Петокласници 2022/2023 - Тема 2

• 30 273
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Благодаря за мненията, утре ще говори с учителката. Тя му е дала погрешка точка за сгрешен отговор, отбелязан и от нея в червено и му е взела три за верни. Балансът е разлика от 2 точки в полза на детето.

Последна редакция: ср, 15 фев 2023, 01:15 от Maidenly

# 541
  • София
Благодаря за мненията, утре ще говори с учителката. Тя му е дала погрешка точка за сгрешен отговор, отбелязан и от нея в червено и му е взела три за верни. Балансът е разлика от 2 точки в полза на детето.
Ама тя много е разсеяна таз учителка Simple Smile))) Луди ги направиха с тия тестове, всички.. и ученици, и учители Simple Smile

# 542
  • София
Не е лъжа.
Вчера имаха по математика, днес вероятно ще имат по музика, в края на седмицата – по БЕЛ... Отделно имат и устни изпитвания.

# 543
  • София
Забравих да пиша, госпожата е коригирала оценката, реагирала е позитивно.

Някой знае ли как е набора на петокласниците в София като численост в сравнение с предишните? Не мога да намеря статистика за раждаемост в сравнение с предишните набори. Имам спомен, че 2009 е най-голям набор, после намаляват децата. Замислих се дали на нашите ще им е една идея по-лесно, опитвайки се да намеря инфо за приятелско дете седмокласник.

# 544
Забравих да пиша, госпожата е коригирала оценката, реагирала е позитивно.

Браво! Поне това.....

Едва ли ще им е по-лесно. Може да са по-малък набор, обаче напливът за добрите училища няма да е по-малък.

# 545
В София не може да те ориентира числеността на набора при толкова приходящи. В провинцията определено се усеща, че е по-малък. По-лесно е, още в първи клас се усети - навсякъде беше приет, нищо общо с чакане по опашки и стискане на палци да влезе в училище по район, както ме бяха наплашили минали набори. Но като няма конкуренция ги мързи повече и пада нивото.

Ние имаме ден с 8 часа втория срок, имаме и ден с първи и последен физическо. За сметка на това в един пък са само два часа с предмети за учене - останалото музики, рисуване, технологии... Не ми харесва програмата хич. За първи път е втора смяна, супер е, ако има как по цяла година да са следобед ще съм много доволна.

# 546
  • София
Моята петокласничка свършва втора смяна 19.10 - еми не, благодаря...

# 547
  • Бургас
Леле,Човече,това е късно,19:10ч 😱😔

Ние имаме проблем с учителя по музика. Не вървят на добре нещата. Днес пак ще говорим с директора.

# 548
  • Cyprus, Пловдив

Ние имаме ден с 8 часа втория срок
А ние имаме ден с 9 часа Rage

# 549
Писмените работи. Не мога да разбера връщат ли ги на ученика да види къде са му грешките, за да наблегне там като учи.
Детето казва не ги връщат.
Учител не съм питала.
До тук тази година не съм видяла нито едно контролно и класно, проверено.

# 550
  • София
Teta75 би следвало да ги връщат и после си ги вземат. Много често искат и подпис от родител. Но винаги после ги събират. Поне при нас е така

# 551
Моят свършва в 18:30 или 19:20. До 21 вече е заспал, сутрин се събужда отпочинал и на свежа глава набързо пише домашни и научава. Първа смяна беше вечно недоспиване с ранното ставане, до обяд вече беше скапан и следобед едва си събираше акъла да напише, а с извънкласните така или иначе се прибирахме някои дни след 8 вечерта. Няколко часа повече сън имат огромно значение. Ако училищата с едносменен започваха след 9-9:30, щях да съм "за" с две ръце, но както са сега предпочитам втора.

Повечето контролни на нашите им ги дават, но той не винаги ги носи до вкъщи, или ако ги вземе не винаги се сеща да ми покаже.

# 552
Е, не всички обичат и могат да спят до 9ч.
Ок си е почването към 8ч за мен.

# 553
Втора смяна за мен е по-трудна, понеже ставането е трудно и времето не е достатъчно. Моят пише част от домашните вечер, иначе няма да успее.

# 554
Soul Free, при вас в СМГ явно си ги товарят яко. При нас като гледам моя е едно лежерно и протяжно.

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 15:54 от Желязно ветрило

Общи условия

Активация на акаунт