До ДЕКЕМВРИ време не остана, сладко бебенце ще гушка мама 👶🧸 -- тема 7, 2022

• 46 206
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
Веси, честито! Да растат здрави и щастливи! Бързо се възстановявай и ти! 💐

# 496
Vesito0o, честито 💙💙! Да са живи и здрави! Бързо възстанивяване Simple Smile

# 497
Веси,честито.Живи и здрава да си двете бебчета и много да ви радват!
За Черен петък ми се струва по-добър  вариант Хиполенд.Повеме проценти  е намалението,поне сравних нещата,които ще поръчвам  довечера или утре сутрин.  Във Вис Виталис също ще има утре 20%, като там има и някои хубави дрешки.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 18:10 от Edelvais123

# 498
Веси, честито момченца! Мале са големи, мама герой си ти :*
Аз взех на Нук шишета, от пластмасовите, тъй като ми разказах преди време с тия стъклените как ме е страх че ще го изтърва върху бебето ( пратила съм го с каката).
Момичета за 2 дни ми се свлече корема ниско, от 2 съм с контракции, утре съм при Аг, да видим какво ще каже.

# 499
Честито, Веси, да сте здрави цялото семейство! Поздравления за героизма и за това, че си отгледала две големи момчета за тези месеци! Като си представя колко кг си носила в коремчето си, евала! 👏

# 500
Момичета, мина! На обяд проплакаха нашите синове Никола и Станимир. 3500 и 2900. Не ме хвана упойката и се наложи да ме приспят. Още съм замаяна и не усещам краката. Ще пиша подробности каква е подготовката за самата операция само да се освестя малко.

Честитооо ❤ Да са ти живи и здрави тези големи момчета.
Веси, герой си за мен и заради кг, които си носила в корема си, пък тука аз се вайкам за 2400. Евала!
Желая ти бързо възстановяване и да се прибирате възможно най-скоро!🥰

# 501
  • Вестерос
Момичета, мина! На обяд проплакаха нашите синове Никола и Станимир. 3500 и 2900. Не ме хвана упойката и се наложи да ме приспят. Още съм замаяна и не усещам краката. Ще пиша подробности каква е подготовката за самата операция само да се освестя малко.
Честито, Веси! 🤗🤗🍀🍀 Големи юнаци! Да са ви здрави, щастливи и с късмет!

# 502
Честита радост Веси. Да са ви живи и здрави малките юнаци. Бързо възстановяване на теб.

# 503
Честито, Веси!Да са ви здрави момченцата, а ти бтрзо да се възтановяваш!Браво на теб , големи юнаци си носила!

# 504
  • София
Веси, първо честито! 💙💙

Надявам се, че си по-добре емоционално и ти желая бързо възстановяване!

# 505

Честито! Живи и здрави да сте!

# 506
Честито, Веси! Да са живи и здрави, да имат късмет в живота и много любов! Бързо възстановяване!

Ролзет, дали ти няма да си следваща?

# 507
Веси,честито.Живи и здрава да си двете бебчета и много да ви радват!
За Черен петък ми се струва по-добър  вариант Хиполенд.Повеме проценти  е намалението,поне сравних нещата,които ще поръчвам  довечера или утре сутрин.  Във Вис Виталис също ще има утре 20%, като там има и някои хубави дрешки.

В Хиполенд има сега намаление на 11 и 12. 25 процента. Ще пращам мъжа ми да купи количката, докато съм в болницата.

# 508
Raya Toys също ще имат ако пък от там сте харесали нещо Simple Smile

11,12,13.11. от 20% до 30% на всички стоки:
"В кампанията са включени всички продукти с изключение на всички видове козметика, памперси, храни, продукти със специални цени. Продукти с марка Cybex, серия Platinum са включени частично в промоцията."

# 509
Vesito0o, честито! Да са живи и здрави и винаги късмета да е с тях! А на теб бързо възстановяване!

Общи условия

Активация на акаунт