Бързи здравословни въпроси и отговори – 37

• 32 492
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Най вероятно е уртикария- алергичен обрив.

# 136
  • Пловдив
Дали да се притеснявам за тия показатели...
АСАТ - 27/по-малко от 44
АЛАТ - 42/по-малко от 44 Thinking второто е леко завишено...
Креатинин - 82,6/ при с-ст  50-133

# 137
Не. Добре са. Човекът пие ли сериозни лекарства? Или алкохол?

# 138
  • Пловдив
Не. Добре са. Човекът пие ли сериозни лекарства? Или алкохол?
ок, мерси.

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 20:55 от mystic woman

# 139
Здравейте!
Не съм писала до сега,не знам дали и тази тема е подходяща.Просто искам да споделя и ако някой е минал по моя път да ми даде съвет ,ако може😄!Преди 6месеца бях забременяла и се наложи да направя аборт в 9та седмица,защото беше спряло развитието и сърдечната дейност.Според лекарите се случвало,но аз започнах да търся причина.Открих си Хашимото,съответно и лекаря вече го откри.И от тогава това проклето ТСХ не може да влезне в релси.Започнах от 9 тсх с л-тироксин 0.50,спадна до 4 зарадвах се,дойде време за контрола пак 7,вдигане на дозата ,после 3 пак радост,после 5 вдигане на дозата,после 2 и днес на контролата от нищото пак 7.Половин година прием на хормона и постоянно увеличаване на дозата,не мога да си го обясня !

# 140
Здравей! Simple Smile Заповядай в тази тема и прехвърли питането си там.

# 141
Благодаря!

# 142
Имате ли наблюдения дали напливът от болни от грип или изобщо от много пациенти пред джипитата понамаля? Моят ЛЛ не дава часове, миналия месец беше кошмарни опашки от хора. Да мина най-сетне да се консултирам, че няколко пъти правих опити, но нямах възможност да дочакам.

# 143
Имате ли наблюдения дали напливът от болни от грип или изобщо от много пациенти пред джипитата понамаля? Моят ЛЛ не дава часове, миналия месец беше кошмарни опашки от хора. Да мина най-сетне да се консултирам, че няколко пъти правих опити, но нямах възможност да дочакам.
Здравей, аз съм от малък град и днес ми се наложи да ида до ЛЛ за направление и беше ужас. В 08:10ч. имаше към 30 човека. По обяд беше горе долу същото положение. ☹️☹️

# 144
Днес при моята ЛЛ положението беше 4 болни деца (включва и моето) двама видимо болни възрастни от респираторни, шест човека за рецепти и направления и още поне 10 за "аз само да попитам". Тълпата не пусна търговската представителка, която не беше уцелила момента. Обичайната лудница за понеделник. Чакахме около час и половина.

# 145
Здравейте, имам болка вдясно от пъпа от вчера. Някаква идея на какво може да се дължи болка на това място?

# 146
Здравей! Simple Smile Заповядай в тази тема и прехвърли питането си там.
ИМА НОВА ТЕМА!!!!!!

# 147
А, според теб, аз към какво съм дала линк? Simple Smile И без да крещиш, ако обичаш.

# 148
А, според теб, аз към какво съм дала линк? Simple Smile И без да крещиш, ако обичаш.
И как разбрахте, че крещя с писане? И не съм го написала към вас, а към момичетата, които писаха след поста ви. Просто споделих вашето мнение, защото е с линка към новата тема. Simple Smile

# 149
Писането с главни букви в интернет е крещене. С многото удивителни, още по-силно.

Общи условия

Активация на акаунт