Кой какво сервира вчера? Кой какво ще готви днес?

• 28 215
  • 757
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Днес съм се присетила за пиле с ориз, но по малко по-латиноамерикански стил - с чушки, лайм и кориандър Heart Eyes

# 316
Закусихме принцеси. За обяд си нося салата от домати и краставици, две варени яйца и шунка.
За вечеря ще правя кюфтета с картофи на фурна.

# 317
  • Бургас
Сирене във фолио
Сладък салам
Ябълков сладкиш

# 318
Снощи пекохме и топки със сирене и масло. Днес ги дояждаме. За обяд скара, таратор, телешко варено и салата кисело зеле.

# 319
Свинска плешка на кавърма с лук,гъби,печена капия и дом.дос. 👌🏻
Май само в нашата къща ежедневно готвим по един вид ястие,няма салати за първо,няма десерти. Освен ако няма някой шоколад или фафла,друго не се признава. 😃

# 320
Вчера пилешко със зеле на фурна .
Днес мусака

# 321
Вчера леща и пържоли на фурна. За днес ще видя дали ще се наложи да готвя пак. Като съм на работа имам желание и сто идеи какво да направя, а като се прибера искам само... да си легна.

Май само в нашата къща ежедневно готвим по един вид ястие,няма салати за първо,няма десерти. Освен ако няма някой шоколад или фафла,друго не се признава. 😃

И при нас е така. Салати се ядат само лятото и то рядко. Десерти обичам да правя, но предимно аз си ги ям, затова ги ограничих и тях. Скучно ни е менюто, че и към основните имат претенции, и все едно и също въртя.

# 322
Пържен сафрид, картофена салата

# 323
Зеленчукова супа
Соленки
Баница

# 324
Кисело зеле с месо,хумус,питки с чесън и масло+печени кестени.

# 325
  • на последния етаж
Крем супа от броколи, листна салата със сирена и ядки, пържени кюфтета с пържени картофи.

# 326
Вкъщи салати се ядат целогодишно.
Най-често от пресни зеленчуци и по-рядко млечни или майонезени. Снощи панирах хек, пържени картофи със сирене и салата от домати

# 327
Банички с лaвaш
Боб на фурна, картофена салата с праз
Домашни мезенца
Ябълков сладкиш

# 328
Баница аламинут,  пилешка супа, нямам идея за друго, освен ако знаете рецепта за " не знам " 🤨

# 329
  • Бургас
Бисквитена торта с банани и орехи
Сандвичи с шунка и кашкавал

И аз ,,не знам,, много обичам да готвя 😂

Общи условия

Активация на акаунт