Къдрокоси красавици - 8

• 53 145
  • 766
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Някой пробвал ли е le masque на Nuxe? Боря се с ужасно изтощена дехидратирана къдрава коса и вече се чудя какъв хубав балсам/маска да и сложа. За капак и капе. Този продукт май е нов, о като че ли съм готова да изпробвам...а не съм от мега къдравите, 2с -3а...

# 706
За ползващите Парлукс, за кой модел става дума?
Оглеждам го от известно време, но не мога да реша все още.

# 707
За ползващите Парлукс, за кой модел става дума?
Оглеждам го от известно време, но не мога да реша все още.

Parlux Alyon Air Ionizer Tech 2250W е моят.

# 708
  • София
И моят е такъв, беше на промо в комплект с дифузер, иначе се продава отделно.

# 709
От Арлен го взех в комплект, не е промоция.

# 710
  • София
Аз също съм с Парлукс и съм много доволна, писала съм преди в темите. Сега обаче съм в търсене на сешоар за път, малък, но с дифузер. Има ли такова чудо, някой да има отзиви?

# 711
Аз също съм с Парлукс и съм много доволна, писала съм преди в темите. Сега обаче съм в търсене на сешоар за път, малък, но с дифузер. Има ли такова чудо, някой да има отзиви?
Аз преди години намерих решение като поръчах от 1 сайт дифузер с универсален преходник /конусовиден и гумиран, става за различни размери сешоари/. Цената беше нормална, обаче откъде сега не се сещам.

# 712
А мнение за Babyliss и Маша някой да препоръча за големи къдеици за гъста,дълга коса

# 713
Ама ти търсиш за къдрене ли? Тук сме естествено къдрави, не знаем кое е подходящо за къдрене Grinning

# 714
Момичета, дайте малко по-подробно за тази пудра за обем. За първи път чувам, май не е лошо да я имам за всеки случай. Дразни ли скалпа? Защото моят се дразни от пудра и спрей за оцветяване на корени.
За миенето на коса: мия я на 6-7 дена, защото така ми е добре. Преди съм я мила всеки ден, на 3 дена, сега веднъж седмично, но не чувствам разлика, затова оставам на по-дългия интервал.
От месец ползвам копринени калъфи на възглавниците. Направих си ги сама от две обемни копринени блузи от фантастична естествена коприна. Засега не виждам разлика, пак си имам фриз, пак се развалят къдрите и си искат балсама Дессата на сутринта. Единственият ефект е, че като спя (обичайно) по корем и се заровя във възглавницата, ръбовете не ми се отпечатват на лицего като при памучната калъфка.

# 715
Стилизант си е пудрата, представи си че си сложила много силно фиксиращ лак за коса но просто много прецизно в корените на косата, със спрей няма как да не разпръснеш и наоколо.
Дразнене не съм имала, но това си е индивидуално при всеки. Освен да видиш онлайн, примерно на сайта на ДМ за конкретните две които споменах, те си слагат и съставите, ако това ти помага. Или просто вземаш една и пробваш някой ден като си у вас, така че ако направиш реакция да можеш да измиеш евентуално ако са зле нещата. По принцип не е проблем и да не е на прясно измита коса, някой път се налага да се добави още малко като минат ден-два, така че може да пробваш като вече наближава да миеш твоята щом не я миеш често - за всеки случай ако пък не ти понесе и искаш да измиеш веднага. Те поне не са и скъпи, нещо от сорта на 10тина лева примерно, не рискуваш голяма сума ако не ти понесе или не ти допадне като продукт.

# 716
И при мен си иска рефреш всяка сутрин. Събуждам се като гръмнал бойлер, къдриците са се развалили, фриз. Не знам дали има спасение. Не съм ползвала боне до сега, може би трябва да си купя едно. Калъфката с нищо не помага, по-приятна е на усещане, това е.
При мен си иска сутрин мокрене отново, гел, сушене или чакам да изсъхне сама. Приключение си е понеже съм с коса до малко над раменете и си иска оформяне. Как правите рефреш на сутринта? Вече се замислям за трайно изправяне, че ми е тегаво с тази къдрава и хвърчаща коса Sad

# 717
Помага бонето, но дали ще го изтърпиш е вече съвсем отделен въпрос... На мен ми топли много, хем като пробвах беше посред зима и спя в хладна стая. Но беше дълга тогава и реших че си заслужава да опитам.
Всяка сутрин да добавяш още гел поне на мен ми звучи ужасно, аз с голям страх слагам по малко на моята още след миене, а за после не си и помислям че хич не носи. Че и сушене всеки път...

# 718
С вода се оправям сутрин, нито възглавници, нито бонета могат да правят чудеса все пак и да се събудим с подредени къдрици. Ако се налага, слагам и лешниково топче продукт, размито с вода. Фриз нямам, откакто съм с Парлукс, но, пак казвам, все още съм недоверчива към този резултат и ще му дам още време, за да съм сигурна, че е от сешоара.

# 719
Ама ти търсиш за къдрене ли? Тук сме естествено къдрави, не знаем кое е подходящо за къдрене Grinning
Аз съм била естествено ама не и сега 😂
Сега имам леки къдрици и бухнала коса,която и трябва оформяне .

Общи условия

Активация на акаунт