Къдрокоси красавици - 8

• 54 554
  • 766
  •   1
Отговори
# 240
И аз ползвах крема, но както писа Spiritlight -консистенцията му е точно такава. И на моята коса също стоеше добре. Шампоана също ми беше ок, доста силен като аромат,но на мен ми допадаше.

# 241
Dessata ми е абсолютен фаворит и без него не оставам. Поръчах си един похвален в темата продукт на Алфапарф,чакам го.

# 242
Благодаря за отзивите, момичета! Ще го поръчам и аз. Хубаво е да е като гел и да има някаква фиксация защото иначе бухвам.  Мисля да взема и маската от серията. И някакво олио за къдрава коса на CHI ще тествам, то е 15мл.

# 243
Момичета, аз съм с коса 2б. Наскоро реших да спра да се изправям и да се върна към къдриците, та имам нужда от малко помощ.

Можете ли да ми препоръчате щадящ безсулфатен шампоан, който изчиства косата, и не я оставя сплескана? Имам нужда от обем в корените, надолу имам, но ми трябва в горната част. Постижимо ли е с безсулфатен шампоан и ако да, кой?

И още един въпрос. В момента има намаления в златна рибка. Препоръчайте ми стилизиращ продукт за фиксирани, но меки къдрици, от който сте останали доволни.

# 244
Последният сешоар който си купих има приставка за обем в корените, бях много скептична но я пробвах от любопитство поне. Изненада ме приятно, признавам си.
Да уточня обаче че косата ми не е гъста и тежка, ако тежи повече надолу не знам колко работа щеше да ми върши...
За момента съм доволна, фиксирам с много малко пудра за обем в корените и няма сплескване въпреки че косата ми е много мека.
Тепърва ще проличи като започна да нося и шапки дали ще ми върши работа тази приставка или ще е вече все тая с нея и без нея.

# 245
А каква пудра за обем използвате?

# 246
На Got2be вземам последните пъти, преди това на Балеа ползвах но изчезна. Една и съща работа вършат, само иска внимаване да се слага по много мъничко и само в корените, с пръсти а не да се ръси направо.

# 247
  • София

И още един въпрос. В момента има намаления в златна рибка. Препоръчайте ми стилизиращ продукт за фиксирани, но меки къдрици, от който сте останали доволни.

Кремът на Олиосета.
https://www.zlatnaribka.com/multifunktsionalen-butikov-krem-za-k … -miracle-leave-in

# 248
Благодаря, наистина изглежда много добре. А образува ли къдрици (дали прави съществуващите по-къдрави) или само фиксира съществуващите?

# 249
  • София
При мен оформя по-добре и зачатъците на къдрици заприличват повече на къдрици. Не е силно фиксиращ, но не втвърдява косата. Намачквам при нанасяне.

# 250
  • Пловдив
Дълбокопочистващият ми шампоан е свършил. Досега съм ползвала този на Label.M.  Виждам, че и CHI имат дълбокопочистващ, даже в Златна рибка е намален. Харесва ми съставът му, някой да го е ползвал и да има отзиви?

През тази част от годината скалпът и косата ми са ужасни, явно влагата и мъглите ми влияят много зле. Дълбоко почистване не помня от кога не съм ползвала, тя се надявам да помогне в този момент.

# 251
Дълбокопочистващият ми шампоан е свършил. Досега съм ползвала този на Label.M.  Виждам, че и CHI имат дълбокопочистващ, даже в Златна рибка е намален. Харесва ми съставът му, някой да го е ползвал и да има отзиви?

През тази част от годината скалпът и косата ми са ужасни, явно влагата и мъглите ми влияят много зле. Дълбоко почистване не помня от кога не съм ползвала, тя се надявам да помогне в този момент.

Редуцирай хидратиращите шампоани и наблегни на протеиновите

# 252
Здравейте! Не мога да нацеля протеинов балсам- купувам един след друг и в крайна сметка се оказва с превес на хидратацията …. Косата ми хвърчи, заплита се  и много ще ми помогне препоръка от вас Simple Smile Брагодаря

# 253
# 254
Здравейте, къдрокоски! Включвам се и аз с коса 2с-3а. Напоследък не мога да нацеля хубав шампоан и крем за къдрици - изкупих света и в момента косата ми е ужас. Сигурна съм, че и ужасната пловдивска вода допринася, но вече съм на ръба да скъсявам много косата, защото така жестоко се заплита и спластява, че само като си помисля за разрешаване и ми става лошо.
Пръскам с балсам без отмиване почти всеки кичур и възел и пак всичко лети и е ужас.
Иначе съм с маската на макадамия - но дали и тя допринася или проблемът е от шампоана за боядисана коса  Korres.
Вече ходя само вързана, защото изглеждам като баба Яга на метла с развята коса-метла.
Какво да сменя и с какво да пробвам?
Това е коса ден след измиване Sad

Общи условия

Активация на акаунт