Кюретаж и забременяване след това - тема 88

• 24 107
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
  • София
При мен 37 дни, но 45-50 дни интервал е нормално, всяко тяло с различна скорост се възстановява. Ако минат 50 дни без МЦ, тогава иди на лекар. Предполагам не е имало необезопасен секс в периода, че да се съмняваш в нова бременност?
Цикълът след аборт често идва изненадващо и без всякакви обичайни симптоми, тях не ги търси.
Ще изчакам до 50 ден и ако не дойде ще запиша час за преглед.

# 376
Правихте ли изследвания в центъра по генетика след аборт.

# 377
Моят кюретаж беше на 17 Ноември, цикълът ми дойде на 30 Декември. Както са казали момичетата преди мен - дойде ми без признаци и симптоми, което не ми се случва стандартно. Като изключим факта, че е силен и то много, дори нямам и болки, което също не ми се беше слувало.

Желая ти успех!

# 378
Здравейте. Отново се записвам при вас с втори пореден спонтанен аборт. Не съм правила изследвания първия път, но вече го отчитам като грешка от моя страна. Ако има дами от Стара Загора, ще съм благодарна да ми препоръчате, къде е най-добре да ги направя.

# 379
Здравей Лалова, зависи какви изследвания ще ти назначи док. Аз моите кръвни (хормони) ги пуснах в Рамус, защото док работи с тях. Най-добре питай твоя док къде. Ако имаш въпроси насреща съм Simple Smile може и на лични

# 380
На мен за хормони са ми казвали да не изследвам в Рамус. Ендокринолог ми е препоръчвал Бодимед. Генетични най-добре в Геника, според мен. Въпреки че за тромбофилии правят и в Щерев, където е моя гинеколог, той ме посъветва да изследвам в Геника.

# 381
Благодаря ви момичета. Като за начало док ми каза да пусна за тромбофилия, но може би, ще има и други. Не ми е уточнявал къде, но ще го питам.

# 382
Да се включа и аз с мнение за лабораториите, хормони не е окей в Рамус защото са им грешни резултатите
Витамини пусках там до колко са верни не знам, защото витамини само там съм пускала
Утре или в други ден ще ходя да пускам витамини и ЩЖ в цибалаб

# 383
Някой ползва ли тестове за овулация? Искаме да почнем опити,но преди цикъла ми беше на 28 дни,и си усещах идеално ову на 14ден. Сега обаче ми се мести с 2-3 дни цикъла и искам да съм сигурна кога ми е овулацията. Как действат тези лентички и колко дни преди О показват?

# 384
  • Замък сред облаците
Има тема за тестовете и е обяснено много подробно, както и в упътванията на тестовете са включени схеми кога да се тества в зависимост от дължината на цикъла.

Препоръчвам ClearOvu тестовете, 2 пакета на месец особено докато се научиш да ги ползваш ти стигат. Имат и бонус тест за Б в пакета. Oview много им снижиха качеството и не ги препоръчвам.

# 385
  • Варна
Хора, трябва ли да се притеснявам, че на 29-ти бях 10+4 по ехограф, а вчера показа 11, вместо 11+3? Аз сигурно нямаше да се впечатля особено, ама АГ толкова време отдели да ги смята, сравнява, вадих стара снимка и т.н, че накрая почна да ме жегва. Пускахме вчера димер и аптт и са много добре уж. Да хапвам повечко протеин и да не се шашкам или...?

# 386
  • Замък сред облаците
Не, няма страшно.

# 387
Yan25, аз уж реших да пробвам с Oview и миналия месец хванах 2 дни с 2 плътни чертички и действахме тия дни ама нейсе, още не съм се отчела като печеливша за тая година Grinning

# 388
  • На изток от Ада
Аз нжчно с clear 5 теста +1за бременност хванах О и забременях...
Днес ходих в Надежда взе ми 2 неща Ендометриална биопсия за микробиологично и STD/STI-9 PCR analysis

# 389
Три дни не се водят изоставане, все пак зависи от измерването, едно трепване на ръката и може да покаже различни стойности.

Общи условия

Активация на акаунт