Какво ви дразни във форума?

• 17 234
  • 461
  •   1
Отговори
# 345
Purmamarca, весели и на теб  Grinning

Мен пък ме дразни Никол, че зачезна и ряяядко се появява, ама ха дочух, че била модератор в друг форум Crossing Arms

Тази дума е точно на място Mr. Green

# 346

Мен пък ме дразни Никол, че зачезна и ряяядко се появява, ама ха дочух, че била модератор в друг форум Crossing Arms

Много раздразнение си събрала.... Grinning
И какво стана с модератора? Надявам се да е добре, да няма последствия за здравето му...Ни ща да съм модератор тогава, щом и бият... Mr. Green

# 347
Като чета dani1717 и се сетих за слънчевата, къде изчезна тая жена  newsm78
запознайте ме с нея,моля!поне и аз да си имам компамия Rolling Eyes

# 348

newsm78  Ударението на коя сричка е , че е съществено важно  newsm47  биЛА или БИла Twisted Evil

# 349

newsm78  Ударението на коя сричка е , че е съществено важно  newsm47  биЛА или БИла Twisted Evil

Бях, минало време Mr. Green
Аз какво исках да кажа, вие какво разбрахте  hahaha

# 350
Смятам форума за подчертано женски и ме дразни,когато се намесват мъже.Все пак не е нужно навсякъде да се навират.Дразнят ме също теми,в които майка търси помощ за стикери от кроасани,защото дъщеря и много ги харесвала,а тя нямала пари да и ги купува.Чудя се как тази майка има пари да си плаща интернета,а няма пари за кроасани???????????

Днес ли просто си станала с лице надолу или по принцип си така злобничка?
Мисля,че темата е какво ни дразни във форума,а не аз каква съм.А това каква съм аз може да каже някой,който ме познава.Казвам си мнението,не коментирам чуждото.

# 351
  • Ямбол

....Дразнят ме също теми,в които майка търси помощ за стикери от кроасани,защото дъщеря и много ги харесвала,а тя нямала пари да и ги купува.Чудя се как тази майка има пари да си плаща интернета,а няма пари за кроасани???????????

Мисля,че темата е какво ни дразни във форума,а не аз каква съм.А това каква съм аз може да каже някой,който ме познава.Казвам си мнението,не коментирам чуждото.
Точно чуждото коментираш. Теб пък какво те интересува как жената си плаща интернета? Twisted Evil

Аз пък обичам да се заяждам и да дразня другите Twisted Evil

# 352
  • Sf
Още ли се дразните Simple Smile Гледам - с всичка сила дори...

От тази тема се изяви реалната представа за доста участници във форума  newsm78

# 353
а иначе мъже-гейове са тези,които се навъртат в женски форуми като този.мисля,че нямат място тук-тъпо е

Не са гейове, Дани,това са нЕкви комплексари,и търсещи внимание от жените тук,сигурно в живота си са пълни смотаняци.Какво ще търси един нормален мъж в женски форум.
 newsm78

# 354
  • София
...Какво ще търси един нормален мъж в женски форум.
 newsm78

Еее, това е крайно. Вероятно причините са много.  Плюс това женската позиция понякога тотално се разминава с тази на мъжете, така че има какво да търсят тук според мен. Във форума е забавно, а има и подфорум татковци. Там пишат и много жени (всъщност предимно жени Laughing). Ха сега, да бъдат  категоризирани и те, какво търсят в това мъжко място.

# 355
  • Ямбол
а иначе мъже-гейове са тези,които се навъртат в женски форуми като този.мисля,че нямат място тук-тъпо е

Не са гейове, Дани,това са нЕкви комплексари,и търсещи внимание от жените тук,сигурно в живота си са пълни смотаняци.Какво ще търси един нормален мъж в женски форум.
 newsm78
Кое ви кара да мислите така, момичета? Как така охарактеризирахте толкова непознати.
Аз пък срещам из форума мъже, които наистина се интересуват за отглеждането и възпитанието на децата си наравно с нас, което само ме радва. И през ум не ми е минало да си мисля, че са смотльовци. Точно нормалните мъже се ориентират към жените, не мислите ли?

# 356
Ню, би ли изяснила коя ирония имаш точно предвид.
За да знам дали да го приемам лично.  Blush
Mr. Green
Ами тази на теб и на летящата крава спрямо Джулиана. Защото има доста истина в думите й.
Лично не го приемай, моля ти се... Изобщо съм нямала предвид да те споменавам в темата Laughing, просто заради думите които написахте с кравата, последва репликата ми.

Аз пък помислих, че летящата крава защитава Джулиана Thinking Та затова се зачудих...
А че съм иронична, иронична съм - от възрастта ще да е Confused. Колкото по остарявам толкова по-иронична ставам Whistling
Не го приех лично - пак от възрастта ще да е. Малко неща вече приемам лично Mr. Green
А това дали в думите на Джулиана има истина или не изобщо не ме интересува предвид тона, който си позволи - ако го беше написала малко по-човешки, можеше и да се замисля. Иначе - нищо лично Joy

# 357
Нищо не ме дразни!!!

# 358

newsm78

Не си права, шутке!

# 359

newsm78

Разконспириран и разобличен съм!
Старите кучета да се засрамят сега,че една новачка прозря така дълбоко пазената от мен тайна!
Права е Шутка,права е..
Надявам се да продължим културната дискусия..
Обичам новаците,винаги имаш какво да научиш за себе си!

Общи условия

Активация на акаунт