Дванайсетокласници - тема 2

• 61 407
  • 790
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Честито на първия "условно" приет. Дано се случи на всички, които го желаят и се борят за прием.

# 151
  • тук-там
Честито на малката Перуанка! Чудесна новина, която ви дава спокойствие!

# 152
  • София
Честито на детето! Дано да се чувства добре с избраната сепциалност и да му върви по вода!

# 153
Честитооо, Перуанка!!! Настръхнах! По вода да й върви и да провлече крак на всички кандидат студенти! Ох, не остана.

# 154
  • София
Благодаря на всички за пожеланията и че съпреживяваме заедно моментите! Пожелавам на всички наши си деца тук в темата да им върви по мед и масло, по вода, да им е песен, като парче торта 😁😄, с една дума- лесно- кандидатстването и приема. И най-вече дано е правилен изборът им за бъдеща реализация ин лайф Wink. Живи и здрави!
Аз леко се шокирАх чак от светкавичния отговор! Щерката коментира, че като са й видели Си Ви-то и мотивационното писмо и са ахнАли, че чак са се втурнали спешно да и отговорят, да не би да размислела 😝, или просто скучаят там в канцеларията на унито, хаха. Цитирам. В кръга на шегата, разбира се. Но наистина се изненадах.

# 155
  • В светлината на слънцето
Ехаааа, страхотна новина! Честито на девойката, Перуанка! Да й върви по вода, колело и на късмет ученето там! Hug

# 156
  • София
Моето днес си е взело академичната справка. Мислех, че ще пусне за всяко уни по една, той само една е взел. 🤔

# 157
  • София
Да я копира 5 пъти на цветен принтер. Laughing

# 158
  • София
Ами всъщност оригиналът ще трябва при евентуален прием и ще е нужен само един. Ще чета утре тайно от него, докато ходи да правят фотосесия. Утре е тяхната. Дано не вали.

# 159
  • Варна
Моето днес си е взело академичната справка. Мислех, че ще пусне за всяко уни по една, той само една е взел. 🤔

Моето си е взело три, като на всяка пише за коя страна е.
Скрит текст:
Но нещо се чудеше - ама как съм имал 4 по Химия, май са ми сгрешили оценките Close

# 160
  • София
Грешки стават, проверете си справката преди превода. Ние я връщахме нашата, имаше една 6-ца в повече 😄 на неизучаван в 8ми клас предмет.

# 161
  • тук-там
В класа на моята вече са приели едно девойче в Букони. Чудела се милата дали да ходи на немските матури в този случай. Започна се! Ние ще сме на опашката, приемът ще е чак в края на лятото. Спокойствие си е единен ранен прием.

# 162
Честито на малката перуанка! Как ми се ще всичко да е приключило при нас, а то още не е почнало....
Скрит текст:
за академичните справки: при приравняването след завръщането ни в Бг, това което получихме от РУО, съдържаше отлични оценки по никога неизучавания от набора корейски език, за сметка на липсващата математика...така че проверявайте!

# 163
  • София
Академичната справка, която донесе е справка, изведена от Школо. Аз си я бях извадила още на 20/09. 😅
Сега се чудя, ако нещо се закучи, дали да не разпечатам още една и да я занесе само да сложат изходящ номер и подпис.
В тази връзка, изненадана съм, че има справки с такива грешки.

# 164
Не съм се сетила за школо. С норматива изучавани часове ли излиза или само предмети и оценки?

Общи условия

Активация на акаунт