Френдзона

• 18 202
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
... Нагледно защо някои мъже не излизат никога от френдзоната и не са все в графата “съпруг”.
Затова трябва да се разреши на свестните мъже (дето останахме малко) да имат по повече официални жени.
Арабите не са прости хора. Две три жени стигат, не повече. Да си помагат, да се разбират от половин дума, да си излизат по женски, все положителности.
Не бързайте да ми отговаряте с първото дето ви дойде на акъла, бъдете малко по-широко скроени и можем да го обсъдим. Бая от вас са тук от доста време заедно, забелязъл съм че доста имат сходни виждания, вкусове, предпочитания... - помислете коя със коя може да мели брашно и вече ако сте двойка или тройка по-лесно да можем да ви намерим мъж. Помислете колко тъпанари няма да могат никога да се оженят и съответно да се размножават.

# 706
Може, може, широкоскроени сме. Ама нали се сещаш, че щом за мъжете би била законна полигамията, то това би важало и за жените, щото ние не сме Арабския свят и отдавна сме минали еманципацията. Та, май повечето ще сме съгласни и на такъв вариант на семейна динамика.

# 707
  • Далечният изток
Един да готви, втори да майсторѝ, трети да плаща, четвърти за леглото....
После, мразела съм мъжете... Напротив, обичам ги, цели четирима мога да обичам наведнъж Joy

# 708
  • София
Стигат ми двама-тримааа.
А, може би още един да гледа малкия понякога.
Абе много му идва на един мъж да прави всичко! Претоварва се. И първо, спира да излиза с жена си. Второ, спира секса.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 07:55 от Rockstar

# 709
Гласувах с не, защото единствения човек от тая зона, който имаше шанс вече ми предложи брак.

# 710
  • Далечният изток
Ма ти една не можеш, каква пета, шеста... Joy Лелеее, смях, направи ми сутринта JoyJoy

# 711
Ее, много си груба пък ти! Аз поне опитах по-деликатно.

# 712
  • Далечният изток
Така и така все им се привиждат обиди...

# 713
  • София
Скрит текст:
Отоплението, храната, клавиатурата сме си ги платили. Не ни ги давате даром, все пак. Тук е обяснено защо само 10% от патентите са от жени, въпреки факта, че над 50% от докторатите са защитени от жени.

В много общества жените обработват земята на 100%. Те доставят над 60% от калориите в дома.

Истината е, че без бременности и отглеждане на деца, можем спокойно да постигнем всичко, което постигате и да ви надминем. Някои от нас ви надминават въпреки бременности и деца.

Крушки и бушони сменяха и двете ми баби, майка ми, леля ми, аз. Дядо ми и баща ми пътуваха и ги нямаше с месеци. И торби мъкнехме, че и пеша, и въглища, дърва и нафта качвахме до 4тия етаж. Даже сме ги носели до мазето като ги докарат и дядо го няма.

Моят мъж нищо не поправя или сглобява. Вика специалист или купува нова вещ. Еми това и аз го мога + че отпушвам тоалетната сама, а той вика водопроводчик и мърмори докато оня се довлече. И той можел, ама го било гнус. Добре.
Вие сте си "платили" благата, но това е в сегашната равновесна динамика, при която все още има инерция от стария модел на социално и семейно положение. Само че изгуби същината и началото на тезата ми. Мъжете вече нямат толкова мерак да работят и да се развиват, щото няма жени за тях, за женене. И няма да има вече толкова нахъсани специалисти. И това е вече видимо и се случва. Сама казваш, съучениците на децата ти нямат мерак за това и онова. Та като в цял свят стане "идиокрация" (надявам се си гледала филма), и всички искат да си "платят", на кого ще платят, като всичките специалности на хората ще са психологии и всичкологии.

Освен това, типично даваш пример със себе си. Статистически е друго. Крушки, бушони, ясно, че не е ядрена физика. Но се опитай да вникнеш в общия принцип. Можеш ли да подмениш бушон на главно табло в сграда? Примерно дефектира автоматичния бушон. Можеш ли да ремонтираш дънна платка? А тостер, фурна, кафемашина? Да прекараш нови кабели от бушонното табло до бойлера в банята?
Или викаш, купуваш, плащаш всичко. Ами ако изведнъж 90% от хората станат като тебе. От кой ще купуват тая услуга. Ще дойдат марсианците да ремонтират хладилника? Или атомната централа?

Без бременности можете, то и с бременности може. Всичко може. Аз не съм казвал никога никъде, че не можете. Казвам, че нямате биологически стимул. Не съм казал, че не може да стане жена всякакъв специалист, а че не иска. Женските хормони искат друго. Мъжете имат гигантски драйв за "осигуряване", "обслужване", "създаване", "ремонтиране", "проектиране". И не ми давай пример с твоя мъж, това не е статистически значимо.

Леле, тук станало мазано. Етикети без покритие, засрамващи тактики и още кринч в ранните сутрешни часове...Има хора, които буквално спят в Мамата. Grinning
Чичо Кевин е казвал, като видиш такива да бягаш. Биели ги мъжете. Ми, хубаво, ама тук не е лечебница.

Ма ти една не можеш, каква пета, шеста... Joy Лелеее, смях, направи ми сутринта JoyJoy
Една не мога в комплексираните ти сънища. Имал съм предостатъчно съгласни приятелки, дето бая рев са изревали като сме се разделяли. Ама ти си вярвай де, ясно е, че това ти е "радостта" на деня, да бълваш хейт.

Така и така все им се привиждат обиди...
Аз за теб вече ясно си давам сметка, че наистина си вярваш. Реално ти си тази, която най-много обижда в тази тема, но го правиш несъзнателно явно, без да си даваш сметка. И все ти се привиждат обиди към теб. Но при това минало, което споделяш, си за съжаление, гуш ...

# 714
  • Далечният изток
И сигурно трябва ритуално да се гръмна заради мнението ти за мен!
Ае у лево както е модерно...

# 715
Чакай, чаакай, руса съм, не разбирам. Що щат бушони у френдзоната?

# 716
  • Агент под прикритие
Чакай, чаакай, руса съм, не разбирам. Що щат бушони у френдзоната?
Чакат си шанса, как какво... Grinning

Между другото, винаги ми е било интересно, както би станало, когато някоя от вас се обади на някой от тези, които считате за "приятели" и му кажете, че сте се разделили с настоящия и гледате на него като на нещо повече от приятел. Каква ще бъде реакцията му: дали ще каже, че не гледа на вас по същия начин или нещо друго...
Food for thought.

# 717
Отговор за мъже не от френдзоната и само за секс приема ли се?

# 718
Имах предвид ония бушони на сгради, които сама жена не може да монтира, а също и, че никоя жена сама не е построила атомна електроцентрала, нито подводница или хеликоптер. И че жените са едни непотребни същества, паразитиращи на мощната мъжка снага.

Тангра, ползваш всяка тема, за да развиеш теорията си как жените за нищо не стават, но претендират без спирка и основание, вместо притихнали да се преклонят пред великия Мъж. Ами, хубу, за нищо не стават. Какво ще направиш по въпроса, освен да списваш в женски форум?

# 719
  • София
Само да кажа "айде на по бира" и са готови.

Общи условия

Активация на акаунт