Бързи здравословни въпроси и отговори – 37

• 31 840
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Хм, никога не съм пила Аугументин за цистит, нито изобщо се е коментирало да ми изписват. Странен избор, но пък той е доста широкоспектърен, тъй че може пък и въпросната бактерия да се повлиява.
Каквото и да е, на МБ ще си покаже, сподели после какви са резултатите.
Бързо оздравяване.

# 361
И на мен никога. Но, дъщеря ми имаше Протеус, като малка, и с него се ликвидира.

# 362
Да попитам бърз тест за скарлатина за дете във всяка ли лаборатория-приемна могат да вземат от  Цибалаб или само в централата?!

# 363
Точно Аугментин пих. Док ми изписа хинолон но аз помолих да ми го смени. Помогна ми и прием на д маноза заедно и след антибиотика.

# 364
В чуденка съм, ЛЛ ми даде направления за годишни профилактични прегледи (ПКК, урина), обаче ми се наложи да пия антибиотик и тя ми каза да изчакам, утре сутринта ще пия последно антибиотика, а в четвъртък очаквам и цикъл. Направленията ми важат до 21.12. Чудя се кога да ги пусна, знам, че докато съм в цикъл не е добре да пускам урина, остава ми срядата, ама не е ли твърде скоро след антибиотика?

# 365
  • София
Да попитам бърз тест за скарлатина за дете във всяка ли лаборатория-приемна могат да вземат от  Цибалаб или само в централата?!

Във всички техни лаборатории предлагат бърз тест за скарлатина. Почивен ден в централата. Има го в ценоразписа.
Но вие сигурно вече сте си решили проблема. Успех.

# 366
Да попитам бърз тест за скарлатина за дете във всяка ли лаборатория-приемна могат да вземат от  Цибалаб или само в централата?!

Във всички техни лаборатории предлагат бърз тест за скарлатина. Почивен ден в централата. Има го в ценоразписа.
Но вие сигурно вече сте си решили проблема. Успех.

Да, благодаря. Така е както казвате. Звъннах на централата им.

# 367
Неутрофили в цитонамазка какво значат? Гинекологът я е оценил като Пап 2.

# 368
Мариат, и аз имам неутрофилни левкоцити в цитонамазката. Питах АГ-то дали е нормално, каза Да.
Моята е ПАП 1.

# 369
Неутрофили в цитонамазка какво значат? Гинекологът я е оценил като Пап 2.

Те са вид левкоцити. Някакво възпаление е явно. Но Пап2 е ОК.

# 370
Благодаря.

# 371
Патологът, провел изследването определя групата по Папаниколау, не гинеколога. Вторият само интерпретира резултатите.

# 372
Някой с остър бронхит да е имал болки в лицето и челюстта?

# 373
Здравейте, клебсиела пневмония заразна ли е и по какъв начин може да се заразим? Може ли с кърмене или по друг начин майката да зарази бебето?

# 374
  • Burgas, Bulgaria
Възможно ли е от прием на Еутирок@ 25мг да съм с главоболие ? Започнах го преди 10тина дни . От няколко ме боло глава , аз съм си с мигрена и пия Алул@н постоянно почти ,но това не минава от него .
Не мога да разбера  от хормона ли е или сякаш от нещо на гърба ,през врата и към окото боли , после е само над окото .
Аз и съм с настинка ,теста ми за Ковид е отрицателен, но се чувствам ужасно ,хрема ,кашлица.
Всичко накуп ,но наистина се чудя възможно ли е да е от хапчето

Общи условия

Активация на акаунт