Кюретаж и забременяване след това - тема 88

• 23 935
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
За 12 г.с не съм сигурна, но за 21 г.с си е раждане. При мен в 18г.с си беше раждане и после и кюретаж. Не знам дали кюретажът беше понеже не успях да родя плацентата или така или иначе се прави. Днес тръгна ли някаква кръв? Това в коя болница става?

# 121
  • София
Аз съм три дни след абразио в 12 г.с. поради спиране на сърдечната дейност и също нямам никакво кървене

# 122
  • София
Кървенето тръгва/спира в началото след кюретаж, може да им няколко дни без, и след няколко дни пак да се появи.

# 123
Диди, честито! Всичко да мине спокойно, гладко и безпроблемно! Flowers Four Leaf Clover

# 124
Здравейте,

В четвъртък беше моят кюретаж, заради спиране на пулса на ембриончето, бях 9г.с. До вчера кървенето беше слабо и не толкова червеникаво. От снощи вечерта обаче се засили и вече е ярко червено. Имах и болки, тип контракции, но вече спряха ( доколкото знам матката се свива и би трябвало да е нормално ). Не бих казала, че е нещо стряскащо, но си личи, че е засилено и различно на цвят.

На някой друг случвало ли му се е?

# 125
  • София
Нат нормално е, матката се свива и контрахира. Стига да не е обилно, 1 превръзка на 1 час примерно не е ок и е за болницата, останалото си е съвсем ок. Зацапването може да продължи няколко седмици, понякога се слива и с цикъла.

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 18:38 от Мацето

# 126
Много ти благодаря, Мацето! Simple Smile Simple Smile

# 127
Здравейте,  в петък ми направиха вакуум-аборт по спешност при др Вецев за първи път ходих при него и не съм сигурна дали да продължа да ходя затова ако можеш да ми препоръчате лекар който се занимава с жени след аборт (плодът нямаше сърдечна дейност в 7г.с ) Искам просто да намеря лекар който да ме следи от самото начало оттук нататък. Благодаря

# 128
Толкова нови момичета в темата! Съжалявам за загубата ви!

Диди, честитоооо! Много се радвам. 🥰

Аз бях на преглед при проф. Лисичков и съм много спокойна след него. Пусна ми изследвания да видим какво е положението на показателите, при които имам мутации. Всичко е в норма за сега, но няма как да рискуваме и всеки ден ще слагам инжекциите. Обясни ми, че ако реша да не слагам нищо, трябва да ходя на 10 дни на АГ преглед и да се пуска доплер и т.н.... като знам лекарите как гледат, няма как да се доверя. Появи се едно розово течение обаче, което ми изкара акъла. Тичах по спешност в Щерев, не беше от матката. Няма кръвоизливи около сакчето, даже видяхме сърчице. Но прибавям и дуфастон към фраксито. Възможно е да е от фраксито...

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 20:14 от kuniochi

# 129
  • София
Диди, тихичко честито ❤️

Мон, съжалявам за случилото се.
Аз следих бременността си при д-р Вецев и родих при него (рискова бременност с близнаци). По-точен и адекватен АГ досега не съм имала. Препоръчвам го. 🍀

# 130
  • На изток от Ада
Аз трябва и цветна снимка на тръбите да провя, че от Надежда искат .И хистероскопия....

# 131
  • Варна
Знаех си, че ще се филмирам доста, ама не очаквах да почне отсега. Вечер изпитвам една много странна болка, то даже болка не е, по-скоро дискомфорт, но не мога да разбера къде е. Нещо вътре. Шийката ли е, какво е. Сутрин нищо ми няма. Запазих си онзи ден час за 13-ти дек за първи преглед, ама сега ми се струва далечко.

# 132
  • София
Диди, нормално че ще е така, след загуба, нова бременност няма как да е приемана с лека ръка. За да държиш матката спокойна мога да ти препоръчам прием на но шпа, 3Х2.

# 133
  • Замък сред облаците
И подсещам - матката се разширява, трупа лигавица, съвсем нормален е дискомфортът, особено вечер след като човек е уморен.

# 134
Didi, честито и този път щастлив финал Simple Smile Искам да попитам колко дни преди датата на МЦ имаше симптоми и какви бяха те, т.е. може ли няколко дни преди датата да се различи ПМС от симптоми за Б? Усещането в матката като разпъване ли е това, което те боли?

Общи условия

Активация на акаунт