Къдрокоси красавици - 8

• 53 549
  • 766
  •   1
Отговори
# 690
На детето косичката е правa, дори чуплива не бих я нарекла. Според мен кремове без измиване изсушават в краищата, тези продукти увреждат здравата детска коса, ако няма необходимост от тях.

# 691
Иначе ползвам за Обем! пяната на Curlsmith. Дълго време не разбирах как се ползва и а-ха да излети в коша, но finally разбрах. Който страда от липса на обем в корена /аз харесвам много обем и стилизирани къдрици/ и бързо омазняване да пробват. Нанася се САМО в корена количество колкото 2 ореха и се суши с дифузер. Ефекта в като от пудра за обем/стипца и държи до миене. Аз много си пипам косата през деня, въртя на ляво/дясно, че както казах обичам свеж обем, и не харесвам да ми се заплесква и с тази пяна много добре държи корена.
С пяна така и не се научих да боравя, явно аз не правя нещо както трябва защото толкова хора ползват и са доволни... Сума пъти и сума различни пробвах, всеки път ми писва преди да успея да му хвана цаката Grinning Ползвала съм по подобен начин преди време, но ако кажа че съм чак много доволна какъв резултат докарвах - не ми вярвайте.
Но пък без пудра за обем не оставам вече сума години. То не че е лесно да останеш без де, тая малка "солничка" с 10 грама пудра ми кара по 5-6 месеца, толкова малко отива. А за коса която не носи наслагване на продукти е идеалният продукт - само в самия корен и само където искам, с върховете на пръстите. И на другия ден почти никога не се налага пак да слагам а само разтривам наново с пръсти и готово, за мен това е голямо предимство че не добавям още.

# 692
Само пудра за обем още не съм пробвала Joy
Кажете от коя пудра сте доволни, за да се коригирам. Благодаря!

# 693
Ами моята е права и не изглежда така Grinning знам ли.
Ако не й сложа нищо е много суха по краищата и няма ресане.

# 694
Марти, моята чуплива коса, застава най-добре, когато ползвам шампоан и балсам, каквито си ползвам. Без нищо специално за чуплива коса, защото тогава се изправя. Grinning

# 695
Само пудра за обем още не съм пробвала Joy
Кажете от коя пудра сте доволни, за да се коригирам. Благодаря!
На Балея съм вземала много пъти но тя май изчезна нещо (споменах по колко време карам с една, не е да проверявам често), на Got2be също ми харесва. На Тафт като че ли не съм виждала да я споменат с добро тъй че нея не я пробвах, има какво друго.
Но имай предвид че си се нанася специфично, ако прекалиш със сигурност няма да ти хареса - тава нещо е суууупер лепкаво и не се ръси направо на главата в никакъв случай. Тръсваш мъничко на върховете на пръстите и с тях слагаш в корените само където искаш, обикновено в горната част където евентуално се сляга косата. Става лепкаво от топлината - докато разтриеш малко да го нанесеш и корените стават все едно са леко тупирани, а всъщност не са. На другия ден пробвай само да ги разтъркаш наново с чисти пръсти и тогава решавай искаш ли да слагаш още, вероятно няма да искаш. Иска си свикване, ако изобщо ти допадне като продукт.
На напълно суха коса се слага това нещо, предполагам че е ясно но все пак да кажа.

# 696
  • София
Пяната за обем е същата работа. Аз първоначално си наплясках на цялата коса, като обикновена си пяна по дължините....и ОМГ ужасно гадна коса, точно с усещане на топирана. Абе имах си своите моменти с нея, но сега мисля че е супер. Малко количество държи корена доста обемен, а пък аз суша с дифузер и повдигам корена с едно като гребен/тип вилица /с 6-7 зъба/, и става топ. Дори след спорт суша в съблекалнята корена на косата и става пак идеално.

Не харесвам flat корени, както на първата снимка, предпочитам обема от втората /за това и въртя косата на ляво и дясно и нямам път/. Пяната прави точно този обем в корена. Пудра съм ползвала преди и не помня как е било, трябва да взема нова за да тествам.
Скрит текст:

# 697
Абе има какво, въпросът е на теб кое ще ти е удобно за ползване и ще ти допадне като ефект, не че едно е най-добро за всички.
И аз имам такава приставка за обем на сешоара но рядко я използвам. Лека и тънка коса, аз няма как да издухвам само корените с това, то се размята всичко накрая... Ако не държа на къдриците си ми върши хубава работа ама не е за в тая тема, поне при мен. Пък може и аз да не го правя както трябва, но нали съм му намерила лесното с пудрата...

# 698
Някой би ли препоръчал сешоар с дефузер?

# 699
Dyson, родих се с него.

# 700
  • София
Aeno HD1.

# 701
Идват ми малко скъпи .., честно казано. Дали на Babyliss няма някой ?
И дали тези комбинираните с махали приставки които ги има и Дайсън са подходящи за къдрене? Дали е удобно да св къдри коса с четка

# 702
Моят е на Remington и съм много доволна.
Има от тази марка различен ценови клас.

# 703
Миналата седмица си взех Парлукс. Само два пъти съм го използвала и с различни продукти, искам още няколко продукта да ползвам, за да се уверя, но ако нещата продължават по същия начин, значи сешоарът е геймчейнджър. Никакъв фриз по време на сушене, косата остава мека, дефинирана, нищо не хвърчи във всички посоки... Все още не мога да повярвам, така че мога да кажа, че съм в период на тестване.

# 704
  • София
Аз също съм с Парлукс от години, и когато го взех се чувствах точно като Spiritlight, за мен си е game changer. Също супер добре изпича при изправяне, ако можете да боравите с четки.

Общи условия

Активация на акаунт