До ДЕКЕМВРИ време не остана, сладко бебенце ще гушка мама 👶🧸 -- тема 7, 2022

• 43 791
  • 757
  •   1
Отговори
# 390

Кадерай ❤ Поздравления , надявам се ти е твоето бебче да сте добре ! Как си , как е тя ?

# 391
Честитооо да ти е жива и здрава малката принцеса,да ви радва много а на теб бързо възстановяване Heartpulse

# 392
Честито бебче,Кадерай  .Как сте?Как мина всичко?Бебчето добре ли е ?  Стискам палци за бързо  възстановяване и всичко най-най. Пиши,когато можеш .
Аз позакрепих и нямам такива постоянни контракции .Около 15 на ден в различно време.Иначе съм качила над 2кг за 20дни.Голямо ядене.Хем ми е тежко,имам киселини и пак ям доста.Докторът каза,че трябва яко месо и витамини точно  накрая,а аз ям  повече  шоколади ...При вас как е положението?
Днес започваме подреждане и основно  почистване,че остават  3 недели до бебето.
От черен петък ще поръчам  помпа,албум моето бебе,играчка с бебешки звуци и бял шум и малко коледни за други дечица.Общо взето всичко  друго сме купили,а може и после ,ако потрябва нещо.

# 393
Кадерей,честито бебче да е здрава и с много късмет.Бързо възстановяване.

# 394
Kaderay27 честито бебче! Да е живо и здраво ❤ Надявам се всичко да е минало добре и скоро да сте вкъщи и да се гушкате 🤗 Пиши как си като имаш възможност 🙏

# 395
  • Вестерос
Кадерайче, честито, мила! Да е жива и здрава малката! Бързо да наддава! HugHugHeart

# 396
Калдерай, честита бебка! Как си, тя как е? Пиши като можеш 🍀👣.

Иначе аз ходих сутринта в едната частна болница в града, мисля да раждам там евентуално и исках да видя как е отношението. Прегледа ме шефа на болницата, мн внимателен, обясни ми какво са контракциите, които явно ги имам по доста....влизам в 31 утре, а досега не са ми мерили тонове и не знаех,  че получавам по толкова мн контракции.. Веднага ми предписа магнерот и ми каза да намаля разходките, което е горе долу обратното на това, което знам от ЖК..според него щом съм след IVF, нещата ще клонят към секцио.

# 397
  • Вестерос
Иначе за мен, ок съм, вчера прах четвърта пералня с неща за бебето, днес ще ги гладя. Наистина ви препоръчвам да почвате по-скоро, че с всеки ден е по-тежко положението, поне при мен.

# 398
Кадерай, честита радост! Бъдете живи и здрави и много щастливи! 👶 Бързо възстановяване! 💖

# 399
  • Варна
Честито бебче,Кадерай  .Как сте?Как мина всичко?Бебчето добре ли е ?  Стискам палци за бързо  възстановяване и всичко най-най. Пиши,когато можеш .
Аз позакрепих и нямам такива постоянни контракции .Около 15 на ден в различно време.Иначе съм качила над 2кг за 20дни.Голямо ядене.Хем ми е тежко,имам киселини и пак ям доста.Докторът каза,че трябва яко месо и витамини точно  накрая,а аз ям  повече  шоколади ...При вас как е положението?
Днес започваме подреждане и основно  почистване,че остават  3 недели до бебето.
От черен петък ще поръчам  помпа,албум моето бебе,играчка с бебешки звуци и бял шум и малко коледни за други дечица.Общо взето всичко  друго сме купили,а може и после ,ако потрябва нещо.
Ох и аз имам този проблем с шоколад. До 6-ти месец нямах желание, но последния месец се побърквам. Вкъщи е пълно със сладко и като видя купувам още, често правя десерти изобщо не знам каква е тази криза. А съвета за месото аз все още нямам напредък там, но си взех спрея който тук бяхте препоръчали надявам се той+желязото+витамин Б12 да нормализират нещата 😔

# 400
Кадерайчееее, юхуу,Честита принцеса! Ех, че хубаво! Да бъде жива и здрава и да има дълъг и щастлив живот! Надявам се, че сте добре и всичко е минало както трябва!
Аз пък започнах да стягам багажа за родилното-ми то в тая нашата болница всичко искат. Един куфар не ми стигна. А в частните само лични вещи и тва е.
С дрешките съм готова аз. Всичко е вече изпрано и изгладено и прибрано. Не ме свърта всичко да ми е готово.

# 401
  • Вестерос
И аз почти стегнах куфара, само се чудя памперсите къде да сложа, че няма място. Може би в една торба ще ги помъкна отделно.

# 402
Kaderay Честито бебе . Heart Eyes Да ви е жива и здрава малката принцеса . Когато можеш пиши какво стана , как мина ? Бебето и ти добре ли сте ?
Аз още не съм прала дрехи  . Сега поръчах мокри кърпички на Памперс . Вие с какъв прах за пране ги перете ? Чудя се между Фрош и Ариел . ММ ми дава зор да сме били сглобявали вече кошарата ,на мен ми се струва рано още . И с какво ще почиствате мебелите на бебето ? Боже раждането наближава аз съм до под кривата круша . Нищо не ми е готово , едно такова спокойствие ме гони . Имам чувството , че ще бременея още 9 месеца Grinning .
Сега малко по миризлива тема : от една седмица някъде доста често ходя по голяма нужда . Не е разстройство , но пък е по 3 пъти на ден . А не ям чак толкова , че да има нужда от толкова ходене до 00. Години наред имах проблеми със запек и хемороиди . Откакто съм бременна да чукам да дързо запек нямам , но чак като последната седмица не е било . Хемороидите пък все едно изобщо ги няма . Четох че преди раждане организма се пречиствал сам . Има ли нещо вярно ?

# 403
Честито, Кадерай! Официално е открит сезона на бебетата! Бързо възстановяване и скорошно прибиране! Пиши да разкажеш, ако искаш. Вече си мами, след всичко през което премина ♥️

# 404
  • София
Честито, Кадерай! Flowers Hibiscus

И аз се нареждам в редичката на "да ни разкажеш, като можеш". Вълнувам се и за Веси утре и изобщо наистина купонът е открит официално май-май.

Дами, искате ли да пиша на заглавна страница родените бебчета? И ако да, каква информация да попълваме?
Може да слагам дата, пол и вече каквото друго споделите (който каквото иска да сподели, разбира се) - име например?

Дотук на MM happiness и Kaderay бебчетата имаме за запис евентуално Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт