Дванайсетокласници - тема 2

• 62 783
  • 790
  •   1
Отговори
# 465

Марулетка, на Острова Бели Осъм ще ходим. Близо ни е, 70лв закуска и вечеря на човек ми излиза. Имат мноого готино голямо и горещо външно джакузи. За парите си е екстра.
Как резервира на тази цена? Аз виждам цени от по 100лв на човек.
През Букинг ми даде отстъка.

# 466
Явно всички са ги подпукали, защото и вкъщи се учи да по никое време.

# 467
  • София
Направо ме изненадвате с яко учещите, браво бе! При нас се лежи, не се отваря нищо, ама наистина нищо, прати някакви документи  - автобиография и преведена справка за чужбинско и то само до едното място, до другото все отлага, а то февруари си дойде - на едното място взели, че изтеглили изпита още февруари, па то не остана. То преди изпита има и някакъв мотивационен тест, който също трябва да се мине, не е шега. Зорлем и шофьорският върви кормуване, баш в тия дъждове/снегове, не виждам ентусиазъм хич. Пълен застой. Добре, че поне на училище ходи все пак, все още.
За БЕЛ, не му трябвал, защо да учи. Ама трябва да се мине, все пак, нали. За СУ ФМИ и ТУ трябва ли диплома или само оценки от мат.матура и изпити? Наистина ли БЕЛа, освен за престиж, не трябва....Нещо нямам желание даже да проверявам, пълен пас и аз, демотивиран родител на пълнолетен.

# 468
  • София
Оценката по математика от дипломата взимат ФМИ.

# 469
Примерно за СИ от миналата година. Мисля, че останалите са сходни, както и че едва ли ще има грандиозни промени.

# 470
  • Бургас
Да  почерпя виртуално... принцесите навършиха пълнолетие на 15-ти Sparkling Heart

Последна редакция: пт, 16 дек 2022, 12:59 от bisi_bg

# 471
  • София
Пу за мен това розовото коктейлче накрая!

# 472
  • София
bora, сигурна ли си, че не говориш за моето дете? 😆
Къде е това натоварване - нямам идея. Като ви чета, надявам се, че не го виждам над учебниците, защото и без друго се разминаваме времево, а като се прибере след 20 ч от училище, не си представям как ще отвори пак учебник... Абе, важното е да сме живи и здрави! 😂😊

# 473
  • София
Честито на принцесите, да им върви като на принцеси - обгрижване и разкош! Да са здрави и щастливи!

Благодаря за инфото момичета! Нещо се сдухах покрай проблем и мързелът на набора  допълнително ме изнервя. Сега забелязах, че и ДЗИ по информатика вАжи, ама на РС някой каза, че изминалата година е било мнооого трудно това ДЗИ и един ученик се бил прецакал, че не ходил на математика, а на него, ама то или другото - по информационни, не помня.

Точно това Слънчевата -живи и здрави! Все ще се закачат някъде.

# 474
  • София
Честити 18 на девойките на bisi! Да бъдат здрави и щастливи!
Моят син вчера си получи задачите от Нидерландия, едната е до 10 януари... Ходи на български, специалната матура ще е по училищен материал.
На листовки го скъсаха, сега изобщо не виждам кога пак ще се яви...
Но не си дава много зор за учене.
А аз чакам ваканция...

# 475
Честито на момичетата да са живи и здрави.Набора вчера взе изпита по кормуване та вече е шофьор.Иначе и аз не съм го видял да учи,но пък успеха му не е лош.Онзи ден първа двойка,питам го защо,не можело ли да има двойка?Как да не му запалиш врата? 😀Иначе къде ще се учи нищо не знам с майка си говорят за това последно изяви някакво желание за чужбина ама не съм сигурен дали не сме закъснели?

# 476
bisi, прекрасни са момичетата! Все така усмихнати да бъдат, да минат с лекота препятствията, които предстоят тази година!
Наборът е на същото мнение. Щом са му ОК оценките, нямам право да му пиля на главата. Да се оправя. Аз малко съм се замислила за отношенията му към момичетата. Откакто се разочарова от първата любов не иска и да чуе за нещо сериозно. Среща се с момичета, но реакцията му е, о само си изкарваме хубаво, не ми трябват сериозни неща. А той не е такъв, ама тая бивша, все се появява. Иначе и тя не го интересувала, беше я отрязал като тя искаше да си бъдат пак сериозни. Знам че са бели кахъри, ама...

# 477
Писе, Ич не са малки кахъри това! Аз малко отзад напред,ама да не забравя - за тях си е  преживяване , и то сериозно.
  Честито пълнолетие на принцесите - много здраве,усмивки и успехи им желая.
   Преди два дни случайно разбрах, че се събират пари за куверти албум. Снощи го питаме нашия,ми той бил дал, нали работел.Имал вече и за костюм за бала и дрехи за изпращането. Малко се наложи" да му набием канчето" , че това са наши разходи. В замяна ще ми донесе нова спирала за мигли и лимончело от Италия.
   Два дни го видях да учи, даже помагах , за класното по БЕЛ.Вчера беше доволен от себе си,дано и учителката е. На 20.12 им  е класното по математика, каза че ако там няма 6 учителката, при която ходи ще го пребие.
    Успех на децата на класните!
  Нашият си джитка с колата, не слиза.И добре, че взе книжка и си купи кола,че уроци и училище са му на гъсто,а и работи до 2.00 ч нощем и на другия ден си поспива, и ако е без кола ,не знам как ще успее да е придвижва.

# 478
  • София
Честити да са принцесите! Да имат щастлив и спокоен живот като пълнолетни млади жени!
Ицо, на набора - безаварийно и спокойно!
Pisa, това е много гадно от страна на "бившата", ама познавам и други такива, при това на достолепната възраст от 40-50, дето някак уж небрежно, ама вечно се навъртат пред очите на бившия си. Малко е нито те искам, нито те давам. Ще узрее детето, тепърва им предстои да сменят изцяло начина си на живот и приятелските си кръгове. Но са си кахъри, естествено, особено от позицията на родител, дето може само да гледа и да се притеснява.
За учене не мога да кажа, че "пушек се вдига" у нас. Беше се понатоварил с курса по Python, тогава наистина всяка вечер седеше прд един черен екран и нещо пишеше, но мина изпита и вече втора седмица "си почива". Миналата седмица изкара някакъв стомашен вирус - 3 дена повръщане, разстройство - ама се редуваха, де, малко темп. Изпусна курса по математика в събота, но нямаше как да отиде. И понеже не е много..."масивен", след 3 дена неядене и изхвърляне на всичко, сега изглежда още по-дългучест - хлътнаха му бузите, корема се залепи за гърба. И аз като Писа да кажа - не са някакви големи кахъри, ама насила не мога да го нахрая, а го виждам как има остра нужда от малко повече енергиен запас (както казваше баба ми, "да се поправи" Joy като чуех, че "съм се попрвила" мигновено спирах да ям Joy)

# 479
  • София
Няма зор вкъщи никакъв. Чак ми се плаче като ви чета. Девойката е над всичко.

Общи условия

Активация на акаунт