До ДЕКЕМВРИ време не остана, сладко бебенце ще гушка мама 👶🧸 -- тема 7, 2022

• 43 987
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
    Следящият Аг не ме е гледал за разкритие до сега , не ми спомена даже. Обаче като вдигнах кръвно и ходих в спешното в друг град ме гледа дежурният лекар , бръкна с пръсти...Беше много гадно , и аз бях много не спокойна. Нямала съм проблеми след това.
    За себе си знам , че ще ме гледат за разкритие , когато ме приемат за раждане. Така са практикували в Родилното Тутракан на прегледи не гледат , така ми казаха няколко жени които са раждали там.🤗
    При вас как стоят нещата АГ , който ви следи идва ли на раждане в болницата в отделението?🙂 При мен в клиниката която се следя всички гинеколози идват , на визитация и раждане.

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 21:05 от Kaderay27

# 106
    • Вестерос
    Моето АГ не изражда. На 8 съм последно при нея, после на 22, ако не съм родила до тогава.
    Ще търся утре лекар от болницата да ме гледа всяка седмица или не знам и аз как процедират.

# 107
    Уф поне това май ще го пропусна, защото съм с песар 😁 И да иска АГто няма накъде да бърка 😂 А ще го махат май в 36 или 37ма седмица някъде 🫣

Извинявай за въпроса,но какво е песар.? Не съм чувала досега този термин.

# 108
    Силиконов пръстен, който се поставя при скъсена шийка. Защипва я с цел да я задържи и да не позволи да се отвори преждевременно.

Уф поне това май ще го пропусна, защото съм с песар 😁 И да иска АГто няма накъде да бърка 😂 А ще го махат май в 36 или 37ма седмица някъде 🫣

Извинявай за въпроса,но какво е песар.? Не съм чувала досега този термин.

# 109
    Не успях да си харесам количка вчера. В Бургас сме много зле от към магазини. Може ли да споделите вие какви сте купили и какво беше водещото при вашия избор?!🙏🤔🙂

# 110
    Ние купихме cybex priam 4 , водещото беше да е 4, защото е по-висока с 10 см а аз съм 186, да е здрава и да е с големи гуми и най-вече разпитвах приятелки минали през това и почти всички ми препоръчаха cybex или easywalker

# 111
    Ние с количката намазахме доволно, защото ни дадоха наши приятели да ползваме тяхната, която е Easywalker. Въпреки, че модела е стар количката е супер маневрена, лека  и удобна. Абсолютно всичко се регулира и има доста голям багажник.  Ако някой ден ми се налага да купувам количка със сигурност ще е на easywalker.

# 112
    Нашата е Cybex Balios S Lux, много я похвалиха близки, супер лека, маневрена, и мога с една ръка да я сгъна.
    В рая тойс миналия месец беше 1149лв, 3 в 1.
    Чанта с аксесоари ще вземем по-късно, и може би няма да е cybex.

# 113
    Добро утро ☺️ Ние количка купихме на Tutis  Uno 2 в 1. Лека и маневрена е много. Преди да я купим аз я пробвах от една мацка заедно с бебе и ми хареса. Гумите са големи и така.
    Аз днес направих последните изследвания по ЗК , утре съм на лекар да видим младежа и се надявам да ми кажат дата за секцио 🙂

# 114
    Аз купих бюджетна на Кика боо.Изглежда ми стабилна и маневрена,с големи гуми за нашите тротоари.Само дъждобран няма.Ще я ползвам  с кошница за кола първите месеци .По-леко и удобно за консултации и навън.Лятна купих  Косато.

# 115
    Ние ще вземем от сестра ми количка Mutsy Evo. Малко стар модел, но е като нова и успяхме да си намерим и столче за кола (втора употреба, неразличимо от ново), което да пасва на шасито. Много е удобно за прегледи и други подобни излизания, за да не влачиш коша за новородено с теб или пък да носиш столчето за кола на ръцете. А и самата количка е доста маневрена и има хубав и голям багажник. Много пъти съм я бутала из “готините” Софийски тротоари и се справя доста добре 😎

# 116
    • Вестерос
    Много мислехме за Сайбекс или Йизиуокър,  но в крайна сметка отидохме в един магазин, там имаше доста колички, без сайбекс марката. Пробвах ги за маневреност. Тъй като нямаме кола, не ми беше водещо дали се събира в багажника, много държах да е възможно малко кг, за да мога да я свалям от асансьора до изхода от входа. Около нас теренът е нормален. В крайна сметка купихме тази на Чиполино Елит

# 117
    Нашата е Cybex Balios S Lux, много я похвалиха близки, супер лека, маневрена, и мога с една ръка да я сгъна.
    В рая тойс миналия месец беше 1149лв, 3 в 1.
    Чанта с аксесоари ще вземем по-късно, и може би няма да е cybex.

+1 и ние я взехме от намалението 😃
    Купих си раничка за нея още на място на KikkaBoo, на Cybex чантите (според мен) пасват и са за количките от Platinum сериите, на мен не ми хареса как стоят на Balios-a. Бях харесала друга раница първоначално, но като я закачихме за количката нямаше затваряне, трябва да я подпираш и беше адски неудобна. Така че като съвет, пробвайте си чантите/раниците върху количките.
    Минус ми беше, че е сива, но взехме розова дрънкалка и розов комплект чаршафи за количка да има цвят. 😅

Иначе за втори вариант ни беше една друга на Jane, която ММ много хареса заради по-големите гуми и това, че е по-момичешка (цвят праскова), но беше една идея по-голяма пък аз хич не съм силна в ръцете. Плата също не ми хареса, стори ми се че е от материите, по които залепват всякакви власинки. 😃 Но иначе пак има много фенове на марката, мисля, че е испанска.

# 118
    Бяхме си определили бюджет 1000лв. и смятахме, че 3 в 1 ще намерим ама те какви цени са само. Пробвах на Кангаро, Буба и още някакви не ги помня но всички ми бяха тежки, тромави и някак не ги усетих. При нас проблема е, че нямаме асансьор и сме на 3-тия етаж и смятам да я държа в колата. Всеки ден ще я сгъвам и разгъвам и ще ми е адски трудно. Явно трябва да вдигнем бюджета. Тази на Сайбекс, дето се сгъва с една ръка много ми допадна, гледах клипа в сайта на ВисВиталис. Жалко, че нямаме в Бургас къде да я видя на живо. Да рискувам ли да я поръчам? Гледам, че гледате големи гуми, не е ли по-добре да са малки тия гуми?

# 119
    Ние купихме Noble 3v1 бежава. Не разбирам , много от колички харесами това , че за тази цена си има раница,кошче,зимен кош , става и за лятна , мястото за багаж изглежда достатъчно. Отделно има място за чаша и т.н. Други мнение не мога да дам🤗. Не е тежка .

Общи условия

Активация на акаунт