Френдзона

• 18 424
  • 725
  •   1
Отговори
# 300
Нарциса, не си ли се бъгнала и самата ти вече?!
Защото го има и този момент..
В кое да съм се бъгнала?

# 301
Ми така се ловят мъже.
С покани "Някой ден може да излезем на кафе" не става.
Кажете му просто "Не знам кафе пиеш ли, не пиеш ли, но на сутринта ще ти направя едно шкембе". Край. Ергенския му живот свърши.
Ключовата дума май не е "шкембе", а "на сутринта".
Satisfied

# 302
Е стига бе, едно време на кафе му викахме като покана за другото. Няколко пъти като дойде с тебе на кафе и е готова. Или пък на кръчма и дискотека.
Същото като ела да гледаме филм у нас. Значи, че няма да го догледаме тоя филм Simple Smile

# 303
Нямам представа вече за какво е темата, изпуснах края отдавна, ама всеки път като ми излязат нови отговори кликвам, за да ме погледне сестра Джордж Майкъл и да ми оправи деня.

# 304
  • Наблизо
Ооо Обич ❤ Най-накрая някой да разбере!

# 305
Един от моите такива френдове пак се появи снощи.Бяхме за малко колеги преди 2 години. Мине не мине и той си се пробва. Викам му:
- Ти кога ще престанеш да каниш  майка ти на кафе с райбер? Няма ли да се откажеш вече?
Той: Кой се отказва от майка си.

Та, нема смисъл от тия френдове.

Към Нарциса..Или един мъж ти предлага пълен ол инклузив или не си губиш времето. Особено, като си млада и необвързана.
По- добре сама, отколкото да си на повикване, да те въртят ,използват и да те търсят, когато ги засърби нещо.

# 306
Aма как, тя даже е по темата - мъже, ако видите жена да се смее от сърце докато чете Екзорсистът в автобуса, гледайте поне във френдзоната да се закачите, с добро ще ме споменавате!
И аз се радвам да се засечем! Simple Smile

# 307
  • Наблизо
И да кара Делориън ❤

Хепи док,това значи поне 10 страници се опитваме да кажем и току някой жереми дойде да каже,че имало и жени ,който си ги заслужавали такива.

# 308
  • София
Да се свети името му на Джордж М, на Принс също да ми се свети, третия от светата ми Троица да е жив и здрав ♥

# 309
- Ти кога ще престанеш да каниш  майка ти на кафе с райбер? Няма ли да се откажеш вече?
Той: Кой се отказва от майка си.

Та, нема смисъл от тия френдове.
Ама чеши егото, нали. Ще те топли спомена един ден като пресъхне френдзоната.
Аз не ги каня на кафе. Казвам само - "Снощи те сънувах. Срам ме е да кажа какво стана, ама мусаката беше много вкусна".

# 310
  • София
А пък колко е гадно да направя тава мусака и да няма кой да я изяде....

# 311
В смисъл каниш ни? Много мило! Smile

# 312
А пък колко е гадно да направя тава мусака и да няма кой да я изяде....
А шкембето може да го замразиш в бурканчета и като се наложи само да вадиш от предната вечер да се размрази.
Още един плюс за шкембето.

# 313
  • София
Откъде знаете че мога да правя шкембе? Шпиони такива!
Хладилникът ми е пълен с храна.

# 314
Абуто, кажи на някоя твоя от френдзоната да ти сготви това шкембе, че вече се умирисахме на чесън тука всички.
Така щях да прегоря мусаката с тоя младеж, че още не знам как се размина без жертви.

Общи условия

Активация на акаунт