Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT - 45

• 29 649
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • Някъде в Матрицата
And the Winner is: House of the Dragon https://www.goldenglobes.com/tv-show/house-dragon
Златен глобус в категорията Телевизионен сериал - драма.

# 721
  • София
Браво и напълно заслужено! Simple Smile
Честно казано не го очаквах. Имах опасения, че наградата пак ще отиде в тази дразнеща ''Корона''
HBO просто разбиха конкуренцията, защото взеха и за лимитиран сериал за Белият Лотус, както и за най-добра актриса на Зендая в сериал драма. Общо 4 глобуса за HBO.

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 11:38 от Diavolo

# 722
Хайде сега дразнеща. Не е необходимо да се хвърля кал по другите, за да лъснем ние, нали.

Честита награда. Не мога да кажа дали е заслужена или не, защото така и не го догледах, не възнамерявам и да го правя.

# 723
Страшно се радвам за тази награда.

# 724
Честито и на нас, феновете! 🙂

# 725
Много се радвам за сериала, като фенка съм доволна Simple Smile

Иначе темата може да въздъхне облекчено, че Ема Д'Арси не е наградена.

# 726
  • София
Любопитно ми е ние тук как ще оценим Домът с новата анкетка 😊

Мина вече доста време, така че следните оценки са почти окончателни така да се каже:
8.5 в imdb (при близо 300 хил. гласували ; аз съм му чукнал деветка, но това му е максимума за мен) е много висока оценка за сериал и малко сериали имат толкова. Всичко над 8.5 вече е рядкост по принцип...
Домът реално можеше и повече от 8.5 да има, но имаше някои слабости и някои неща, които подразниха доста хора. Отделно твърде много единци от Амазон ботове.
Мъже и жени са го оценили еднакво, но ми е малко плашещо, че най-висока оценка сериала получава от юношите (под 18 г.), защото този сериал не е много, много за тях по ред причини...

В червените домати: 93% / 82% - по принцип уж по-престижна е първата оценка, но много по-важна си е втората, на обикновените фенове/потребители. Тези 82% са малко странни, определено е за повече шоуто. Това си е малка изненада, но доматите не са това което бяха и в момента общо взето единствено имдб остана с някаква реална стойност сред фен средите.

Ако в сезон 2 има повече екшън, брутализми и смърт сигурно ще се вдигне оценката, макар че аз лично харесвам много повече тихата война зад кулисите. За екшън и ефекти си има друг тип сериали, ама няма как, това е епично историческо фентъзи и ще покажат мускули на Амазон, така че очаквам доста големи зрелища и брутализми.

# 727
  • Варна
Любопитно ми е ние тук как ще оценим Домът с новата анкетка 😊

Мина вече доста време, така че следните оценки са почти окончателни така да се каже:
8.5 в imdb (при близо 300 хил. гласували ; аз съм му чукнал деветка, но това му е максимума за мен) е много висока оценка за сериал и малко сериали имат толкова. Всичко над 8.5 вече е рядкост по принцип...
Домът реално можеше и повече от 8.5 да има, но имаше някои слабости и някои неща, които подразниха доста хора. Отделно твърде много единци от Амазон ботове.
Мъже и жени са го оценили еднакво, но ми е малко плашещо, че най-висока оценка сериала получава от юношите (под 18 г.), защото този сериал не е много, много за тях по ред причини...

В червените домати: 93% / 82% - по принцип уж по-престижна е първата оценка, но много по-важна си е втората, на обикновените фенове/потребители. Тези 82% са малко странни, определено е за повече шоуто. Това си е малка изненада, но доматите не са това което бяха и в момента общо взето единствено имдб остана с някаква реална стойност сред фен средите.

Ако в сезон 2 има повече екшън, брутализми и смърт сигурно ще се вдигне оценката, макар че аз лично харесвам много повече тихата война зад кулисите. За екшън и ефекти си има друг тип сериали, ама няма как, това е епично историческо фентъзи и ще покажат мускули на Амазон, така че очаквам доста големи зрелища и брутализми.
А как да го оценяваме в нашата анкета? от 1 до 5?

# 728
  • София
Както ти си прецениш.
Нали искаше да има две анкети в едно, доколкото си спомням? Имаше и едно друго хубаво предложение за анкета + това с оценките. Така че в случая е по-добре да има по-малко опции.
Ако е по скалата от 10 до 1 става твърде много опции... Ама той кой ще даде 1 по дяволите, хаха

# 729
аз съм или от 1 до 5 или от 2 до 6. в училище съм учил от 2 до 6 и ми е най-лесно с пет оценки да оценки.

# 730
Само не разбрах защо ми е изтрит коментарът със смеещи се емотикони. Не мисля, че е против правилата, пък и нали целта ни беше да поизпишем темата... Както и да е.

# 731
  • София
Мили Алкок не могат да я укротят... Grinning

# 732
Нашата Мария Бакалова много подготвена беше за успех и слава, несъзнателно ги сравних покрай наградите сега. Мили като дете се радва. Радостта на кралството 🙂

# 733
Каква награда е получила?

# 734
Коментарът е, че Мили е пияна. Много зле.
Ема Дарси изглежда ужасно. Знам, знам че такава идентичност си е избрала но.....Fearful

Хубав сериал, но актьорите извън снимки нещо издишат, няма да им гледам повече изявите, да не се разочаровам.

Общи условия

Активация на акаунт