да ги съдиш. Опит за непредумишлено убийство на човешко ембрионче. Вбесих се! И получават заплата, тъпанарките прости!

Такива мързеливи, безмозъчни красавици веднъж щяха мен да убият, поради немарливост и IQ 0,001. В известна столична болница. Не ги осъдих само защото нямах сили тогава.

Ако можеш, поне подай жалба.

# 642
Момичета.
Свързах се с докторът ми.
Както подозирах, са му предали неточна информация.
Човекът се хвана за главата. Каза-"При растящо ЧХГ, нищо не спираш".
Аз без малко да се откажа, от него, заради грешка на рецепция. А той наистина е добър доктор
За жалост с рецепциите е така. Не са медицински лица, заучили са някакви общи положения и не вникват и понякога може да се получи голям фал.

# 643
Като са малоумни и не могат да мислят, да записват дословно, какво им се казва.

# 644
  • Пловдив
Zaiche88, много се радвам. Попита ли го за прогестерона? Нямам търпение да видя утрешния ти тест Grinning

Общи условия

Активация на акаунт