Дванайсетокласници - тема 2

• 62 791
  • 790
  •   1
Отговори
# 450
Аз, доколкото знам, може да държиш като трета матура .
  Напр. синът ми иска да кандидаства с ДЗИ география, икономическа специалност. Държи трета матура и кандидатства с нея. Географията не му е профил. За УНСС,СУ и Пловдив не прочетох да се търси хорариум.

Нали не можеше да се държи ДЗИ по предмет, който не е профил дори по желание. Пак ли промениха нещо?

# 451
  • София
Може и винаги е можело като трета/четвърта матура. Просто ще е върху съдържанието от ООП.

# 452
Леле, загубихте се. Викам сигурно има друга тема, та нямам известия. Май всички тичат по коледни приготовления. Аз чакам неделята, че съм организирала на ММ двудневно спа за рождения ден. Щяхме да ходим с родителите ми, но баба ми падна и вайка ми трябва да остане да я гледа. Та на нейно място се уредиха децата. Набора е много щастлив, имал нужда от малко почивка. Ще пропуснат 2 дни училище, но май само те не са отсъствали изобщо тази година. Иначе съм готова с подаръците. За тях ще са пари, че те постоянно събират за нещо. Не обичам този тип подаръци, но нищо не мога да измисля, което ще ги зарадва за х100лв. Повече няма как да отделим за момента.

# 453
Pisa, успя ли младежът да измисли оригинална покана за дамата на бала? Тъй като и аз се включих с предложения ми е интересно какво е избрал. Да събирам идеи за последващ абитуриент.

# 454
Отидоха на вила класа и там всеки си покани дамата. Те са 50/50 клас, та за всеки има дама и няма да има външни.

# 455
Писе , къде ще ходите на спа? Имам РД януари и ми се ще да забегнем за два дни.Имм жестока нужда от почивка от всички и всичко,че ми писнА!
    И аз все гледам за нещо ново в темата, ама няма.Наборът днес има класно по БЕЛ. Днес се сетил да му помагам за две тези. И каза, че Вяра на Вапцаров много му харесвало. И се чуди какво толкова момичетата припадат по Петя Дубарова. Мъжка му работа. И ММ харесва Вапцаров и като го обвиня,че не е достатъчно романтичен, все ми казва "Романтиката е в моторите".

# 456
  • София
Наборката е много натоварена. Тя носи много на натоварване, никога не се оплаква, винаги е спокойна и усмихната, не личи напрежение, но сега каза, че й пуши главата вече. Сподели ми учебните си ангажименти за седмицата и свят ми се зави. Два пъти седмично ходи на уроци по химия и веднъж по биология, като се готви сериозно за всеки урок. Същевременно на учителката й по биология в училище нещо й е станало тази година и им дава тест всяка седмица, понякога и по два. А материалът от профила няма нищо общо с материала за кандидатстването и хич не й е от помощ, само я натоварва допълнително. Отделно валят контролни и класни по останалите предмети. Когато и да вляза в стаята й, все учи по нещо. Въпреки това успява да си организира времето така, че и да излиза с приятели и да ходи на фитнес, но чака ваканцията с нетърпение, за да има време да си потърси обувки за бала. Joy

# 457
Олеле Санака, аз някой да сяда да учи не си спомням да съм виждала. Наборът нали все сазвам, че е енергоспестяващ, та разчита на запомненото на курсовете и в училище. Поне уикендите, когато ги виждам, никой не сяда да учи. Не знам как ще взима матури, изпити. Още не се е обадил на госпожата за уроци по БЕЛ. Да се оправя, не искам да се ядосвам.
Марулетка, на Острова Бели Осъм ще ходим. Близо ни е, 70лв закуска и вечеря на човек ми излиза. Имат мноого готино голямо и горещо външно джакузи. За парите си е екстра.

# 458
Знам го. Децата ходиха едно лято, ама нещо не бяха доволни от басейна. На мен ми се изтрещява с приятелки.Но те не искат без мъже и деца,а децата са 18 годишни и водят и гаджета.А на мен ми писна от пубери и тийнове,дето си мислят,че са топа на света.

# 459
  • София

Марулетка, на Острова Бели Осъм ще ходим. Близо ни е, 70лв закуска и вечеря на човек ми излиза. Имат мноого готино голямо и горещо външно джакузи. За парите си е екстра.
Как резервира на тази цена? Аз виждам цени от по 100лв на човек.

# 460
  • Sofiа
И моят набор е много натоварен последните месеци.  Ходи до 2 на училище,  а след това работи- води куросве по програмиране за деца. Личи му, че му идва в повече, защото в последно време започна да си ляга рано Astonished
Даже няколко пъти като се прибирам от работа го заварвам вкъщи заспал и все го будя да не би да има курс, а да е заспал.
В събота ходи на курс в ТУ и после пак работи, а неделите но помага на къщата... уплътнено му е времето.
Днес продадохме катастрфиралата кола и тези дни ще си купи друга, та да не е вече с трамвая. За бал у дома не се говори - не го вълнува особено тази тема

Последна редакция: чт, 15 дек 2022, 19:51 от Valery

# 461
  • София
Валери, и той ли медицина ще кандидатства? Пропуснала съм нещо май.

# 462
  • Sofiа
Валери, и той ли медицина ще кандидатства? Пропуснала съм нещо май.
Охх, много съм зле:grinning:
В ТУ ходи на курсове

# 463
  • София
Бе и аз така си мислех, ама като написа МУ, реших, че има промяна на насоката. Simple Smile

# 464
И моята не може да си вдигне главата. Тормозят ги яко в гомназията с подготовката по двете ДЗИ по програмиране. Всеки ден излиза в 8 и се прибира в 4-5 следобед. Отделно новия материал е доста и хич не им спестявят ниските оценки. Посещава онлайн курса към СУ по математика, нали не е с профил математика. Оделно зяпа и решава някакви клипове за изпитите в Холандия. За ДЗИ по БЕЛ няма да говоря, каква подготовка прави.

Общи условия

Активация на акаунт