Подготовка за малкия човек - тема 21

• 38 358
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Въпрос на личен избор е, не би следвало да има място за нападки. Аз ползвам Сано прах и за нас, и за бебето. Омекотител само за нас - и като цял ден е в мен е същото почти - все едно ползвам и за нея. На фона на всички боклуци, с които е блъскана храната, въздуха ( особено в София ) и всякакви оцветители включително и на дрехите … не може никой да ме убеди, че баш с омекотителя ще навредя 😅 защото много знаете какво има в адаптираните млека дето давате, айде стига. Момичето просто сподели и вече голяма драма стана все едно си трови още малко детето.

# 556
Аз не съм ползвала омекотител за малкия.
Ползвам праха теобебе от както се е родил.
Не бих ползвала за неговите дрехи.
Праха достатъчно добре изпира и омекотява дрехите на децата.

# 557
Момичета, поръчах онлайн такава кошара next to me https://www.baby.bg/product/lorelli-2-1-milano-grey/ , но не знам дали трябва и матраче отделно да се купи, а и не намерих такова.
Някоя от вас дали има представа дали отделно се продават такива матраци за такива кошари?
И аз имах същата дилема с тази кошара. В крайна сметка реших да взема допълнителен матрак. Размера не е съвсем точен, но става. 90/42 мисля, че беше. От Хиполенд го взех.

# 558
  • до най-прекрасния мъж
Със сушилня е 100 пъти по-добре и дрехите стават много меки. Аз също спрях да купувам омекотители (вземах ги заради аромата и антистатика, не толкова за мекотата), те станаха златни, а и ги развалиха ужасно. Вече всичките ми миришат на химия, а допреди известно време се намираха все още свестни.
За детето пера само със Сано бебе и суша целогодишно в сушилня. Дрехите са й прекрасно изпрани и ароматизирани. Даже се чудя дали да не започна и нашите да пера с него, наистина има нежен аромат, който не дразни.

# 559
  • Свети Влас
Като бях малка много обожавах Коколино, беше ми любим омекотител. Меришеха дрехите много хубаво.

# 560
Привет!
А знае ли някой какви са тези топки за сушилня и откъде се купуват?Thinking

# 561
Пишеш вълнени топки за сушилня в Гугъл и си избираш Simple Smile Моите са от Амазон, имаше промоция Simple Smile В групата Поръчай подарък от майка на дете с увреждане доста мацки правят, нооо се чака доста имат бая поръчки (което е добре, разбира се).

# 562
  • до най-прекрасния мъж
Привет!
В Технополис има всякакви. Моите са вълнени, доволна съм.

# 563
Привет!
В Технополис има всякакви. Моите са вълнени, доволна съм.

Моите са пластмасови от Джъмбо... Каква ли им е разликата с вълнените? Thinking

# 564
Не бих използвала пластмасови. Пластмасата отделя микрочастици, които се полепват по дрехите, а и по барабана на сушилнята.

# 565
Пристигна ни ваничката за къпане, на сгъваема се спряхме.
Някаква подложка или каква да взема, ако някоя мама има опит с подобна, понеже няма такава към ваната?

# 566
  • София
Аз да попитам, понеже моята сушилня е по-стара, всичко на нея е написано на немски и трябва с речник да я пускам Grinning ...
Някоя от вас дали се е борила с такава и на коя програма и градуси е добре да суша бебешки дрешки?

Прилагам ви една снимка на самата сушилня. Упътване нямам.

# 567
Пристигна ни ваничката за къпане, на сгъваема се спряхме.
Някаква подложка или каква да взема, ако някоя мама има опит с подобна, понеже няма такава към ваната?

https://visvitalisbg.com/product/sevi-baby-podlojka-za-kapane-za … vana-s-palnej-689

# 568
  • до най-прекрасния мъж
Аз да попитам, понеже моята сушилня е по-стара, всичко на нея е написано на немски и трябва с речник да я пускам Grinning ...
Някоя от вас дали се е борила с такава и на коя програма и градуси е добре да суша бебешки дрешки?

На програма за памук. На каквато сушите вашите памучни дрехи, на такава сушите дрехите на бебето. Няма нищо по-специално.
Попитайте в тази тема, ще Ви помогнат:
https://m.bg-mamma.com/?topic=1501732.msg45813906#new

# 569
  • София

На програма за памук. На каквато сушите вашите памучни дрехи, на такава сушите дрехите на бебето. Няма нищо по-специално.
Попитайте в тази тема, ще Ви помогнат:
https://m.bg-mamma.com/?topic=1501732.msg45813906#new

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт