Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 11

• 27 000
  • 702
  •   1
Отговори
# 435
Е, тук и аз щях да изгърмя. Също бих заложила на дербито.

# 436
Омлет-натюр?

# 437
Господи!!! Няма шега с нечетенето на книги. Пиринчени -> червени Weary

# 438
Защо да е грешен - всички пици съдържат пшеница.
Тя не беше добър играч, но се представи по-добре от предишния. И прояви разум - взе си парите.

# 439
Не ми хареса играта,слаби участници.

# 440
Тя не беше добър играч, но се представи по-добре от предишния. И прояви разум - взе си парите.
Въпросът беше "Кое НЕ съдържа глутен?". Аз посочих "Омлет-натюр". Или грешно съм чул въпроса?

# 441

Класическите – да. Зависи какво се разбира под „пица“, защото има алтернативни варианти без глутен. Например гарнитурата е класическа, само блатът е безглутенов.

# 442
Е, те питат за обикновената, щом не са уточнили.
Билалов се опита да изложи участничката, затова я попита дали щом се храни здравословно, избягва глутена. Явно е чувал за тренда. Тя обаче не се върза.

# 443
Е, тук и аз щях да изгърмя. Също бих заложила на дербито.

Не си се сетила, че на бокс, борба и прочее рингът е на терена и около него стоят хора. Спомни си за Роки .

# 444
О, това го знам. Но не се сетих, че Дан Колов е идвал в България и че може да се е борил на стадион.
Ринговете все със зали ги асоциирам.

# 445
Аз съм виждала снимки от събитието - Данъ Коловъ срещу Реджи Сики Simple Smile

Иначе доста головодни участници. Мъжът беше направо трагичен. Не, че мацката след него е титан на начетеността.

# 446
Чудя се дали да си купя книгата "Стани богат". Като ги знам "нашите" как във всичко влагат измама...

# 447
Докладвах спама.

И аз може би ще взема книгата, когато я видя на промоция.

# 448
Те нарочно продават някои книги опаковани в найлон,за да не може да се провери съдържанието. Дано я продават без найлон...

# 449
В найлон е, аз я купих за коледен подарък на роднина, но не исках да я разопаковам.

Общи условия

Активация на акаунт