Някой връщал ли е продукт на Myprotein ?

• 9 129
  • 57
  •   2
Отговори
# 45
Само искам да споделя, че успях да върна дрехи със Спиди за 8 лв. Не съм правила застраховка, както препоръчват. На 10- тия ден след изпращането си получих сумата на картата.

# 46
Само искам да споделя, че успях да върна дрехи със Спиди за 8 лв. Не съм правила застраховка, както препоръчват. На 10- тия ден след изпращането си получих сумата на картата.
Извинявай, но би ли споделила повече инфо. Аз като се пробвах предния път ми казаха че не мога, нямало телефон и т.н. Ще ти бъда много благодарна, че не ми се набутва още един път с нещо което няма да нося.

# 47
Междудругото хранителните продукти и добавките вече се продават и по магазините.
В аптека Софармаси видях цял щанд на MP и междудругото е по-евтино от официалния сайт на MP Joy
Във Фантастико също гледам вече се продават барчетата, flavor drops..

# 48
  • София
Здравейте и аз поръчах дрехи от Myprotein, които искам да върна. Писах на формата за контакт, пратиха ми само формуляр за връщане. Пратката пристигна с куриери Sameday. Като вляза на сайта на куриера пише, за връщане да се свържа с доставчика. Доста е сбъркано, моля ако някой е връщал наскоро за помощ.

# 49
Здравейте и аз поръчах дрехи от Myprotein, които искам да върна. Писах на формата за контакт, пратиха ми само формуляр за връщане. Пратката пристигна с куриери Sameday. Като вляза на сайта на куриера пише, за връщане да се свържа с доставчика. Доста е сбъркано, моля ако някой е връщал наскоро за помощ.

Влизате в сайта на myprotein , за да резберете как става връщането, а не в сайта на куриера. По мой спомен връщах по поща и беше голяма играчка и разходи за доставка . Но доста им бях набрала, заради ментеливите размери на клиновете и реших  че искам да им върна стоката , каквото и да ми струва

# 50
  • София
Може би не се изразих правилно. Аз вече се свързах с myprotein, но те само изпратиха форма за връщане и нищо не споменават за куриер. Писах им отново, но четейки темата, явно е практика да се правят на луди.
А пък този куриер също е много странен, не може да си го заявиш сам. Та доста е нелепо. Ще пробвам да върна със спийди, дано не искат 100 лева.

# 51
Може би не се изразих правилно. Аз вече се свързах с myprotein, но те само изпратиха форма за връщане и нищо не споменават за куриер. Писах им отново, но четейки темата, явно е практика да се правят на луди.
А пък този куриер също е много странен, не може да си го заявиш сам. Та доста е нелепо. Ще пробвам да върна със спийди, дано не искат 100 лева.
Не е със спиди, с български пощи е

# 52
  • София
И аз успях да върна пратка със Спийди за 10-Тина лева. След 10 дни ми възстановиха сумата.
В сайта има инфо за телефон

# 53
Аз не знам защо след толкова време продължават да се правят на луди, също така и спиди се правят на луди. Ако мине някъде връщанката къс спиди за 10 лв ще си е чист късмет. Иначе връщайте по пощата. Така направих аз, нъзстановиха ми и сумата. Но никога повече няма да поръчам, както каза дамата - размерите им не отговарят и ниво та обслужване 0. Освен това като им пишеш мейл ти отговоря чат бот.

# 54
Направо съм отчаяна четейки всички проблеми, които има при връщането на продукти на тези (дори не искм да им споменава името). Тепърва ще връщам пратка, която още не съм получила, защото sameday ми бавят доставката и затова и ще я откажа. Само се чудя дали да не я откажа директно на куриера и дали ще се върне в склада на тези или да си я получа и да тръгна по мъките с всичките им процедури за връщане?!

# 55
Върнах със Спиди и днес вместо да получа сума-от картата ми беше приспадната такава. Два пъти една и съща, при поръпка и сега. От банката потвърдиха. Бясна съм. Писах на контактна форма и нищо. Изобщо как е възможно да ти дръпнат повторно сума без никакво участие от твоя страна?!

# 56
Потресена съм, че връщането е направено почти невъзможно. Получих "заветния" линк, обаче не ми даваше да цъкна бутона за връшане за 5 евро с DHL, а успях само другия с произволен доставчик. В спиди разбира се казаха, че не става. Вие в кой офис на спиди сте успели? Чудя се кзп ще свърши ли работа, ако се оплача от чужд сайт, май няма логика? Бясна съм и не мисля повече никога да пазарувам от там. Дрехите не са скъпи, но не харесах материите. Не ми хареса и начина, по който са направени да стоят впити.

# 57
  • София-Младост
Явно има промени в политиката им за връщане, така че не става въпрос за конкретен офис на Спиди. Явно вече не работят с тях.

Общи условия

Активация на акаунт