Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 11

• 27 043
  • 702
  •   1
Отговори
# 240
И след 50:50 да се колебае вече е абсурд. Нормално е човек да не е сигурен дали са 50 или 52, ама след изчистването на два варианта вече е абсурд да има колебания. Впрочем 52 отпада и заради явно малкия брой ивици, и да не знаеш колко са точно, явно са повече.

# 241
  • In The Middle Of Nowhere
Аз знам, че са 50 щатите и затова се хванах за отг С. Райетата обаче не знаех колко са и какво символизират...

# 242
И за квазара беше детински лесен въпрос...

За ямям вече съм пас Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 00:26 от Черна станция

# 243
Вероятно е канибал.

# 244

И на мен по едно време ми светна, че някога като съм чела "Пет седмици в балон" на Жул Верн героите летяха над някакви канибалски племена "ням ням". Ама това не стига за да рискуваш.
Иначе за Юлиус Фучик е елементарно, ама за моя набор.

# 245
С ямям-а се провалях гръмко и категорично 😀 Ресторант щях да избера.
Въпреки че канибалите бяха много различен от ресторантско-манджената линия, би трябвало да породи съмнения. Може би и тя затова го избра.

# 246
  • София
Много време изгуби тази жена. Лесни въпроси, мислех, че това за 50-те щата на САЩ е всеизвестен факт.
И вземи тези нови 5 бона екстра. Този сезон в СБ много пари раздават, направо чупят рекорди...

# 247
Аз днес изтървах, но ако не забравя, утре ще си пусна повторението Simple Smile

# 248
  • Русе
Аз така и не разбрах как "ямям" става канибал.

# 249

Заемка от френски, откъдето пък е дошло от името на някакво канибалско племе "ням ням". Харесало се, защото прилича на звук от похапване (на човешко) и както Ксерокс станало синоним на канибали.

# 250
  • Русе

Заемка от френски, откъдето пък е дошло от името на някакво канибалско племе "ням ням". Харесало се, защото прилича на звук от похапване (на човешко) и както Ксерокс станало синоним на канибали.

Е, никога нямаше да се сетя! По-скоро си  помислих за име на ресторант.

# 251
Днес започва с излагация.

# 252
Някои не са наясно с географията - Албания е доста далеко от Хърватска, дели ги Черна гора.

# 253
Той не знаеше нищо.
Поне знаеше кога да се откаже, което е проява на здрав разум. Но иначе, заслужаваше 500 лв.

Тъкмо щях да напиша, че сигурно всеки има някакъв предмет вкъщи с принт на Целувката на Климт, и Билалов го каза.
Аз пък харесвам принтове с картини - на дрехи, на предмети. Уважавам изкуството и класиката, но ме радва да ги виждам често около себе си (кич - не кич, това е).

# 254
Въпросът за Ана Каренина не е ли задаван и друг път? Някак познат ми звучи

Общи условия

Активация на акаунт