Френдзона

• 18 231
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Не малко хора са във връзки, и пак са самотни.
Така, че това не е мерило.
Последните години , все повече успешни жени- хирурзи се навъдиха. Който има стимул и желание,  успява.

# 661
Е не мога да повярвам, че "като й е самотно" няма поне трима човека, на които да се обади и някой да дойде на помощ. Просто е била зависима, не самотна. А и самодостатъчен, не означава самотен. Мога да съм си самодостатъчна и както съм си във връзка.

# 662
Е, и? Домът ми е операционна или? Какво го топли семейството колко успешен хирург съм се извъдила?
Не баш на мен тия.
😀

П.п зависимост не се лекува без да се излекува причината Wink

# 663
Що жени познавам, дето нарочно не пият, че да връщат пияните си съпрузи вкъщи.

# 664
Що жени познавам, дето нарочно не пият, че да връщат пияните си съпрузи вкъщи.
Аууу тва е някакъв ужас, ама и аз го наблюдавам. Да не си пия аз, щото да карам после.. ей ги там таксита, дринк енд драйв, квото иска.

# 665
  • Paris, France
Не ги слагай на един кантар жените и мъжете с хирургични специалности.
Жената “успешно” се справя без мъж, никой  не спори за това. Всяка обаче плаща цената на това, не бъркайте самостоятелна с независима. Simple Smile
Сешам се за моя пациентка с алкохолна зависимост. Голямо напъване да ме убеждава, че не ѝ трябва мъж, без да твърдя обратното. И в следващ момент - ми самотно ми е, аз затва пия.
……

Защо да не ги слагам на един кантар? Важи за всякакви специалности.

Всеки плаща цената на своя избор. За някои жени бракът и съжителството с мъж не само не са приоритет, ами са и тегоба с висока цена. За тях е по-удобно и логично да живеят без мъж.

Независим и самостоятелен се припокриват за целите на брак и съжителство.

Пияницата ще си пие и ако е с мъж. Друг е въпроса, че едва ли някой ще я поиска алкохоличка, а и той самият вероятно ще има дефицити.

На нея и било самотно. А мъжете-пияндури на съфорумките, дето им четем драмите що пият?

Последните години , все повече успешни жени- хирурзи се навъдиха. Който има стимул и желание,  успява.

И в предишните ги имаше, а в България работят и след пенсия.

В миналото малко жени са избирали тази специалност заради нощните и съботни и неделни дежурства, поне в началото. Тогава повечето са раждали още студентки или веднага след завършване. В края на 1950те, в студентските кръжоци по хирургия, след 3ти курс е имало колкото мъже, толкова и жени. Когато е идвало време за специалност, повечето са се ориентирали към работа в кабинет и даже на бюро. Други са избирали специалности като имунология, генетика, които да им гарантират работа в голям град или столицата, защото е имало жителство и свободното придвижване за работа не е било възможно.

В момента, тогавашните студентки и специализантки ...... работят, все още и са много търсени. Българското здравеопазване се държи на тези пенсионерки и пенсионери.

Ако Танграта загази някой уикенд, нищо чудно да го оперира 85 годишната колежка на мама или моята майка, която е на подобна възраст. И белезници ще му турят, ако трябва, и ще го пренесат със всичките му 100 кила, заедно с 2-3 медицински сестри на подобна възраст. Накрая може и да го надживеят ❤🤐.

# 666
  • София
Тия жени са притурки, затуй.

Да бе, Дрен, разбрахме за децата и тяхната екзестенциална потребност в живота на приносител с ХХ хромозома. Ама не е баш така, щото на много вече не им дреме.
Нали и ти пациенти трябва да имаш.

# 667
Аха, за съжаление. Особено интересни са жените с мъжка физиология от напъване да се доказват колко могат сами. Кви деца, кви пет лева.

# 668
  • София
Ти нали си имаш, кво ти е зор?
Нека се напъва кой как иска, пък дали изобщо намира за нужно - теб кво те грее?

# 669
Аз зор нямам. Не било толкоз гот да си мъж се оказва, искаме си женското. Ей ся, веднага, да.
😀

# 670
  • София
Искаш да кажеш, че кариерата ти те е отдалечила от женската ти същност? Не.

Аз казвам същото - и най- големият женски мъж може да мърка. Ако иска.

Кой квото гони се разбрахме, теб не те брига.

# 671
Ми не, а можеше, при добро желание от моя страна.

# 672
  • София
Дренка, а имаш ли някакво обяснение на това увеличение на психичната нестабилност при мъжете? Около мен е като епидемия. Още три приятелки се борят.

# 673
  • София
Аз не съм Дренка, но нямам такова наблюдение.
Някои просто си обичат драмата. Жените.

Ми не, а можеше, при добро желание от моя страна.
Тъй, де, кака Wink

# 674
Мъжете се изнежиха и са под все по-голям натиск. Тежи им всичко. Да живеят дори.

Общи условия

Активация на акаунт