Кюретаж и забременяване след това - тема 88

• 23 917
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
  • Замък сред облаците
Куни, честито!

Не помня дали беше от София, но горещо препоръчвам консултация с проф. Лисичков в Хематологията в Дървеница, има часове винаги за следващите дни, не проследява бременни, но е идеален за първичен консулт, все пак е и национален консултант.

# 76
Куни, честито!

Не помня дали беше от София, но горещо препоръчвам консултация с проф. Лисичков в Хематологията в Дървеница, има часове винаги за следващите дни, не проследява бременни, но е идеален за първичен консулт, все пак е и национален консултант.

Благодаря ти! Първо се опитах да запиша час за проф. Паскалева, но няма шанс до края на месеца. Записах при Лисичков за утре и ще видим какво ще препоръча.

# 77
  • София
Тихичко честито kuniochi и да е до финал! При кой АГ ще се следиш?

# 78
kuniochi, честито! Нека всичко е наред и да е лека и безпроблемна бременност!

# 79

Това ми е най-голямата драма. Някак си имам кофти преживяване от предишната клиника и все съм с чувството, че можеше да предотвратим нещата. Там докторите се разделиха на репродуктивни специалисти и приследяващи бременност. Тази, при която раждах, остана в репродуктивния сектор, но защото съм й пациентка ме пое. А колкото и да е, се отдалечаваш и е трудно да се концентрираш и в двете. Процедурата ми я направи доктор Кръшкова, но и нея я усещам преуморена.  Сестра ми е в Шейново при Динитринка Николова и е много доволна. Всички ме съветват да ида при Сигридов...

# 80
  • Замък сред облаците
От мен съвет - проследяване само при лекар, който изражда.
За терапии хематолог, ендокринолог и прочее. Не са панацея докторите, всеки си е специалист в неговата сфера. Иначе и ЛЛ щеше да изражда.

# 81
  • Sofia
Всички ме съветват да ида при Сигридов...
kuniochi, честито и стискам палци всичко да е наред този път!

Сигридов не следи бременност и не изражда. Нямат спешен кабинет и той не работи в АГ болница с такъв. Той прави ФМ и назначава най-различни изследвания (които обикновените АГ не правят) за стотици лв. Е, поне беше така до преди няколко месеца.

Аз ходих при него всеки месец за ФМ от 8 г.с. и паралелно се следях при други двама АГ, които израждаха.

Така че ако искаш отиди при Сигридов, но така или иначе ще трябва да си избереш и проследяващ АГ.

# 82
  • Варна
Честито и от мен! Лека и безпроблемна бременност отначало до край!
И ние пак правихме опити тоя месец, ама нямам усещането, че нещо е станало. Другата седмица ще си проличи. Просто с тоя цикъл последния път 37 дни е малко шано с овулацията.

# 83
Честито на kuniochi!
Аз пак съм се притеснила нещо. На 18.10 беше кюретажа. От 2 дни усещам болка ниско корема като преди цикъл ама по-силна. Аз по принцип я имам чак след като ми дойде. Писах на АГ да питам нормално ли е, че сме се разбрали за контролен чак след първи цикъл и се притеснявам да няма нещо неизчистено и затова, не знам.  Но още не ми е отговорила. Иначе така ме болеше и като ми дойде след кърменето някъде седмица преди цикъла.

# 84
  • София

Това ми е най-голямата драма. Някак си имам кофти преживяване от предишната клиника и все съм с чувството, че можеше да предотвратим нещата. Там докторите се разделиха на репродуктивни специалисти и приследяващи бременност. Тази, при която раждах, остана в репродуктивния сектор, но защото съм й пациентка ме пое. А колкото и да е, се отдалечаваш и е трудно да се концентрираш и в двете. Процедурата ми я направи доктор Кръшкова, но и нея я усещам преуморена.  Сестра ми е в Шейново при Динитринка Николова и е много доволна. Всички ме съветват да ида при Сигридов...

Кръшкова ми се вижда супер студена. Аз се следя в същата клиника, при др.Коновалова, с нея успях да износя бременноста ми до край и пак бих се доверила на нея при следваща. Както и момичетата ти писаха,лекар+болница търси, виж Арабаджикова (май беше така) в Надежда съм чувала хубави неща за след загуби, Вита, Токуда, Шейново също е опция.

# 85
Отидох до Шейново, не се стърпях. Има сакче в матката и всичко изглежда ок. Доктор Николова е много внимателна за тромбофилии, защото е преживяла същото като нас. Изписа ми клексан и утре вече ако Лисичков прецени, ще добави нещо. След 10 дни пак на преглед.
Brin И аз мисля на фетални да сме при Сигридов, на 15.11. се отваря графика за декември и ще се запиша направо. Освен Шейново да се следя при още един доктор, сигурно ще се върна в Щерев. Коновалова е добра опция, аз бях при Ганева до сега.

Didi аз също нямах никакво усещане че нещо се е случило. Стискам палци съвсем скоро да се похвалиш.

hoaxy аз също имах леки болки, но те съветвам да си настояваш да те види лекар и ако има нещо, да те изчистят.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 13:33 от kuniochi

# 86
kuniochi, каква хубава новина! Честито и от мен! Всичко да бъде наред и по термин живо и здраво бебче да гушкаш ти пожелавам от сърце!

# 87
  • На изток от Ада
Този проф Лисичков заинтригува  ме тъй като ще ходим в Надежда за хистероскопия... Аз съм ходила саво при доц Русев и това клексан инжекции през ден....

# 88
  • Замък сред облаците
Е, той Русев изписва на 90% от жените една и съща терапия и е дотам. Трябва да е някой тежък случай че да каже друга. И жени и с неуспехи с неговата терапия съм засичала из форума.

# 89
  • На изток от Ада
Знам .... И затова се чудя . Аз и др неща имам ето сега Ир и аденомиоза.  А и тукашните Аг и те не се съобразяват и с Русев . Той и чъжа ми не е с ок спермограма...Имаме време.

Общи условия

Активация на акаунт