Есен златолиста вън настава, ЯНУАРЧЕ в мама неуморно шава (2023) - 4

• 46 083
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Да и аз това имам предвид - ако не е изчистен снега няма как да ползваме количката. Но ще взема космонавт. Все ще има и дни без сняг и ще можем да излезем. Аз също съм януарско бебе и мен майка ми навремето ме е мятала в шейната и пак сме правили обиколка навън. Та най-много и шейна да се наложи да взема 🤣

# 136
Карина, в момента има черен петък в доста бебешки сайтове, може да видиш цените. Също така в олх има доста вносители от Англия, които ги предлагат на доста по-добри цени.

# 137
Мда бебенцата като са облечени добре я количките им е супер. По - добре от рано на въздух. Единствено мъглата е проблем.

Вяра, вие може с колата. Simple Smile

# 138
Да, купих космонавт, подариха ми и чувалче за количката. Мисля при всяка удобна минута да я изкарвам навън стига да не вали и да няма мъгла. Не знам до колко ще се ползват двете неща, тъй като секциото ми ще е на 31 януари, но все пак февруари и март са си студени.

# 139
Мда бебенцата като са облечени добре я количките им е супер. По - добре от рано на въздух. Единствено мъглата е проблем.

Вяра, вие може с колата. Simple Smile Моят мъж снощи ми каза с колата само на консултация на бебето бебе на една седмица нямало как да го изкарваме на разходка и на терасата за малко пак е нещо

# 140
Бебе на една седмица през зимата естествено, че се започва с по няколко минутки на терасата, като всеки ден се увеличава времето. След 15-20 дни спокойно можете да излизате.

Извинявай, но да се стои до края на зимата вкъщи ми звучи абсурдно...

# 141
Бебе на една седмица през зимата естествено, че се започва с по няколко минутки на терасата, като всеки ден се увеличава времето. След 15-20 дни спокойно можете да излизате.

Извинявай, но да се стои до края на зимата вкъщи ми звучи абсурдно...
и аз това обеснявам на моят съпруг края на февруари щяло да се излиза на разходки ма нее нормално това

# 142
Би било добре да се разбирате за тези неща. След това предстоят много, много решения покрай детето, родителите са двама и е редно решенията да се взимат заедно, а не някои да се налага. Успех Heart

# 143
Би било добре да се разбирате за тези неща. След това предстоят много, много решения покрай детето, родителите са двама и е редно решенията да се взимат заедно, а не някои да се налага. Успех Heart
благодаря за разбирането и подкрепата остана малко и всички ще си гушкаме сладките бебчета

# 144
Минавам само да споделя ,влязох вече в 32 седмица,тези дни малко повече се занимавах с чистене у дома и забелязвам че последните 2 дни бебчо не мърда така както до сега и малко се тревожа ,дори и вечер когато друг път беше много активен сега почти не шава.
Иначе днес ходихме със свекърва ми до Хиполенд ,тя беше харесала една люлка и ходихме да я видим ,та освен нея взехме и повивалник и уред 3 в 1 за стерилизиране ,топлене на храна и приготвяне на пара.много съм доволна от покупките 😊

# 145
Вече са по - големи и движенията е се забавят и стават по плавни. Няма толкова място за мърдане. Simple Smile

# 146
Здравейте,
Искам да ви попитам, как се справяте с критиките и коментарите на близки и приятели относно решения, които взимате за отглеждане на децата си? Премълчавате ли си? Разговаряте ли? Повишавате ли си тон? Притеснявам се, че на моменти съм много груба.

И още нещо да ви споделя, не помня дали е коментирано, но ви препоръчвам книгата на Хедра за кърменето. Има я и на Сторител.

# 147
  • София
Аз изобщо не си мълча, държа на своето мнение. Родата и приятели ме познават добре и нито с първото, нито сега са посмяли да се месят. Единствено свекъра един път беше взел шоколад и сокче на детето (на 8 месеца беше тогава), при което аз казах:" Благодаря,  не ѝ давам такива нещо на този етап", при което той ми тегли една лекция колко е полезен шоколада и как нямам обща култура ... След кратък разговор разбра, че е добре да си запази мнението и никога повече не ми е философствал.

# 148
Не си премълчавам, нито мъжът ми. Всеки да си гледа своето дете, както прецени, аз също на никого не се меся. Най-много намеса и коментари има точно от майка ми и с нея системно водим спор за такива неща, особено за шоколада, но и е ясно, че няма да стане на нейната.

# 149
Благодаря ви момиче, мисля като вас, но явно не съм готова за критиките и малко ме свариха неподготвена.
Иначе как се чувствате (физически и емоционално)? Аз съм в 31 г.с. и се усещам много емоционална, започнаха да ме болят тазобедрените стави и таза. Като се заседя и после докато се раздвижа и съм като някоя старица Grinning.
Как сте с покупките?Аз си чакам "черния петък". Вчера взех някой дрешки за спокойствие на бабите. Следващата седмица започвам с големите покупки, че те отнемат повече време за доставка. Всичко сме избрали, освен количката. ММ няма предпочитания, каквото аз избера, а аз от седмици се чудя между M&P Ocarro и Uppababy Cruz. Дали имате някакви наблюдения, май не са много популярни в България?

Общи условия

Активация на акаунт