Френдзона

• 18 424
  • 725
  •   1
Отговори
# 315
  • Столичанин ама не в повече :D
Не виждам нищо продуктивно в доводите ти дан си по-убава.
Мъж не съм чула да е върнал жена заради кофти мусака. Или мъжките критерии са ниски, или жените добре си вършим женската работа. Кхм, кхм.
Добре де нещо друго се замислих, ако мъжките критерии са ниски, тогава това какво говори за жена, която въпреки това не може да си намери мъж като за нея? Smiley
Общоприет оръфляк е мъж без топки, мухльо, кекав, спънат, недотав, обикновено продължение на майка си. Без собствено мнение, без мнение принципно. Инертен, нерешителен, бездушен. Бе смотаняк с една дума.
//
Кафето черно, шоколадът бял.
А определение за оръфлячка има ли, или такива не съществуват, а само оръфляци? Thinking
И да кара Делориън ❤

Хепи док,това значи поне 10 страници се опитваме да кажем и току някой жереми дойде да каже,че имало и жени ,който си ги заслужавали такива.
Никога не съм казвал такова нещо, моля не ми слагай думи в устата. Проблема е, че никоя жена не ще да остане стара мома, ама след като времето не може да се върне, такава която не е останала може да се развива каквито си иска теорийки, няма лошо де, вече ако някоя и се върже е в крайна сметка си е за нейна сметка. Simple Smile И некакси ми е много трудно да повярвам, че щастливите жени биха говорили със злоба за мъжете. Simple Smile
Но нека да цитираме и отново две противоречия:
Значи, има известна разлика между приемлива за сватосване възраст и приемлив за сватосване екземпляр. Моите старомомински наблюдения се свеждат до
- тези не знам как някой се е излъгал да ги вземе
- с този характер можеше да си поне малко по-хубав
Нарциса,и на двата ти въпроса отговорите са:
Или са били млади и неопитни или твърде отчаяни или с много счупено самочувствие.
За жалост обаче особено второто и третото се случват ужасно често и нечестно.
Поне факторът “какво ще кажат хората” намалява значително.

И не,за мъжете,освен ако не са доста добре финансово или красиви над средното,не е лесно да си намерят безплатен секс.Въпреки много апликации.Вземи се регистрирай,дори без снимка,като жена и пак ще те затрупат поне 200 мъжки съобщения.
Според първия пост много мъже които според горепосочените твърдения са много зле си намират жени и съответно разбира се и секс, а според втория мъже, които ако не са доста добре финансово или красиви над средното не е лесно да си намерят секс, та кое от двете е вярното? Smiley

# 316
Божке, и после ще ми предлагат да те взимам! С тоя акъл...

# 317
Роки няма да остане задълго сама. Joy

Нарциса, в друга тема човекът писа, че ще готви гювеч. Може да има някакви умения, прояви малко интерес...

# 318
  • Наблизо
Нарциса,сериозно нямам вече сила и желание да повтарям едно и също на жеремито.

А и нали знаеш,ако го вземеш него,взимаш и мама.

# 319
Лоре, ма той задава безумно потресающи въпроси, бе, жена.

# 320
Божке, и после ще ми предлагат да те взимам! С тоя акъл...

Викате то мъжа е някаква безгласна буква? Дообре. Laughing

# 321
  • София
Роки няма да остане задълго сама. Joy

Нарциса, в друга тема човекът писа, че ще готви гювеч. Може да има някакви умения, прояви малко интерес...
Е да ама тук се появява голямата червена лампа - дали пък няма да ме вземе за готвачка и чистачка? Щото тая роля си я играя с децата, нали?

# 322
Викате то мъжа е някаква безгласна буква
Мъжът е като и-кратко. Пред жената звучи по един начин, зад мама - по друг.

# 323
Джеръми, споко и за теб ще намерим булка.

# 324
  • Наблизо
Нарциса,направи ми вечерта!

# 325
Кратко, кратко, ама ако има голям Йух се отпускат повече компромиси.
Как ми се яде шкембе. Не знам дали ви казах.

# 326
Олее с това шкембе, обърни се към Босилка, тя се похвали че го прави хубаво. Като нема от френдзоната може и тука нещо да намериш.😃

# 327
Абуто, само не ме карай за големия Йух да пиша, че ще срина вечерта на мъжете тук, пък ми е съвестно.

# 328
  • Наблизо
Абуто,ако е само един голям Йух,а другото зле..то няма и за кога и какво да се правят компромиси.Ние,жените,в по-голямата си част,можем без Йух ,ако всичко останало е зле.

# 329

Не ти просто не отговори, а ти зададох много ясен въпрос, и като не можеш да отговориш на собственото си противоречие се започва с някакви леки хапвания, които разбира се нямат общо с реалността както много от нещата писани тук. Smiley
Викате то мъжа е някаква безгласна буква
Съжалявам, не те разбрах. Simple Smile
Джеръми, споко и за теб ще намерим булка.
Викаш то човек не може сам да си намери. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт