Süßes oder Saures ?!? или 239-та маскирана немска тема

• 28 665
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • Germany
Аз ръся и шарена сол отгоре и миреше още по вкусно Simple Smile

# 121
  • в сърцето на един мъж...
О гарантирано ще се харесат Simple Smile Няма да се наложи да ядеш сама Simple Smile

# 122
  • Am Dorf (BB)
Гея, Гея, Гея. Аз нямам притеснения за рецептата. Аз познавам готвача и уменията му. 🤣🤣🤣

# 123
Стига бе, то това е толкова лесна рецепта, че няма какво да объркаш Simple Smile Те затова са кръстени мързеливки Simple Smile

# 124
Точно. Зареждам си кафеварката, слагам я на котлона и докато излезе кафето мързеливките вече са забъркани.

# 125
По няколко рецепти пробвам основно с разлика със и без яйца и не стават, не ми се надуват, понякога са много мазни, понякога теклави..много се ядосвам, а са ми мил сромен от детството и съм ги правила сигурно към 50 пъти и никога не ги докарвам еднакви.

# 126
Честит празник за всички, които почитат празника!

Мързеливки никога не съм правила. Не знаех за тази рецепта.
Благодаря за идеята, ще се пробвам непременно. Flowers Hibiscus

# 127
  • Germany
Рейна, те не се надуват много, защото са със сода. Или поне на мен не ми се надуват, но пак са вкусни Simple Smile

# 128
Аз понеже не харесвам вкуса на сода, който остава в сладкишите, винаги бухам бакпулвер Simple Smile

# 129
  • Deutschland/HE
Ето това са моите мързеливки Добруджанки:
1ч.ч сирене, (1 ч.ч.кисело мляко,
2/3 ч.ч олио,
2 1/2 ч.ч брашно,
1 бакплувер и пека  загрята фурна. Отгоре поръсвам със сусам едната част, може да сложа и нарязана на ситно шунка/бекон.
Никога съм нямала провал с тях Simple Smile

# 130
Ще взеда пробрам с бакпулвер тогава. Иначе сякаш без яйца по-добри ми стават.
Colibri от 9гр ли е бакпулвера, че моят е 16гр?

# 131
  • Deutschland/HE
Аз съм си купила насипен и слагам от мерителните лъжички 1с.л. Преди слагах едно пакетче на др. Йоткер (не знам колко гр е).

# 132
Ох, усещам, че с тая размяна на рецепти, 3-те кила, дето ги трупнах напоследък, ще станат 13.
Ама ще ги пробвам и аз тия мързеливки, да не остана по-назад.Laughing

# 133
  • Am Dorf (BB)
Дами, до 6.11 в Мюлер има 20% намаление на избрани продукти от раздел играчки, парфюми и тн. Може да се разгледа всичко онлайн, ако някой се чуди и му трябват идеи за подаръци 😎

# 134
Речено-сторено, направих ги. Мъжа ми изконсумира набързо 3, рече, че са супер. Аз изядох една, яде ми се още, ама няма.

Общи условия

Активация на акаунт