Какво ви дразни във форума?

• 17 232
  • 461
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Боже /извини ме, че напразно ти споменавам името/, как не ви омръзват такива теми?
като имате нещо лично да кажете на някого - има си ЛС за тази цел

# 362

....Дразнят ме също теми,в които майка търси помощ за стикери от кроасани,защото дъщеря и много ги харесвала,а тя нямала пари да и ги купува.Чудя се как тази майка има пари да си плаща интернета,а няма пари за кроасани???????????

Мисля,че темата е какво ни дразни във форума,а не аз каква съм.А това каква съм аз може да каже някой,който ме познава.Казвам си мнението,не коментирам чуждото.
Точно чуждото коментираш. Теб пък какво те интересува как жената си плаща интернета? Twisted Evil

Аз пък обичам да се заяждам и да дразня другите Twisted Evil

Не съм го коментирала(можеш да потърсиш темата и да провериш).Казах какво ме е подразнило.Може и да съм злобна-така по-добре ще изпъкват тези,които са по-добри.Иначе няма как да се отличават.

# 363
Дразнят ме някои хора, които хем искат
да се забавляват безплатно, хем непрекъснато
се оплакват и все нещо не им изнася  Thinking
Когато обаче се отвори дума за подпомагане
същите тези хора незнайно как изчзват яко дим  Naughty
Ей това най-много ме дразни - всичко останало се преживява !
А ти от къде знаеш, че тези хора са "яко дим"? Как разбра, че не помагат някъде другаде? Много хора  не го разгласяват. Не допускам да вярваш, че подпомагането е само това в което ти участваш newsm78
В този ред на мисли се дразня от "помагачи" които помагат и после тръбят колко са помагали. Не беше ли важно това на кой и с какво си момогнал, а не на кой си казал и кой разбрал, че ти помагаш на някой си. Това за благото на получаващите помощ ли се прави или за   гъделичкане на собственото его?
Това много ме дразни. И не само мен.

Последна редакция: сб, 16 дек 2006, 17:10 от Mamica

# 364
Някои от вас да ходят да се прегледат  Whistling Поименно на ЛС (мю Crazy)

# 365
Аз съм предимно страничен наблюдател, но ме дразни, че по едно време много хубаво си бъркахте по дупките, но защо спряхте? 

# 366
А ти от къде знаеш, че тези хора са "яко дим"? Как разбра, че не помагат някъде другаде? Много хора  не го разгласяват. Не допускам да вярваш, че подпомагането е само това в което ти участваш newsm78
В този ред на мисли се дразня от "помагачи" които помагат и после тръбят колко са помагали. Не беше ли важно това на кой и с какво си момогнал, а не на кой си казал и кой разбрал, че ти помагаш на някой си. Това за благото на получаващите помощ ли се прави или за   гъделичкане на собственото его?
Това много ме дразни. И не само мен.
И аз така мисля.

# 367
А така, кажи им, Стрелче! Grinning

# 368
а иначе мъже-гейове са тези,които се навъртат в женски форуми като този.мисля,че нямат място тук-тъпо е

Не са гейове, Дани,това са нЕкви комплексари,и търсещи внимание от жените тук,сигурно в живота си са пълни смотаняци.Какво ще търси един нормален мъж в женски форум.
 newsm78

Не си права, шутке!
защо бе Калинче,и твоя мъж ли се подвизава тук?
а иначе мъже-гейове са тези,които се навъртат в женски форуми като този.мисля,че нямат място тук-тъпо е

Не са гейове, Дани,това са нЕкви комплексари,и търсещи внимание от жените тук,сигурно в живота си са пълни смотаняци.Какво ще търси един нормален мъж в женски форум.
 newsm78
Кое ви кара да мислите така, момичета? Как така охарактеризирахте толкова непознати.
Аз пък срещам из форума мъже, които наистина се интересуват за отглеждането и възпитанието на децата си наравно с нас, което само ме радва. И през ум не ми е минало да си мисля, че са смотльовци. Точно нормалните мъже се ориентират към жените, не мислите ли?

да, може и да има такива,но аз не ги срещам.
Виж на Тони аватара ,и на онова същество Жоро 01 ли 2 ли и аз незнам,и тогава ми кажи к,во търсят ТЕ тук.
Сигурно търсят съвети,как да отглеждат децата си,а? Thinking

# 369
Много грубо. Tired
И после пак ревете,че старите се заяждали с новите.
В тази тема се показа точно обратното. Naughty

# 370
На някои им трябва здраво секссссс, че да не съсссссскат толкова  Whistling
Жалка картинка... Tired

# 371
Когато има пет страници с  аууу страхотно , прекрасно и тнт .

# 372
Много грубо. Tired
И после пак ревете,че старите се заяждали с новите.
В тази тема се показа точно обратното. Naughty

мдам, хем нови, хем недоклатени. По скалата на лиска, разбира се  hahaha

# 373
Ами да ,когато някой иска да каже какво мисли ,и е по-различно от вашето мнение  е недоклатен. Tired

# 374
Виж на Тони аватара ,и на онова същество Жоро 01 ли 2 ли и аз незнам,и тогава ми кажи к,во търсят ТЕ тук.
Сигурно търсят съвети,как да отглеждат децата си,а? Thinking
Кво ми е на аватара?
Кое те притеснява бе Еми?
И що не питаш мен конкретно,а други потребители?
Харесва ли ти,че ти обръщам внимание и ти отговарям?
Хайде успокой се вече..Успя да блеснеш и получи 3-4 отговора..

Интересено-как успя да се разпознаеш в предпоследния постинг?!
Аз не мисля,че става дума за теб..

Общи условия

Активация на акаунт