До ДЕКЕМВРИ време не остана, сладко бебенце ще гушка мама 👶🧸 -- тема 7, 2022

• 43 742
  • 757
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, Добро утро! Цяла нощ не съм мигнала. Стаята ми е до родилното отделение и една майка снощи от 2и 30 до 5 и 30 как викаше милата, докато излезе бебчето. В 6 станах, изкъпах се, облякох вече нощницата. Минаха сложиха ми абокат. Сега чакам анестезиолог. И май ще съм втора за операция днес. Стискайте палци. Много съм гладна и жадна, но не дават.Joy

Весиии , успех , пожелавам ти много леко и неусетно да мине и всичко да е наред 🤗🤗🤗

# 466
Vesito0o успех ☺️ ей сега след 1-2 часа ще ни напишеш,че всичко е наред и какви са мерките на твоето чудо 🙂

# 467
Здравейте, каква марка шишета сте взели ? Аз искам да са стъклени и против колики, но не знам на каква марка да се спра.

# 468
  • Вестерос
Веси, чакаме новини 🍀

Аз прах на 40 градуса, както нашите дрехи, после гладих, без значение нови или дадени. И ние сме в двустаен, ама панелка, имаме хол и спалня и отделно кухня. Но имам секция и диван, бюро с компютър в хола, нещата, които ние си купихме. Апартамента е на майката на ММ и беше обзаведен в спалнята с нови мебели. Също мислихме да спим в хола, тъй като в спалнята мебелите са повечко и по-обемни, но успяхме да разместим и сложим кошарата почти до моята страна на леглото. И аз съм плюшкин. Кошарата я взехме нарочно с 4 чекмеджета отдолу. Обаче пълно разочарование. Оказаха се, че не са дълбоки до края, а до средата на кошарата 🙄 Никаква логика...
Освен дрехи, имам доста дребни неща и много книги. Хем разчиствах, две торби с дрехи съм дала на червения кръст и пак трябва.

За шишетата, имам едно подарено на Канпол антиколик и една торба с шишета на различни марки дадени от позната. Избрах си като второ едно на Нук, като си взех биберон нов. Пластмасови са. Страх ме е да са стъклени.

# 469
Веси, леко раждане! 🙏
Аз прах дрехите на 60°, после в сушилня, като по спомени и в сушилнята въздухът е горе-долу толкова градуси. Подготвила съм дрехи 56,62 дори и 68размер, които по преценка са се свили. По-нагоре споменахте Майорал, на каката много дрехи съм купувала, като че ли  бебешките са по-качествени, от тези за 6-8 г.

# 470
С баткото ползвах на НУК стъклени. Сега отново заложих на тях. Даже някои ще ги ползвам и сега. Нямат никакво оцветяване, нито следи от употреба

[/b] author=munepiue link=topic=1494778.msg45558624#msg45558624 date=1668066782]
Здравейте, каква марка шишета сте взели ? Аз искам да са стъклени и против колики, но не знам на каква марка да се спра.
[/quote]

# 471
Шишета имам Чико стъкло  2броя и Доктор Браун 4броя комплект с четка ,залъгалка и играчка за зъбки. Още не съм ги мила и стерилизирала,че ми е рано .Петък ще поръчам и помпа от Черен  петък,та направо заедно ще ги подготвям.
Веси,успееех ти желая!!!  Другата седмица и аз ще се уговарям с доктора.
Иначе без храна мога да,но без вода не знам дали ще издържа Сигурно ще искам поне 2-3глътки.

# 472
Относно прането-днес получих пратката си от ДМ и взех този препарат за дезинфекция, който е подходящ за бебешки дрехи. Ще го използвам за първото пране, особено за дадените ми дрешки. Имам и сушилня, но въпреки това ще го пробвам. Слага се в отделението за омекотител 

# 473
Криспи, честита радост и на теб! Много здраве и щастие ви пожелавам, нека бебчо има едно прекрасно детство! 👶❤️

Веси, успех! Очакваме хубавите новини 🥰

Аз съм изпрала само обиколниците, чаршафите и гнездото на 40 градуса с лилавия прах на Тео бебе.

Шишета взех стъклени на Нук - 3 бр., малко, средно и голямо. Помпа взех на Cangaroo ръчна, нея ще взема с мен в болницата, а братовчедка ми даде неизползвана двойна електрическа пак на cangaroo. Все още нищо не съм стерилизирала, ще започна другата седмица,че до сега чистихме основно с ММ.

Мамите, които имат списъци за родилното, може ли да ги споделите? 😊

От утре и аз излизам в 45 дневния болничен🥳 бебчо е много спокоен, мърда си, но не е много буен, обича да застава отляво и да си стои там 😁 вече нямам търпение до срещата с него 😊

# 474
Криспи, честита радост и на теб! Много здраве и щастие ви пожелавам, нека бебчо има едно прекрасно детство! 👶❤

Веси, успех! Очакваме хубавите новини 🥰

Аз съм изпрала само обиколниците, чаршафите и гнездото на 40 градуса с лилавия прах на Тео бебе.

Шишета взех стъклени на Нук - 3 бр., малко, средно и голямо. Помпа взех на Cangaroo ръчна, нея ще взема с мен в болницата, а братовчедка ми даде неизползвана двойна електрическа пак на cangaroo. Все още нищо не съм стерилизирала, ще започна другата седмица,че до сега чистихме основно с ММ.

Мамите, които имат списъци за родилното, може ли да ги споделите? 😊

От утре и аз излизам в 45 дневния болничен🥳 бебчо е много спокоен, мърда си, но не е много буен, обича да застава отляво и да си стои там 😁 вече нямам търпение до срещата с него 😊

И моето седи в ляво , все едно ще изскочи от там. А в дясно ми е празно , сякаш има място за още едно бебче. 😀

# 475
  • Вестерос
Moeто се мести от ляво на дясно всеки ден Simple Smile Много е смешно как изпъква повече корема.

Не е ли рано за стерилизация? Аз мислех като съм в болницата ММ да го направи това.

# 476
Moeто се мести от ляво на дясно всеки ден Simple Smile Много е смешно как изпъква повече корема.
Не е ли рано за стерилизация? Аз мислех като съм в болницата ММ да го направи това.

Моето е седалищно крачно , тоест със стъпала пред главата и според мен и да иска няма много шанс да иде в дясно и пак в ляво и като цяло спектъра му на движения е доста ограничен .

# 477
  • Вестерос
A дали няма да има шанс да се обърне? Какво ти казаха?

# 478
Kaderay27 , Krispy_, честити ви рожби, бързо възтановяване ви желая ❤
Vesito0o,успех и чакаме хубави новини❤

Има ли мами с серклаж? Кога ще ви махат конците на вас, в коя седмица, с пълна упойка ли? Много се притеснявам от това, постоянно го мисля, повече дори от раждането. Живея в чужбина и тук ми казаха,че ставало много лесно да не се притеснявам. Като си представя че тези конци са стояли толкова дълго в мен не са ли се сраснали 😃😃, не знам много ми е страшно..

Поздрави на всички мами, много целувки и малко остана! 😘❤

# 479

Нямам идея.. Поне нещата, които ще взема с мен в Болницата смятам да стерилизирам.. Някоя по-опитна мама, ако може да каже? 🙂

В baby.bg в момента тече Черен петък на всичко. Офертите са многоо добри.

Общи условия

Активация на акаунт