Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 11

• 26 470
  • 702
  •   1
Отговори
# 30
И без възможни опции можеш да кажеш нещо - примерно "кое цвете е символ на българския планински туризъм?" - "котенце" Wink

# 31
Да имаш 10 000 незаключени и да стреляш в тъмното...
Жена му ще го убие.

# 32
  • София
Този жокера е престъпник направо.
Най-голямото прецакване се получи. Перфектен въпрос за жокер, излиза на 1 стр. ама веднага. 5 секунди са необходими?!
Между другото аз като видях въпроса веднага си казах строителство, няма какво друго да е. Ама въпрос за 10 000 лв. може да има и уловка, та бих ползвал именно този жокер заради гугъл. А той там си изхаби и 50:50. А можеше после с него да се бори за 20-те хилки.
Леле, това да паднеш от 10 бона на 500 е брутално. 😮
Ама само такива играчи като този могат да превъртят играта, иначе ще си гледаме едно и също до откат.
Браво на участника, браво! Парите не са всичко...

# 33
Да имаш 10 000 незаключени и да стреляш в тъмното...
Жена му ще го убие.
Щеше да се чуе до сега Joy

# 34
Аз пък като видях въпроса за 20 бона и отговорите веднага си казах, че е летище. В голяма част от въпросите за високи суми най- абсурдният отговор излиза верен. А относно парите, на пича не изглеждаше много да му пука, явно е отишъл за тръпката.

# 35
  • Пловдив
Миланската катедрала е в готически стил. Това решава нещата.
Да, всъщност не е толкова труден въпросът, просто аз като видях архитектура и известни сгради, и си казах: "я такова не знам", а и обърках първоначално, не знам защо, Сакре кьор с Нотр дам, която също е с високи остри кули. Сакре кьор не я знаех как изглежда всъщност, преди да потърся изображение с Гугъл, но можеше да се предположи, че е тя, или може би бих взела 50/50.

-----
Чак гледах запис с всичките му безкрайни реклами да видя какво казва жокерът. Верно го мързи или не иска. Или няма интернет. Wink

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 10:40 от Магдена

# 36
  • Манчестър
Другото, което забравих да отбележа от английската серия е, че все още имат 6 човека за най-бързо избрани отговори и най-бързия сяда на стола.
Също, когато се обади на жокера, Джереми Кларксън попита човека от нашия персонал с вас ли е? Т.е. няма Гугъл опция.

# 37
Този играч беше доказателство, че освен знания, трябва и да не ти пука особено за парите, които може да изгубиш. Ако е някое IT и тези 10к са му заплатата за два месеца, ами бълха го ухапала, ще ги изкара, ама начесването на крастата е веднъж. Беше удоволствие да го гледам.

Ave, преди няколко месеца имаше интервю с един от продуцентите на шоуто (от чужбинска страна, беше дошъл в БГ за началото на Стани Богат Сърбия мисля, снима се у нас) и той каза точно това, че в някои държави заради ползването на Гугъл пращат човек от шоуто при всеки телефонен жокер, за да не търси в нета.

Айде малко празни приказки. Много ме радва жокерът Обади се на приятел, има страшни образи.
Този ми е любимец. Излиза въпроса, той казва - ще се обадя на приятел, водещият (онзи преди Джереми Кларксън) - значи трябва да е някой пияч, участникът отговаря - ще се обадим на майка ми. Бурен смях Joy
Майка му закова от раз!  Аз се впечатлих, защото англичанин да го знае това...

# 38
Другото, което забравих да отбележа от английската серия е, че все още имат 6 човека за най-бързо избрани отговори и най-бързия сяда на стола.
Толкова беше яко, когато и тук още имаше "Най-бързият печели"!
Някак си по-постничко е шоуто без тази "прелюдия" Simple Smile
Как мислите?

# 39
Може би няма достатъчно кандидати и няма смисъл да се отсяват допълнително.
Аз не виждам нещо лошо в ползването на Гугъл - очевидно много жокери не го използват правилно и не помагат.

# 40
Тази жена явно не знае кога е живял Кенеди... Предположи, че е участвал в първата световна, а е във втората, май в Тихия океан. Така че най-вероятен отговор е кокосова черупка, надали би жертва манерката за вода, другите отпадат автоматично.

# 41
Мен "Най-бързият печели" винаги ме е дразнело и се радвам, че го махнаха, не знам дали във всички издания е вече така. За Гугъл и аз не виждам нещо лошо, я се оправи жокера ти, я не, но все пак ако се ползва Гугъл има някакъв шанс да има полза от този жокер.

# 42
Май Кенеди не е участвал във война. Военна телеграма,залагам.

# 43
Май Кенеди не е участвал във война. Военна телеграма,залагам.
Участвал е, при това на едно от най--гадните места - Тихия океан!
И аз познах, че е кокосова черупка.

# 44
Че е женски Simple Smile Мъжките не хапят изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт