До ДЕКЕМВРИ време не остана, сладко бебенце ще гушка мама 👶🧸 -- тема 7, 2022

• 43 775
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
Криспи, Кадррай, честито ❤️❤️❤️! Да са ви живи и здрави бебешорите! Бързо възстановяване Simple Smile

# 451

Честито мамче. Живи и здрави да сте!!! Пък то не е толкова малко бебе ,аз малкия ми син го родих в 38г.с и беше 2770гр.и 46 см. Вие сте си супер. Бързо възстановяване.
Криспи честито и на теб. Бързо възстановяване мамче,всичко ще е ок!

SlanteNSt аз ще раждам в Майчин дом,при др. Хранов и др. Борисов- ще ми е за трети път.  Много съм доволна от тях,и отношение и работа. Ще съм с избор на екип ,че съм секцио и искам точно тези доктори.

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 22:06 от Зорница Аврамова

# 452
Здравейте! Момичета, има ли от нас тези които се насочили да раждат в Майчин Дом София? При кой лекар ще сте?
Аз обмислям в момента къде да раждам и МД е една от опциите, които разглеждам.

# 453
Честито на мамите Кадерай и Криспи , да са много здрави бебчетата и да ви носят само радост Heart.
Веситоо на теб ще стискаме палци Grinning всичко да мине успешно.
Аз момичета изпрах и изгладих дрехите вече , купих течен Тео алое много ми хареса.
Нагласила съм си багажа за мен в един куфар на колелца и за бебка отделно в една торба.
Днес бяхме на доктор, в 36+4 съм и сме 2700гр тъй като ще съм секцио и при нас моментът наближава BlushHeart Eyes
Ние разпънахме кошарата ( сгъваема) в другата стая а не там където ще е бебка и сложихме дюшека за да се отмиришат. Поръчахме скрин на бебка за стаята , вече две седмици откакто е почистен с препарат и  отворени чекмеджета и още мирише на дърво, на мебели. Та, моят съвет е ,не чакайте а ги сглобявайте и да имат време да се отмиришат .

# 454
  • Вестерос
Koга ти е датата за секциото? И аз нали съм 36 +4 и ако съм секцио ми е интересно горе-долу кога ще ми насрочат.

# 455
Kaderay27, къде роди в крайна сметка в Тутракан ли или в Русе?

# 456
Kaderay27, къде роди в крайна сметка в Тутракан ли или в Русе?
Родих в Тутракан , но чакането ме уби направо те не пуснаха да си ходя в Русе даже не ми дадоха личната. Даже ако не ме бяха взели щях да избягам буквално! Много се изтормозих физически и психически тука,но все пак им благодаря че ни спасиха. Бебка не малка имах три инжекци за дробовете преди да родя и се надявам в май скоро време да си я взема и поне днес да стана да я видя. Категорично втори път рано няма да раждам тука ама.... Веси бъди спокойна , аз сутринта за секциото бях много щастлива , че ще се спасим секциото ми мина много добре , не ми стана лошо упойката ме хвана идеално с разговори всичко мина добре и като проплака още по добре. Мисли как ще си ги видиш и как ще ти ги доближат до блузката.Аз снощи исках инжекция за болките и от 23:00 до пет спах много добре. Няма да ви лъжа след операцията боли , даже не можеш нито да се засмеш нито да се разплачеш , но всичко е до организъм.

# 457
Ladies, извинявайте ако се е питало/коментирало вече, но вие на колко градуса изпрахте дрешките? Имам и нови и дадени от други две мамчета и се чудя.
По принцип си пера на 40 градуса, ама дали ще са достатъчни сега? После ще ги и гладя, защото още не сме си купили нови пералня и сушилня.

п.с. Благородно ви завиждам за по-големите апартаменти Grinning И аз отдавна щях да опъна/наредя всичко, отлагах го толкова, защото сме в двустаен и просто едвам си побираме нещата с ММ сега, не ми се и мисли занапред. Като цяло поколението в момента сме големи консуматори, имаме толкова много неща, а уж периодично разчистваме, че ММ си пада плюшкин и пример: пази дрехи, които не носи с години та аз се заемам с "тежката" задача да ги хвърлям Ако не са съсипани, направо пред разпад, може и да "потрябват". Grinning

# 458
Аз на 40 съм прала всичко и новото и даденото от някого, но при мен после си минават през сушилня  Simple Smile
И ние сме в двустаен, ама едната стая си стана детска и вътре са всииички работи за бебока без кошарата, която миналия уикенд ММ премести при нас и аз размених две чекмеджета от нашия скрин да останат празни ,за да слагам най-необходимите неща там Simple Smile
Да ти кажа и ние сме консуматори и купуваме бая, ама чак да не ни стига двустаен апартамент 😁 биете ни явно

# 459

Ето такова легло си направих , че да ми побира нещата , защото истински няма място .Аз ги изпрах на 30 и после сушилня .Ние също сме в малък апартамент , спалнята ни е 12 кв и даже изхвърлихме един гардероб за да съберем легълцето .а за дрехи да не говоря няколко чувала с дрехи са на боклука.Тъй като предимно Mayoral купувахме , имам само около 10 дрешки от Вис Виталис за болницата друга марка и да ви кажа Mayoral не мръдна , a тези другите се свиха и сега не зная дали въобще ще станат

# 460
Нашият е двустаен (една стая хол/кухня и една спалня), не е като старите с отделна кухня. Замислихме се с ММ дали да не почнем да спим на дивана и спалнята да е за бебка, ама сме под наем и не е като да мога да махна големи мебели (като двойно легло) ей така 😅 Но всичко наистина е според мен с какви мебели разполагате, ние например нямаме холна секция ами само етажерки, които почти не пълня с нищо, защото се прашат/пълнят с косми и общо взето са ни набутани нещата в кухнята или гардероба в коридора. Но пък и спор няма, че трябва да изхвърля някоя друга стара чанта и аз 😃 Хем постоянно гледам клипове за минимализма и как да живееш с по-малко дрехи/вещи, хем видя ли някоя промоция и ставам друг човек 😂 (ей го сега пак си накупих неща от About you), пък дори не съм сигурна дали ще се върна в същият размер на долнищата заради ханша 😅

# 461
Аз оше в 7мия месец изпрах и подредих всичко, защото знаех, че ще ми е тежко накрая. Използвах прах на Персил белия и сега като отворя скрина и ухае невероятно. Изпрах на 60 градуса повечето неща, но и на 40 също. Нищо не им се случи на дрешките, но явно зависи 🤷♀

# 462
~Belle нашия е от старите с две отделни стай и кухня😆 за това успяваме сигурно. Все ми е тежало, че нямаме диван и секция. Аз си направих едни етажерки над тв в кухнята да си слагам джунджуриики там😁
Иначе за промоциите съм същата, особено за гримове,кремове и такива неща😁

# 463
Момичета, Добро утро! Цяла нощ не съм мигнала. Стаята ми е до родилното отделение и една майка снощи от 2и 30 до 5 и 30 как викаше милата, докато излезе бебчето. В 6 станах, изкъпах се, облякох вече нощницата. Минаха сложиха ми абокат. Сега чакам анестезиолог. И май ще съм втора за операция днес. Стискайте палци. Много съм гладна и жадна, но не дават.Joy

# 464
Стискаме палци, скоро да гушкаш своето съвършенство! 🍀
Момичета, Добро утро! Цяла нощ не съм мигнала. Стаята ми е до родилното отделение и една майка снощи от 2и 30 до 5 и 30 как викаше милата, докато излезе бебчето. В 6 станах, изкъпах се, облякох вече нощницата. Минаха сложиха ми абокат. Сега чакам анестезиолог. И май ще съм втора за операция днес. Стискайте палци. Много съм гладна и жадна, но не дават.Joy

Общи условия

Активация на акаунт