Френдзона

• 18 190
  • 725
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Приятели имам, приятели с мераци - не.
Пък да тръгна да прелиствам тия на стендбай (нито хранени, нито обгрижвани), че белкем изпадне нещо - за мен е нещо като в боклука да ровиш.

# 31
Напоследък много мисля по този въпрос. Преди 3-4 години се запознах с човек чрез интернет, видяхме се, беше малко по-пълен от снимките, но много симпатичен, като лице, висок, много готин човек, над нещата, позитивен, усмихнат. На висок държавен пост, разведен с дете на година. Един такъв пухкав сладур, но при мисълта да правя секс с него ми се повръщаше физически. Възрастовата ни разлика е само 2 години. Напоследък мисля за него, на годините на които съм, над 30, вече искам стабилност и улегналост, не понасям мъже, които смятат, че жената трябва да им слугува, искам мен да ме носят на ръце и да не искат нищо в замяна. Това е единственият мъж, който би могъл да ми даде това, тъй като той не е от красивите, забелязвани мъже и реално никакви жени не са проявявали интерес към него след развода му. Лошото е обаче че аз съм била много красива и вървежна цял живот, до преди да проимам здравословни проблеми, които ме съсипаха, работех като модел, пътувах, срещах се с модели и някак си никога не съм била способна да изпитам физическо сексуално привличане към мъж, който не изглежда като модел, кожа, плочки,мускули,височина, усмивка, просто не съм способна да бъда привлечена от обикновено или грозновато момче, а за пълно да не говорим, искам от цялото си сърце, но изпитвам отвращение. Но такива красавци вече никога не биха ми обърнали внимание, защото аз не изглеждам така вече. Той все още ме харесва обаче, след години във френд зоната, тъй като съм най-привлекателното момиче, което някога му е обръщало внимание. Напоследък мисля, мога ли да направя компромис, през тези години излизахме като приятели от време на време, казах му че не желая отношения на този етап и наистина през тези години не съм имала никакви интимни отношения с абсолютно никой. Той тръгна на фитнес, диета, свали много кг..не е пълен вече, но все още не е привлекателен. Но най-болезненото е че аз го обожавам като човек! Не съм човек, който може да обича, винаги гледам себе си, но този човек го обичам и бих направила всичко да се чувства добре, въпреки че оригинално нкога не съм търсила да се влюбвам, търся човек, който да се грижи за мен емоционално, финансово и физически и да ни е леко на душата, а той е точно такъв, а такива няма много, да не кажа хич. Проблем е и детето, аз не понасям деца, той няма проблем с това, реално за него да бъде до мен постоянно, да си пътуваме, да си ходим по ресторанти, кино, театър, да си правим секс предполагам най-вече е перфектно. Канил ме е и да живея в тях, мисля че физическото привличане е много движеща сила, не мисля че ако бях пълна или непривлекателна той щеше да полага толкова усилия толкова години. Ако има някой, който е преодолял лиспа на физическо привличане ще се радвам да прочета истории. Гледам около себе си...една хубава жена няма с наистина красив мъж....как успяват да преодолеят физическо отвращение.

# 32
Trololo.
Очевидно няма физическо отвращение при тези двойки, и изобщо какъв човек трябва да си, за да решиш да се напъваш да харесаш някой? Като не става, не става и толкова.. Намери си някой, който те привлича, и не си търси хора, които в очите ти изглеждат добре само по документи.

# 33
@ Нарциса
Имах кратка връзка с мъж от френд зоната, а беше попаднал там, защото и двамата не бяхме свободни, а се харесвахме доста.
Като се оказахме свободни и пробвахме - сещаш се докъде я докарахме, той започна да ме дразни изключително много.
Сега не само не сме френдове, а и имената сме си забравили.
За мен това е опит за по-младите години.

# 34
  • София
Еманация на образа "манекенка".

Търсиш някой да те обслужва, не търсиш партьор. Остави го да си намери някоя мацка, която ще го обича и ще прави секс с удоволствие, не с отвращение.

# 35
Trololo.
Очевидно няма физическо отвращение при тези двойки, и изобщо какъв човек трябва да си, за да решиш да се напъваш да харесаш някой? Като не става, не става и толкова.. Намери си някой, който те привлича, и не си търси хора, които в очите ти изглеждат добре само по документи.

Няма как да намеря, който и да било, тъй като съм интроверт и от години не излизам никъде с никой, само сама на разходки. Не обичам шумотевици, барове, заведения и т.н., но така е и много самотно в един момент. Няма как да ходя по улиците да искам номера ако видя привлекателно момче. Както казах от 4 години съм сама, а преди това цял живот живеене на семейни начала и 2 годежа. Точно заради това се замислям или ще е той или ще съм сама както досега. Мъжете са долно и повърхностно племе, много рядко се среща свестен човек, особено с такъв който няма за какво да се скараш и да искаш, толерантен, рзбиращ, загрижен. Аз ако имах сили да излизам и да съм социална и имах финанси да съм се преместила да живея на Хаваите, нямаше и да имам нужда от мъж.

Mr. Gorgeous аз не съм го взимала, че да го оставям. Виждаме се много рядко, напоследък отдавна не сме даже, но той ме търси постоянно. А както посочих за толкова години не е намерил никоя...той също не е човек, който просто иска да бъде с някоя, може би и него разни не го привличат или той тях, не знам, но факт е че си седи сам от повече от 4 години. Всяка жена иска мъж, който да се грижи за нея и стабилност. Той е страхотен човек, но в днешното общество визията винаги ще е на първо място, ако не беше досега да се е оженил повторно 100 пъти, той е идеален партньор. Разведен е точно защото съпругата му си е намерила по-секси мъж и е искала тръпка. Аз тръпка не искам и никога не съм, искам стабилност. Някой жени след първия път интимност започват да гледат с други очи на мъжа, не знам.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 15:07 от Анонимен

# 36
  • СИ
...
Лошото е обаче че аз съм била много красива и вървежна цял живот, до преди да проимам здравословни проблеми, които ме съсипаха, работех като модел, пътувах, срещах се с модели и някак си никога не съм била способна да изпитам физическо сексуално привличане към мъж, който не изглежда като модел, кожа, плочки,мускули,височина, усмивка, просто не съм способна да бъда привлечена от обикновено или грозновато момче, а за пълно да не говорим, искам от цялото си сърце, но изпитвам отвращение. Но такива красавци вече никога не биха ми обърнали внимание, защото аз не изглеждам така вече.
...

Интересен пост. Но има и много въпроси.
Дали си била красива или само така си мислела заради това, че си модел? Познавам мисля две "моделки" с много високо мнение за себе си, като чисто физически данни. Били високи, били стройни, били красиви... Не знам кой им го казва, но на мен ми изглеждат като фикуси. Напълно безлични и лишени от сексапил и привлекателност. Може да имат перфектни килограми, мерки или каквото там се гледа, но ако не са омазани с гримове са като окъпани котета.
По някакви причини не си искала да приемеш простата истина, че красотата е до време. Но как така не си успяла да си намериш някой, докато си била красива по твое мнение? Така ли не се намери някой, които да покрива поне част от критериите?

# 37
Повече прилича на депресия твоето, не е от интровертност. И за интровертите има начини да намират партньори, стига да имат желание.

# 38
Защо ми се стори, че мярнах дете в картинката? С вече налично дете никога няма да бъдеш на първо място.
Човекът ми се вижда, че някоя го е използвала за заплождане и го е разкарала. Щом вече е разведен, а детето е едва на годинка, са се задържали срамно кратко.

# 39
  • СИ
Повече прилича на депресия твоето, не е от интровертност. И за интровертите има начини да намират партньори, стига да имат желание.

По-горе правилно са казали, че тя търси някой да я обслужва. И като поостаряла и се разболяла светът и станал крив, че няма желаещи. Е... Имало един, ама бил грозен и дебел. Каква драма, а?

# 40
  • София

Мъжете са долно и повърхностно племе, много рядко се среща свестен човек, особено с такъв който няма за какво да се скараш и да искаш, толерантен, рзбиращ, загрижен. Аз ако имах сили да излизам и да съм социална и имах финанси да съм се преместила да живея на Хаваите, нямаше и да имам нужда от мъж.

...той също не е човек, който просто иска да бъде с някоя, може би и него разни не го привличат или той тях, не знам, но факт е че си седи сам от повече от 4 години. Всяка жена иска мъж, който да се грижи за нея и стабилност. Той е страхотен човек, но в днешното общество визията винаги ще е на първо място, ако не беше досега да се е оженил повторно 100 пъти, той е идеален партньор. Разведен е точно защото съпругата му си е намерила по-секси мъж и е искала тръпка. Аз тръпка не искам и никога не съм, искам стабилност. Някой жени след първия път интимност започват да гледат с други очи на мъжа, не знам.

Пак да кажа, че ти търсиш някой да ти обслужва личностните дефицити, не търсиш партньор.
Ако мислиш при едни последвали отношения ще ти шета по акъла, само защото си с чувство на превъзходство - няма. И ако мислиш стои и теб чака - пак се лъжеш.

# 41
  • Out of the Mix
Анонимната, това е положението.
Вървежният и готиният ще иска същото. Въобще не си мисли, че някой ще те търпи.
Той се поддържа, живее здравословно, не пие, не пуши, тренира, здрав е, пич, облича се прилично, не парадира, даже е потаен, стабилен и би могъл да ти даде всичко, но ти трябва да платиш цената. Ще я оставя да отгатнеш каква е, без жокери.
Иначе ще продължаваш да си тиктакаш.
С такива, като теб е пълно.
В една връзка и нормални отношения всеки се раздава, ти даваш едно, мъжът друго, няма мерки и теглилки.

Човек трябва да има самоуважение на първо място и да си има принципи, които да следва.
Горкият пухкавелко, но за всеки влак си има пътници.
Има хора и сами си им е добре. Те май са си най-добре.
Никой не ги преценява, те не преценяват, не си губят времето в драми и излишни емоции.
А на много жени целта им е само някой да им хвърли семето след естествения подбор - нали, гледат го да е слаб, стегнат, здрав, и после кой откъде е.

# 42
Френдзона за мен е целия ми приятелски кръг, а той е предимно от мъже. Имам такива, които ако подам сламка, ще ми станат и любовници, но никога не прекрачват границата от своя страна. С други никога не бих имала нищо сексуално, както и те с мен. Свързват ни други интереси.
Доста е относително и зависи от персоналността, интересите, средата. Винаги съм предпочитала мъже предимно з акомпания, защото обичам начина по който се забавляват и чувството им за хумор. Импонира ми на мисленето и характера. Лично за мен е средно към много отегчително да общувам с жени на теми единствено гримчета, парцалки, козметики, женски клюкички, оплакваници от мама, мъжа, децата, манже и подобни.
Та така.
зависи кои и какви хора са ти по интереси във френдзоната.
Нищо не изключва нищо.
//
Анонимната модел, ти просто си търсела да харесаш себе си в тези мъже.
Само външност. Това е на повърхността.
Затова и сега ти е празно, безсмислено. Не си търсила да създаваш човешка връзка, а лустросаност.

# 43
ММ успешно излезе от френдзоната.
То е дълга история, но аз вярвам, че просто и двамата е трябвало да извървим определен път и да се срещаме с други хора преди да узреем достатъчно, за да бъдем заедно. Бившият ми, с когото бяхме заедно 2 години, също излезе от френд зоната. Никога не съм ходила на истинска среща, защото просто връзките ми са започвали на етап, в който с човека  сме близки и се чувстваме удобно в компанията си. Има си своите плюсове и минуси Joy

# 44
Дрмата би била същата като на тия от френдзоната, само че те не са били никога вървежни.

А на много жени целта им е само някой да им хвърли семето след естествения подбор - нали, гледат го да е слаб, стегнат, здрав, и после кой откъде е.
Това е нормално - ти кога последно беше с болна, саката и умствено изостанала? Никога, басирам се.

Общи условия

Активация на акаунт