Какво ви дразни във форума?

• 17 196
  • 461
  •   1
Отговори
# 105
Забравих да спомена,че много се ядосвам на чатенето и спама,които някои непрекъснато си позволяват.Това са все едни и същи хора и имам чувството,че го правят само за да трупат публикации,затова и някои от тях не влизат изобщо в клюкарника.

е как иначе ще натрупаш публикации и ще станеш ветеран чието мнение всеки чете, а не подминава както се оплакват новите потребителки? писане му е майката, хора!

# 106
  • при Arctic Monkeys
нищо не ме дразни, всичко ми харесва.
и жоро01 е новак с 200 публикации, ама го четете нали? мисля, че няма значение бройката горе в ляво...

# 107
Иначе, че има разделение нови-стари, има. Че дразни, дразни. Ама дразни само новите.

Ами, ами. Хич не се дразня даже. Толкова ми е удобно да цамбурна в басейна при бабите напр.- кротко си чета и си се кефя.
Доскоро ме дразнеше, че трябва много теми да видя, че да намеря интересното. Но и на това му хванах цаката. Тръгвам по дирите на някоя кака/баба- виждам къде се е разписала- и аз там! Laughing Хич не ми трябва рубриката "непрочетени публикации" Laughing
А броя публикации хич не ме вълнува- има потребители с 2000 публикации- първокласен блудкоч, и още 5000 да тропнат, пак не бих ги чела. Мен дори ме е срам че имам близо 200, а не съм казала кой знае какво.

# 108
Днес ми е ден и ще си кажа каквото имам, пък нека някой смее да ми противоречи Laughing  Twisted Evil
Дразнят ме има - няма 1000-тина човека Crazy, щото тези от тях, които познавам не ги виждам достатъчно често, а на останалите не мога да им стисна ръката, щото живеят в други щати! Crossing Arms
Вземете мерки! Mr. Green

# 109
  • София
Аз пък се чудя, на липсата на способността да погледнеш даден въпрос и от друга позиция. Най-лесно е да твърдиш - така трябва. Ама защо? Това по темите за "трябва ли детето да спи отделно" или пък "детето ми лъже. как да постъпя?" и последвалите отговори, които започват с трябва да....бла-бла.
И конкретно, в някои мнения от темата, ме изуми двойният стандарт. Дразнят се хора, че ги пренебрегват и твърдят, че ги обиждат, а в този момент правят точно това  #Crazy. И мисля, че все пак този форум не е комуна и никой не е длъжен да обгрижва и мисли за чувствата и емоциите, които влагат във форурама всички "участници".

# 110
  • София

jullianna, извънредно съобразително и безмерно тактично да попитам - вие каква се явявате на форума? newsm78
Вие сте може би инициативен комитет по повдигане на въпроси? Thinking
Или просто раздавате обобщения и квалификации от рода на "всеки", "са ви много претенциите", "прекалявате", "...ще ви е от полза" самоинициативно?

След като ми задаваш такива въпроси явно ти
самата си от несъобразителните.
Няма да ти давам обяснение ама никакво !
Темата има заглавие и аз отговарям какво ме дразни ?
Проблем ли има ?

Извини ме за невежеството, но другите форуми които посещавам също са ми безплатни Tired, но всичко си е наред. Не искам да засягам никого и не упреквам никой Naughty В интерес на истината най- много вися във този форим с всичките му предимства и недостатъци.  bouquet за хората, които го поддържат. Но ти какво се опитваш да кажеш с поста си...?

Ами явно наистина се касае за невежество, защото или не знаеш или
пропускаш няколко съществени потробности:
1. Никой на никого не е длъжен в този форум
2. Всяка подръжка на нещо изисква средства
3. Интересно ми е кой друг форум има 30000 юзъри,
всекидневно се пускат по няколко десетки теми, в които се
пишат по няколкостотин мнения и на всичкото
отгоре е безплатен и изисква доброволен труд ? Би ли ме
осветлила по въпроса ???
4. Не мислиш ли, че всички, които се грижат за този форум
да бъде това, което е, за да можем ние да си чешем клавиатурите
може да са болни, имат деца, имат нужда от почивка, имат мъже и жени и т.н. ?

Аз лично смятам, че нямам никакво право и съвест да се оплаквам
за каквито и да било технически проблеми из форума !  Naughty

А да, за протокола - нито съм братовчедка на Еди,
нито роднина на Мамма и Татти, но считам, че имам право
да повдигам въпроса като редови юзър в този форум !

Не ми се пише повече, но повярвайте ми пръстите ме сърбят  Twisted Evil

# 111
  • Има много детски смях.
Никой на никого не е длъжен в този форум

Е това вече е приказка!  Laughing

# 112
Това, че всички са идеални майки, съпруги, любовници, работнички. И имат прекрасни деца. Сигурно завиждам.
Peace
ПЕРФЕКЦИОНИЗМЪТ  на супер майките тук

# 113
   Да се изкажа аз, защото съм на всяка манджа мерудия и държа да натрапвам личното си мнение(ненатрапчиво, разбира се  Mr. Green)
   Точно дразнения от рода да си хапя ноктите пред монитора или да паля от 0 до 100, за 10 секунди нямам. Има поведение, което и в реалния живот не разбирам (пак не се дразня, абстрахирам се от него), това да скачаш с мнение, когато е видно, че не знаеш или не си разбрал за какво става въпрос, правеното на генерални умозаключения и определения на база, аз от всичко разбирам и ей сега ще ви обясня , колко сте прости, лицемерни, досадни и тн.
 Въобще всякакви такива крайности, които минават добрия тон, абсолютно безпредметно. Та така...
 А и липсата на чувство за хумор и самоирония...

# 114
Темата пак се обърна на панаир.
Обичам Лили Иванова.

# 115
Идват празници. Нищо не ме дразни в момента!

# 116
Супер, всичко дразнещо е вече изредено - няма да се хабя Grinning
Само да добавя: хората, които толкова бързат да пуснат още една публикация, че изобщо не гледат какво четат, или изобщо не вникват в смисъла на написаното, но си позволяват лични оценки и коментари, пълни със "сарказъм". А фактът, че никой не си прави труд да се заяжда с тях на тяхното ниво, ги окрилява и стават все по-агресивни с всеки следващ пост...
Последното е и във връзка с броя публикации на "старите", които уж всички четяли. Както много добре го формулирала prascho:
"А броя публикации хич не ме вълнува- има потребители с 2000 публикации- първокласен блудкоч, и още 5000 да тропнат, пак не бих ги чела."

# 117
След като ми задаваш такива въпроси явно ти
самата си от несъобразителните.
Няма да ти давам обяснение ама никакво !
Темата има заглавие и аз отговарям какво ме дразни ?
Проблем ли има ?

jullianna, благодаря ти за класифицирането/явно ти се отдава Wink/ - категорията на "несъобразителните" ми допада много повече от тази, към която принадлежиш ти.
И можеш да бъдеш сигурна, че щях да подмина с лека ръка постинга ти, ако действително отговаряше на зададения въпрос, а не представляваше груб опит да осъдиш и ей така между другото и да обидиш всички, позволили си да отговорят все пак по темата.
Аз проблем нямам - ама никакъв.
А ти?
Терминът "виртуална агресия" говори ли ти нещо? Ей сега ми хрумна - съвсем случайно, четейки постинга ти - най-вероятно съвпадение Mr. Green.

# 118
 Laughing Какво предколедно настроение ви е обзело всички   ooooh! Ще пусна тема ,какво ви харесва във форума, белким се пооправи настроението newsm78

# 119
сакън, върни го!!! бейййй, жИна, председател на клуба на буквалистите ще те направя Simple Smile
Laughing ееей това е силогизъм...ако го върна, вече наистина съм за клуба на буквЪлистите  Flutter
и...понеже не съм Моника Вити, отивам да бачкам  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт