Какво ви дразни във форума?

• 17 245
  • 461
  •   1
Отговори
# 90
И Де Ваня ме дразни, щото не я познавам на живо.

# 91
То е като да отидеш на купон у непознати и още от вратата да извикаш "Ебаси колко сте тъпи всичките!"...

Това е, защото много чукчи-писатели има тук. Ама като стане въпрос за четене - няма никой!  Mr. Green А и липсата на първите 7 си личи и във виртуалното пространство.
Иначе, че има разделение нови-стари, има. Че дразни, дразни. Ама дразни само новите. Когато обръгнат и си завоюват мястото, спират да се дразнят.  Laughing (Споделено от личен опит!  Wink Peace)
Че има и голям процент блондинки, които пускат "блондински" теми - има. Въпрос на малко практика е да ги надушиш и подминеш. Сериозно ме вбесява фактът обаче, че понякога страхотни теми са маскирани под "блондински" заглавия и пропускам купона. Ей това най-ме дразни!  #Cussing out
И недоклатените... Ама пък на всеки може да се случи. Стига да не са перманентно в това състояние...  Mr. Green

# 92
То е като да отидеш на купон у непознати и още от вратата да извикаш "Ебаси колко сте тъпи всичките!"...

Как ме дразниш, ако знаеш.  Joy Joy Joy

За да не дразня себе си и другите основно съм се пренесла в подфорума Хоби. Плетенето ме успокоява, подхожда ми на годините, пък и на седянка се научават най-лютите клюки.

Последна редакция: ср, 13 дек 2006, 10:19 от letia6tata_krava

# 93
А мен определено ме дразнят част от "ветераните" на форума, които пускат теми, обръщат ги в чат и агресивно нападат или пък пасивно подминават мненията на останалите не богоизбрани като тях.
Peace

Абсолютно точно казано. Няколко дами , се мислят за много интелигентни, много красиви и много най ( приличат ми на тризначките  Mr. Green) и си позволяват да обиждат и съдят всички останали. Чудя си кой им каза ,че са нещо повече просто не знам  ooooh! Даже взеха и тук да се обаждат и правят на обидени и възмутени - елементарни  и  самовлюбени особи Outta Joint

# 94
  • При хората, които обичам
Летяща, колкото хора се оказаха издразнени, вземи ги впрегни да плетат успокоително за каузата.
А мен не ме успокоява плетенето, напротив - изнервям се, че не става като на картинката

# 95
  • София
Хъхъхъх, гледам аз, че по-дъртите са насядали кротко, подръпват си тревица, хилят се и нищо не ги дразни, пък по-младите скачат ли, скачат, обидени и разлютени. Що тъй, бе бабиното?

Писах, трих, писах, трих и накрая реших да те цитирам. Така си е! Право казваш, Доне! Mr. Green
Сетих се какво ме дразни => мъжО, ме дразни!

Последна редакция: ср, 13 дек 2006, 10:20 от hey_ya

# 96
Ти пък диамантите,ми какво ще кажеш за темата,в която всички си снимат новите дрешки /че дори бельото/ и го пльокват всички да видят.След показното започват завистливо-лицемерните "оххх,аххх,много хубави,суперски,честитички",а мислено всяка,която охка и пъшка си кине газо от яд и завист,че друга има това или онова,пък тя не.
Ехххххх,жени,жени......
много живописно написано Laughing

Хаха, не се бях смяла така скоро  hahaha

# 97
Сериозно ме вбесява фактът обаче, че понякога страхотни теми са маскирани под "блондински" заглавия и пропускам купона. Ей това най-ме дразни!  #Cussing out
Да не намекваш за мойте свирки, како  Mr. Green

# 98
дразнят ме потребителки, които пишат неграмотно, истерично, безинтересно, или се изразяват само с  емотикон, и после се оплакват, че били подминавани, защото били нови.

дразнят ме и тези, дето са хем най-умни, хем най-недооценени  hahaha дразни ме това, че никой не им дава 18 хиляди евро, а те ги заслужават  Naughty

# 99
  Аз пък се дразня, че на една варненска среща не мога да отида  #Cussing out ; за София да не говорим  Laughing Дразня се, че тези, които харесвам, не ги познавам - тези неща ме дразнят приятно.
  Неприятно ме дразнят такивИ персони, дето са всезнаещи и компетентни във всичко; и тяхното мнение е най-вярно, най-правилно...дразят ме и "идеалните" мами, дето са бетер от тези по рекламите...а по принцип се дразня от хора, които смятат, че всичко, което е по-различно от тях е непременно по-лошо.

newsm78 ма много съм радразнителна, бе  hahaha

# 100
  • Sf
Дразни ме, че таз тема набъбва, да й се невиди...

Що се дразним... Всеки търси внимание и съпричастност. Това са неща, които не се дават така лесно. Както за всичко друго в реалността се бориш, така и тук също трябва да се впишеш естествено в средата Simple Smile Излезе доста префърцунено изречение   Mr. Green

И надали е нужно да казваме чии теми те дразнят. Като не те радват, не ги чети Simple Smile
Нека да избягваме дразнението и дразнителите Simple Smile

Носете си новите дрехи /за сведение не ги показвайте в онази тема/  Laughing
И се радвайте на приятелите, които създавате тук и там Simple Smile

Mr. Green Аз бях на Варненска среща  Mr. Green Дразня ли ви, хе-хе  Mr. Green

# 101
Cryето, нали съм мекушава, чак дразнещо - сменям пола и аватара, дори временно ще съм Анна  bowuu; вярно, че обърнах на чат, но пък съм нов потребител, така че ми е простено  Flutter Стоя на вратата на чуждия купон, и бодро питам от вратата: Какво има за пиене?  Laughing ...щото е неудобно някак направо да питам защо няма коняк   Laughing
...о, да, и аз се дразня, че не мога да отида на Варненска среща  Whistling Heart Eyes

Последна редакция: ср, 13 дек 2006, 10:57 от chandra

# 102
сакън, върни го!!! бейййй, жИна, председател на клуба на буквалистите ще те направя Simple Smile

# 103

Аз си мисля, че нередовният шопинг е по-сериозният проблем тука. Може и да греша, но за личната си драма говоря. Хеле па по Коледа! Grinning

# 104
Забравих да спомена,че много се ядосвам на чатенето и спама,които някои непрекъснато си позволяват.Това са все едни и същи хора и имам чувството,че го правят само за да трупат публикации,затова и някои от тях не влизат изобщо в клюкарника.Често има теми,дето по цяла страница е чат между двама души,малко в повечко ми идва.

Общи условия

Активация на акаунт