Бързи здравословни въпроси и отговори – 37

• 31 834
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
И двамата имате антитела. Или сте го изкарали, или сте ваксинирани, или и двете.

# 406
А докога е това безплатно тестване за антитела в Бодимед?

# 407
Здравейте! Настинах преди повече от седмица, по-точно лекарят каза, че е някакъв вирус, много се проточи, гърлото ми вече мина, носът още не съвсем, но ужасът са заглъхналите уши, които още не минават! Някакви идеи?

# 408
А докога е това безплатно тестване за антитела в Бодимед?
До 31 ви Декември е валиден ваучера.
Във Omed.bg във графата безплатно ще откриеш за бодимед.
Трябва да имаш регистрация във този сайт

# 409
Имате антитела.

# 410

Много благодаря.
Това са моите изследвания от тази сутрин.
Пуснах и носен секрет които ще е готов във Понеделник.
Мисля че сега са подобри .
Весело посрещане на коледните празници.
Бъдете здрави.

# 411
Здравейте, клебсиела пневмония заразна ли е и по какъв начин може да се заразим? Може ли с кърмене или по друг начин майката да зарази бебето?
По принцип казват че се прихваща от болничен престой. Но аз като я лепнах, не бях припарвала до болница. Разболях се от ковид и седмица след това забелязах че нещо не ми е наред. Като ми свърши карантината отидох на доктор и след теста излезе тази бактерия. Ум не ми го побира от къде я хванах. Преди ковида нищо ми нямаше. По време на ковида стоях 2 седмици в нас (това когато карантината беше 2 седмици). От къде се появи, идея си нямам. Друг нямаше тази бактерия в нас, а бяхме болни всички. Слава Богу, при мен с един антибиотик за 5 дена се оправих.

# 412
Баба ми вчера я карахме по спешност , много силни болки в корема и кръста, червена урина. На ехограф й казаха цистит и запушване на пик.пътища, дадоха й Неоренал. Аз все си мислех, че трябва и урина да се изследва, цистита често не се ли лекува с антибиотици? Дали в понеделник да пуснем урина и какво изследване точно? Според вас има ли нужда и там ще покаже ли дали има бактерия и нужда от АБ?

# 413
  • Г. О.
На мен цистит винаги са ми лекували с антибиотик. Изследване на урина са ми пускали преди започване пиенето на лекарства, защото иначе дава отражение. Веднъж почнах сама Неоренал, докато стигна до лекар, затова не ми пусна изследване на урина.

# 414
Ох,и сега какво да я правя- вече почна Неоренал, Лл каза същото да пие и точка. Никой нищо за АБ и урина....

# 415
Защо не й купиш контейнерче от аптеката, утре сутрин да даде една проба и я носиш в лаборатория, има и дежурни, тъкмо три дни за бактерии да излязат. Ако неоренал не й помага и до другата седмица не е по-добре, отивате пак с резултата. Не ми се вярва от един неоренал толкова да се повлияят резултатите, не е антибиотик все пак.

# 416
И аз се чудя,но нали тъкмо по-горе писаха, че щом пие Неоренал вече не става....?

# 417
Неоренал е билков екстракт... пуснете утре една проба, стерилна ✌

# 418
  • Г. О.
Да, не пречи да пуснете стерилна урина, задължително сутринта на гладно след тоалет. Щом не пие антибиотик, може би ще покаже каква точно е бактерията. При мен още с първото или второто хапче Неоренал изчезнаха кръвта и болката при уриниране. Дано жената бързо да се подобри и излекува.

# 419
Мен ме озадачи факта, че е със запушени пикочни пътища, а са я отпратили с Неоренал?

Общи условия

Активация на акаунт