Френдзона

• 18 344
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
  • Paris, France
Кому е нужно да се уточнява, че са от гей зоната? Нали уж човек човека харесвал?

Нужно е нам да уточним първо, за да не си правим илюзии и да не ги слагаме по френдзони, надявайки се на промяна. После на приятелки, които ги харесват за да им спестим лутане и на тях. Накрая на бг-маГмата, та да не седи в информационно затъмнение.

Ако ги харесваме просто като хора, няма значение, но социално има. Имах образен съквартирант, с когото много си допадахме, но гаджето му ме ревнуваше и скъсаме контакт. Дотогава мислех, че гей от жена, друг гей не ревнува. Имат си и те особености.

# 466
Сам си отговори, rf22, акъл от детската градина. Нали не коментираме детски истории?!

Абе детски, така си мислиш. Като се разбра че се развеждам да видиш що приятелки се сетиха за мене, а като стана ясно че съм завъдил гадже стана такова чудо че направо си зарязах Фейсбука.

# 467
  • Далечният изток
Акъла, Пако, акъла...

Верно, кви жени имате в обкръжението си, аз съм в шах просто...

# 468
Много ми е жал като чета мъжете тук. Имам чувството, че имат достъп и комуникират единствено с приматки.
Въобще не се оплакваме Simple Smile
Аз като чета някой жени тук са изпълвам с дълбока тъга за мъжете им, но те изглежда си им добре с тия жени.

# 469
  • София
Ееее, къв Фейсбук, трябваше в пазара на мамата да се пуснеш, начиииии

# 470
Тангра,такива жени поне си казал,че на 40 порастват.
От това тесто мъжете някъде към 60 им идва помъдряването.
Да бе докато по мъдреем то вземем че изкуфеем.

# 471
  • Далечният изток
Ааа, и ние сме така Joy

# 472
  • София
Много ми е жал като чета мъжете тук. Имам чувството, че имат достъп и комуникират единствено с приматки.
Аз като чета някой жени тук са изпълвам с дълбока тъга за мъжете им, но те изглежда си им добре с тия жени.
Мани.
Първо ги избирали мъжете такива, че никоя жена да не ги искала, после ги наричат чичаци, шкембаци, свине, мунчовци и забравих кой беше оня нов термин, дето за нищо не ставали.
Мъжете им ли да жаля, жените им ли. Кой по-напред.

Така ще си я караме във форума следващите 20г. После сигурно се свиквало. Joy

# 473
Аха, чакай да ти върже некоя. Днес мъжете сте на пангара. Праща ми гугъл, робота на фейсбук, инстаграм, телеграм и сие всеки ден предложения за мъже.

Мен пък ми праща намаления за менгемета и ъглошлайфи. Ако търсиш правилни неща ще ти праща правилни неща.

# 474
  • Далечният изток
На мен що на тази страница ми дава помощ от психолози Joy

И обувки разбира се Sunglasses

# 475
  • София
Аха, чакай да ти върже некоя. Днес мъжете сте на пангара. Праща ми гугъл, робота на фейсбук, инстаграм, телеграм и сие всеки ден предложения за мъже.

Мен пък ми праща намаления за менгемета и ъглошлайфи. Ако търсиш правилни неща ще ти праща правилни неща.
Мани! А на един колега от имотния форум все му се падат някакви ДЦК на щатите. И той твърди, че защото е много изгодно да се инвестира в тях, вместо в имоти. А според мен щото е гледал такива странички.

# 476
  • Столичанин ама не в повече :D
Е па на мен само предложения за жени Laughing и то като се има предвид, че имам само ютюб Thinking
То ключовото е че тея жени (или айде 90% от тях), правят в реалността точно обратното на това което пишат. Е ако се появи някоя да им се върже лошо за нея де. Simple Smile

# 477
Смисълът на френдзоната е , че там изпадат хора, които не отговарят на изискванията. Ако и за нея има изисквания, ставате малко нахални.

Там изпада мусаката когато ти се яде пържола. На мусаката знае че не е изключено да ти се дояде мусака.

# 478

Смисълът на френдзоната е да вадиш и ползваш, не да я държиш “пълно за празно”.

Разгеле, една жена да си го каже Joy

# 479
Answear.bg ми е голям фен!😄

Общи условия

Активация на акаунт